![]() |
Asta-i asa de bou, cä si crede cä dialoghez cu el.
Moderatori, rogu-vä, stergeti off-topicul Iaurticoios. |
@Danonino (distrugatorul de topicuri)... nu e vorba ca strigi in gura mare bah... cand faci o declaratie de dragoste, ii demonstrezi persoanei iubite ca tii la ea intradevar... daca tu nu spui ca iubesti, e ca si cum ti-ar fi rusine ca esti cu ea... dar tu nu ai de unde sa stii treaba asta nu?... bravo, ai distrus si topicul asta... cu asta chiar m-ai scos din sarite Danonino... ai dat dovada inca o data cat poti sa fi de insuportabil
P.S. o prietena a primit de la taik-so, plecat cu ceva treburi din oras, un iaurt danonino de capsuni... stii la cine m-am gandit prima data cand mi-a spus?... la tine bah... cum mi-ar fi placut sa fi tu in iaurtu ala si sa fii mancat de viu sa ne scapam de tine... |
N-a distrus nici un topic.
Cäcaturile lui vor fi sterse mâine dimineatä. |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Not true. De interiorizati auzisi? |
Originally Posted by omudindulap:
|
Unii oameni sunt introvertiti, altii extrovertiti.
Pânä nu s-a cäcat aici Iaurticä, nu stiam c-ar fi vreun räzboi între ei. |
Danonino nu este introvertit, el este un subom. El n-ar trebui sa existe. De fapt, nici nu exista.
|
Judex, nu era vorba de Danonino, ci de enormitatea Libelulei.
Sau sa inteleg ca sunteti de acord? In regula. It's me. |
Originally Posted by omudindulap:
ce enormitate mai?... :-O daca tu crezi ca interiorizatii au parte de dragoste mai gandeste-te... wtf, sau zici ca tocilarii prind intotdeauna cele mai bune partide?... poate doar de scurta durata... fufe care sug banii de pe om!!! hai pa! ramaneti voi cu dragostea voastra inimaginabila si de neinteles si sa aveti parte de ea... asa cum o intelegeti voi sau nu o intelegeti!!! ca vad ca habar nu aveti cum sta treaba... eh, barbatii astia. nu o sa va invatati niciodata minte!!!:(( |
Pe veranda casei mele de la munte
domneste un trandafir introvertit. Sfios din fire, nu spune nimic. Isi etaleaza faldurile rozalii, ca un purcel de lapte si ca un porc ce sunt vreau sa-mi bag pula-n ea de floare. Te iubesc? |
Ferească D-zeu s-ajungi la patruzeș', cinzeș', șaizej'd'ani și să dai peste așa ceva!
http://www.youtube.com/watch?v=trSHTWqJqFg ;) |
|
|
I kick her goddamned teeth out one by one so she can give me the perfect blow job. The I chain her to the kitchen sink in order to have a rational talk. Hopefully, she'll stay...
|
|
@windom...
:)) Foarte tare... :)) @Rapture. Nu esti ciudata. Esti norocoasa. De obicei cand ma despart de cineva, o fac pentru ca am niste motive intemeiate. Primele zile ma simt impacata. Stiu ca am facut un lucru bun, dar apoi ma loveste dorul si suferinta. Bine, nu e cazul aici. Ce am scris in postul de mai sus, e cu totul altceva. Acel ceva e in cazul in care, te desparti de cineva pentru ca tu esti principalul vinovat. Realizezi prea tarziu ca ai gresit, si apoi, stai si visezi, si te gandesti, si speri, ca va veni o zi cand va vorbi din nou cu tine... si acum sa glumim putin: Uite, Windom, daca as stii ca omul pe care il iubeam dar nu mai e langa mine acum, ar vrea sa faca aceleasi chestii cu mine intr-o posibila viitoare revedere, nu m-ar deranja pentru ca as stii ca dupaia tot am ajunge sa discutam si dupa ce discutam, mergem frumos la dentist si imi pune dintii la loc din banii lui, desigur. Deci ai grija ce iti doresti, Windom. E cam scumpa escapada asta pe care ti-o imaginezi... :)) |
Pui mina pe un aruncator de flacari :)) |
|
exact asa... :X
e superba... ;)) @ bremen. Poate pe un stingator de flacari. La cat veti fi de infierbantati la sfarsitul intalnirii... >:) |
|
All times are GMT +2. The time now is 09:31. |