![]() |
Andrei ridica mana de pe sosea.
Inmarmurii pe loc : era mana Elenei, o recunoscuse dupa inelul care i-l daduse cadou la aniversarea sa. |
(De pe capota, BLACK_SPIDER :-w)
Isi indreapta privirea spre sosea. A inceput incetul cu incetul sa-si dea seama ce lasa in urma lui. Apoi o zari pe Elena cautandu-si disperata mana lipsa. |
Jesus care cu greu reusi sa isi revina din soc, se apopie bland de Elena :
- Nu iti fie teama, ai incredere in Cel care m-a trimis! Stranse cu putere membrul din care inca tasnea sange si rana se inchise pe loc. Apoi lua mana, rupta, o apropie de locul din care fusese smulsa, sufla balnd asupra ei si mana era ca noua. Elena reusi chiar sa isi miste din nou degetele. Il imbratisa cu caldura. - Iti multumesc din suflet, e a doua oara cand ma salvezi, esti intradevar un sfant! Pe Andrei insa incepea sa il roada gelozia. |
...si bocancul de la piciorul drept. Nemaisuportand durerea, acesta isi scoase bocancul si-si indrepta privirea spre Jesus.
|
Mare greseala cu pantoful ala...:( Ai omorit ambele personaje.:D
|
( am scris prima data "pantof" pt ca nu am observat ca BLACK-SPIDER a mentionat ca are bocanci si nu pantofi si pe urma am corectat - my bad! )
|
Bocancul ii zbura din mana...Jesus fu lovit direct in frunte. Atunci Elena lua foc :
- Dupa ce ca ne-a facut atata bine, tu asa il rasplatesti? Si ridica mana asupra lui Andrei |
Ca un gest involuntar acesta apuca mana delicata a Elenei ridicata asupra lui. Se facu liniste.
|
Bai, voi nu vedeti ca sint morti amindoi!!!:-O =))
|
The end.
|
...se auzi o voce de femeie.
Jesus, revenindu-si dupa puternica lovitura isi indreapta privirea spre locul de unde se auzi acea voce. Atunci vazu o femei cazuta in genunchi tinand in brate doi copii. |
Originally Posted by marius_em:
Uite un baiat destept!:) :-* |
Originally Posted by danT:
Da, e un sfarsit ca in La tiganci. Acum ce mai ramane de dezbatut e cand anume in povestioara noastra au murit personajele noastre. Si cum. |
|
Cind si-a scos ala - neinspirat - bocancii, ce-i asa greu?!:D
Originally Posted by Neuptolem:
Da, poti sa te culci linistit. Game over & end of story.:) P.S. Dar intimplator trecea o pisica pe acolo...;) |
Sau, sau.. stiu ca e nebunie, dar poate au murit de la inceput. Poate cand au venit politistii Andrei Dulapovici s-a opus arestului, si l-au omorat politistii. Si poate pe Elena au omorat-o tiganii aia pentru care chemase vecina aia mai in varsta politia. :) Sau poate el era mort dinaintea inceputului povestii, ca in Mulholland Drive. :)) Mi-a placut ideea. Si am zis sa-i punem punct. Dar daca vreti, putem sa continuam, ca tot e Sox nedumerit. Sau putem sa incepem alta. |
Eu cred ca Andrei ca personaj, din punct de vedere moral a inceput sa moara, decand l-a lovit prima oara fara rost pe Jesus, apoi cu bocancul si-a pierdut si ultima "frantura'' de umanitate. :D A fost un sfarsit super ;)
Marius daca tu ai inceput povestirea aveai tot dreptul sa o inchei. Mai bine incepem alta ;) |
Da, ca Sergiu Nicolaescu in Coroana de foc!:D
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
|
Mai bine ne oprim aici, decat sa-i stricam ideea lui marius_em. :)
|
Originally Posted by SoX:
I-am lasat pisica aia. Poa' sa se agate de ea.O:-) |
All times are GMT +2. The time now is 12:05. |