![]() |
Originally Posted by BigOvi:
intrebarea ma nedumereste. Daca ai primit mesaj ca fotografiile s-au incarcat, da, ele sunt pe server. @rrs85 din cauza perioadei necesare pentru validare, se intampla ca un user sa contribuie cu fotografii la pagina unui actor si, inainte ca ele sa fie validate, un altul sa contribuie cu aceleasi fotografii la pagina aceluiasi actor. nu, nu se poate dezactiva contul |
Originally Posted by StefanDo:
|
@StefanDo
okay, si vina mea care ar fi? in cel mai rau caz sa nu se valideze pozele, dar sa nu fiu penalizat... cel putin asa ar fi corect! |
Originally Posted by rrs85:
subscriu..si mie mi s-a intamplat |
vom incerca sa rezolvam aceasta problema
|
Cand ai strans punctele necesare pentru un DVD, primesti un mesaj sau un e-mail, sau trebuie ca user-ul sa trimita un mesaj unui moderator :-/
|
ba e chiar mai simplu: cand vezi ca ai punctele, pur si simplu iti comanzi dvd-ul
|
Am si eu o intrebare.Daca un actor are 50 de poze, si eu ii mai adaug inca 200 de poze, cate puncte imi vor fi acordate?,toate cele 200?, sau doar 50..
|
Am si eu o intrebare, mi se intampla foarte des cand uploadez poze la filme si actori sa nu mi se uploadeze toate, cam mereu se intampla asta si imi scrie spre exemplu "8 poze din 9 uploadate". Asta inseamna ca exstensia uneia dintre poze nu este valida?
|
Originally Posted by JohnnyAddams:
|
nu stiu daca a mai intrebat cineva... concursul aceasta cu stransul puctelor se delimiteaza de o perioada de timp, cat dureaza?
|
Din 6 poze acceptate pt galeria filmului Something's gotta give am primit decat 5 puncte Dvd-uri si nu stiu de ce. Poate ma lamureste si pe mine cineva :)
|
inseamna ca una a fost respinsa
@rrs85 nu exista o durata, terminam cand se termina si pozele sau biografiile :P |
super tare:"> deci concursul tinde spre infinit..:D
|
Nu ai inteles...in galerie sunt afisate 6 poze de-ale mele si am primit puncte doar pentru 5 din ele.
|
prin sistem fiecare poza acceptata primeste un punct
numarul de puncte mai mic decat numarul de poze acceptat arata ca ai primit o penalizare de un punct pentru un alt numar de poze care nu respecta regulamentul |
Cred ca au trecut vreo 3 sau 4 luni de cand nu mi-am primit filmul Avatar. De ce anume intarzie asa de mult? Vrea sa stiu . Astept raspunsX(
|
nu primește mă nimeni nimic nu vă mai bate-ți capul!
|
Vine vine, ai rabdare, mie mi-a venit in aproape 3 luni,de venit tot vine pana la urma..
|
Pai asa pe cand vine dvd-ul vad filmu la protv :-S
|
All times are GMT +2. The time now is 13:59. |