Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   un serial bun? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96701)

Windom 14 Oct 2010 08:35

Originally Posted by victor:

Tocmai am descoperit State of play. Am devorat primele 2 din 6 episoade.

Incearca si The State Within si Edge of Darkness (mini-seria britanica).

victor 14 Oct 2010 17:43

Mersi de recomandari. Am vazut primul episod din Edge of darkness, e exact tipul de serial care imi place.

Blondie 18 Oct 2010 11:50

It's Always Sunny in Philadelphia - un serial de comedie foarte bun si despre care nu am auzit/vazut prea multe pe aici.

gigea 20 Oct 2010 11:51

N-am vazut pe nimeni sa zica ceva de The Big Bang Theory.

Eu unul am devorat toate cele 3 sezoane in cateva zile. Ma prins foarte tare acest serial. Il recomand.

dany2294 23 Oct 2010 19:29

Chuck,TrueBlood,Dexter,House M.D

psihologu 27 Jan 2011 13:41

Criminal Minds
Spartacus
A Game of Thrones

JohnnyAddams 05 Feb 2011 09:24

LOST. Abia acum am inceput sa-l vad, am ajuns la sezonul 3, este foarte bun.

tank240388 08 Feb 2011 01:10

Boardwalk Empire si Breaking Bad le cam da clasa filmelor de cinema la ora actuala.

Boardwalk Empire il face pe De Palma si al lui "The Untouchables" sa arate ca o parodie

KrissKringle 08 Feb 2011 03:28

The good wife mai e bun

dynuc 13 Feb 2011 20:24

BREAKING BAD este serialul momentului ,indiscutabil ! Cu adevarat genial ! Un fel de Prison Break mult mai profund si cu ceva umor ! Nimic exagerat si neverosmil in desfasurarea actiunii iar personajele sunt interpretate magistral ( Walter , Yo man........, Hank si ceilalti )

Credeti-ma e cel mai tare serial la ora actuala (nu o spun doar eu ci si IMDB-ul , premiile luate si locul fruntas in mai toate topurile si review-urile) insa nu i se face foarte multa reclama fiindca , de, nu e produs de HBO , FOX sau alta televiziune mamut :-/

Boardwalk Empire nu am urmarit inca dar cu siguranta o voi face !

sergiuseling 13 Feb 2011 22:15

Și totuși Mad Men a luat mai multe premii. Are 3 victorii consecutive la Emmy și n-aș paria împotriva lui pentru un al patrulea trofeu.
Iar reviewurile par a fi ușor mai bune pentru Mad Men de asemenea.

Așa că ce ai scris tu nu e chiar corect.

PoliFanAthic 14 Feb 2011 09:02

Downton Abbey, loving it. :D

drcraciun 14 Feb 2011 19:26

Unul vechi: Curb Your Enthusiasm
Unul nou: Episodes

dynuc 14 Feb 2011 19:37

Originally Posted by sergiuseling:

Și totuși Mad Men a luat mai multe premii. Are 3 victorii consecutive la Emmy și n-aș paria împotriva lui pentru un al patrulea trofeu.
Iar reviewurile par a fi ușor mai bune pentru Mad Men de asemenea.

Așa că ce ai scris tu nu e chiar corect.

Poate am fost totusi un pic subiectiv insa genurile sunt diferite ( cel care a deschis topicul dorea o recomandare in genul Prison Break) Nu vreau sa spun mai multe deoarece nu am urmarit Mad Man. Cred totusi ca ,daca Breaking Bad n-ar fi avut ca subiect producerea , traficul de droguri si spalarea banilor (americanii sunt totusi destul de puritani---poti sa-mi vii cu argumentul Dexter insa nu tine ---un serial nu te poate face sa devii criminal in serie dar un pic degustator-consumator de droguri usoare -->posibil) si ar fi fost produs de o televuziune mai mare ar fi spulberat Mad Man ca rating si premii :D

sergiuseling 14 Feb 2011 20:25

Dacă n-ar fi despre ce e (droguri, bani) ar fi fost alt serial și deja e prea mare speculația dacă ar fi fost sau nu mai bun.

Și faza cu televiziunea mai mare n-are sens că doar și Mad Men e produs de aceeași televiziune. Ratingurile și premiile sunt și ele în favoarea lui Mad Men.

Eu nu neg că e un serial bun și ție chiar ți se pare serialul momentului, dar să ne spui că are nu știu câte premii și cele mai bune reviewuri, dar e ignorat tocmai pentru că nu e la un post de televiziune mare nu prea e coerent. Mai ales că există un serial la aceeași televiziune cu un mult mai mare succes.

dynuc 14 Feb 2011 21:48

Ok pica argumentu' cu televiziunea (nu stiam ca si Mad Man e produs tot de AMC); sa zicem ca si cele cu premiile si puritanismul nu tin foarte tare (sunt constient =)) ) dar ce vrei imi place maxim serialu' si dorem ca si altii sa se bucure de el ! " Bitch !"X(

sergiuseling 14 Feb 2011 22:16

„You might think you like it, but ... you could be wrong.”

Zic și eu că ai avea mai multă credibilitate dacă nu ai posta informații false. Nu ajută niciodată și după ce te prinde cineva cu minciuna credibilitatea ta scade considerabil.

Hai să zicem că e unul dintre cele mai bune seriale ale momentului, dar nu cel mai bun. După cum se vede mai mulți preferă Mad Men lui Breaking Bad, inclusiv eu.

Vortex 15 Feb 2011 18:11

Fear(Frica),Stargate(SG-1,Atlantis),NCIS,Doctor Who,Survivor All-Stars.Sunt niste seriale bune!:D

butterfleya 15 Feb 2011 18:45

Harper's Island - are doar 13 episoade si actiunea te atrage imediat.

http://en.wikipedia.org/wiki/Harper%27s_Island

Manusa 17 Feb 2011 19:23

LOST, Prison Break, Band of Brothers, The Pacific, Rome si The Defenders :) ......si am uitat.....Dexter :D

All times are GMT +2. The time now is 18:29.