![]() |
Academia uraste I.B.. Avatar, cea mai buna imagine...astia stiu ca 60% e CGI????
|
Cu ideea în minte că ăia care votează sunt nişte idioţi, la categoria asta am mizat pe Avatar şi se pare că...ăia chiar sunt idioţi....asta dacă mai avea cineva dubii.
|
Astia oare termina pana la ora 7? Ca tre sa merg la facultate...am de la 8 :))
|
La 7 termină, dar eu la 6 îmi bag picioarele şi mă mai culc o oră.:))
|
Neah, nu pot sa dorm numai o ora :)) ...n-am reusit performanta asta in viata mea. :)) :P
Chestia asta cu dansatorii e o idee foarte proasta. |
si eu am de la 8 facultate...iar lor le arde de dansat (:| vor sa ne adoarma ...
P.S-ma bucur pt up... |
Si pentru Up si pentru Avatar...
|
CEA MAI BUNĂ COLOANĂ SONORĂ: UP - Felicitari!! :)... nu ma asteptam cu toate ca am mizat pe el...:-?
|
"mii-mi trebuii strictul necesar cu toati ca mi-ar plasi sa am o bisicleta"- eu cu asta am ramas de la oscarul de anul asta :)) scz de offtopic
|
Hei, prima data cand aleg Hurt Locker si castiga...de abia acum, la editare.
WTF la cel mai strain film :)) De fapt na, l-am vazut, a fost bunicel...dar nu ma asteptam... |
vaaiii ce teapa cu film strain... a nimerit cineva ? :D
|
Nu din cei care sunt treji la ora asta :))
|
Neah... mi-a dat cu virgula si la filmu' strain....
|
Am vrut sa ma mizez pe el la strain, dar m-am gandit ca la cate premii a luat The White Ribbon e imposibil sa nu ia si la Oscar. Cum ziceam intr-un topic, The secret in their eyes e mai pe gustul celor din Academie.
|
Ba da ce o lungesc cu discursurile astia...ma refer la aia care vorbesc despre nominalizati...
Best speach in seara asta pentru Sandra...yeap. |
Bun...13 din 24.
The End. The Hurt Locker won. Edit: Aveam 13 in loc de 14 corecte, de fapt... |
Wow ...ce surpriza...NB
|
De cacat, as usual, the Fucking Academy! X(
|
Nu-mi vine sa cred... chiar nu merita The Hurt Locker ! Parerea mea...
|
Ce tampenie...un film mediocru ia atatea premii :-&
|
All times are GMT +2. The time now is 03:33. |