![]() |
Eu propun o partida de vinatoare.
|
de ţevi? :)
|
Mai, ce aveti azi de faceti glume asa proaste? Vanatoare de tezvi, ce e aia? dar masa rotunda?
:-* |
vedeti ca ma declar parc national......:))
p.s. am gasit si nume. voila: Pipes National Park - UNESCO World Heritage |
Completare la precizarile referitoare la mitici
Inca o precizare: Bucurestiul fiind plin si cu ardeleni, moldoveni, olteni etc., stabiliti acolo datorita serviciului, ramasi dupa facultate etc., "miticii" adevarati sunt cei nascuti sau cel putin crescuti in Bucuresti.
Am si eu niste prieteni stabiliti acolo, aia-s mitici, cum sunt eu basarabeanca, adica deloc. |
Originally Posted by corinka:
De cate ori nu i-am observat pe toti spurcandu-se in fel si chip, mai in gluma, mai in serios, facand aliante conjuncturale, dand peste cap sensuri si conceptii. In orice caz, nu e o regula - cert e ca un ardelean filobucalez mai artagos l-ar fi taxat si mai dur pe un moldovean care foloseste termenul 'mitic'. :)) On: deci - n-am apucat sa citesc ce s-a scris dupa Coco, m-am grabit sa-i raspund - ramane Reghin? |
Originally Posted by Judex:
Al dracului, Mitica! |
In ritmul asta o sa se ajunga sa se aleaga un teren neutru pentru forum meeting... Undeva prin Basarabia :)
|
Revin:
1. fie un forum meeting la o cabană. 2. fie pe regiuni, provincialii îşi văd de întâlnirile lor. 3. cu sau fără bucureşteni [la întâlnirile din capitală sunt aşteptaţi şi provinciali, nu? :P ]. |
Cu expat-ii cum ramane ? ;;)
|
Originally Posted by hellsteed:
|
Originally Posted by hellsteed:
Web cam :D |
sau poze sexy, teanc gros
|
O cabana la Paltinis. :D
|
Judex te referi la Paltinisul de langa Sibiu? :P Eu o sa raspund primul prezent! :D |
Da, mai e si altul? :-?
Era o trimitere cu caracter restrospectiv-esoteric. :D |
Nu, zau? :-? |
nimeni din craiova? :((
|
Pentru a treia oară revin la ideea mea:
- o ieşire la cabană. ;) |
Arghhh...cabin fever.Pam pam.
|
All times are GMT +2. The time now is 10:47. |