![]() |
Despicable Me. nota 10.
|
Spirited Away nota 11/10
|
Rio.... destul de bun - 7/10
|
how to train your dragon 9/10
|
Ultima Animatia Vazuta
Ultimele animati vazute de mine au fost Chicken Run(2000)-a fost destul de bun 7/10
Cars(2006)-mi sa parut mai bun decat Chicken Run si astept cars 2 nota filmului 8/10 |
Monsters Inc.: nota 9
|
A Scanner Darkly 8/10
|
Cloudy with a chance of Meatballs
Cloudy with a chance of Meatballs (2009) este un film de animatie nominalizat la globul de aur din 2010 si este si dublat in romana pentru cei carora nu le place sa citeasca subtitrarea sau are frati sau surori mai mici...
|
hmmmm chiar aseara am vazut si eu cars 2, si sincer dupa mine merita vazut. nu e atat de reusit ca primul.. dar totusi merita.
|
Eu am vazut Coraline aseara care dupa parerea mea,bate la cur filmele lui Burton in materie de stop motion animation.A fost o adevarata placere din punct de vedere vizual,foarte imaginativ filmul si nici povestea nu-i mai prejos pentru ca nu se adreseaza numai copiilor mici. Mi-a mai placut faptul ca nu a avut decat 1-2 numere muzicale(urasc musical-urile).
Nota 7.5/10 |
Kung Fu Panda 2
Un pas in jos fata de primul,povestea fiind mai slaba si umorul la fel.Ramane la fel de placut pentru ochi ca si prima parte dar cam atat. 7/10 |
Up (2009) 9/10
Am plans dupa ce l-am vizionat.Nu stiu de ce. |
Originally Posted by Cristina_:
|
Kung Fu Panda 2 8/10
|
Mononoke-hime. Vechi, dar bun. ;)
|
Originally Posted by margott:
Tekken Blood Vengeance - o animatie CG pentru fanii jocului . Titlul nu este pe cinemagia ca de obicei . Nici nu ma mira , 5 din filmele mele preferate de asemenea lipsesc |
|
|
Impresiones en la alta atmósfera
regie: José Antonio Sistiaga 1989 6 min 9/10 |
kunfu panda
|
All times are GMT +2. The time now is 09:32. |