Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Forumeeting Cinemagia cu AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR, marti, 22 septembrie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96130)

Pitbull 22 Sep 2009 14:38

Naspa... :(
Atunci, dacä la LIGHT Cinema n-ajungi,
mäcar la LUMIERE Cineclub, sâmbätä, fä-ne o vizitä!

Gloria 22 Sep 2009 14:58

In conluzie, cu o ora inainte de momentul cand banuiesc ca toata lumea o va lua spre cinematograf, avem noua forumisti pe lista Cinemagia:
In ordinea inscrierii: Gloria, Judex, Disciple, Pitbull, Cinemania, Sweet4craax,Alex, moltisanti88, Deleted.
Floydman, ce ne faci, mai Floydman, iar ne lasi balta?
In principu, pana la ora 16.30 mai accept inscrieri.
G

Judex 23 Sep 2009 02:13

Nice meeting, nice Mungiu, nice everything.
Thanks Gloria! :-*

Deleted 23 Sep 2009 02:21

da,

o seară miinunată

iar filmul ... ei, ce l-am mai comentat acolo, dar e de abia începutul !

şi eu mulţumesc mult, Gloria :)

Judex 23 Sep 2009 02:26

Furnizam comentarii aici?

Mie nu mi-a placut ca aia de la bar si-au oprit restul de fiecare data fara sa le dau voie. :D

Deleted 23 Sep 2009 02:33

haaaaaaaaaaaaaaa

Originally Posted by Judex:

Furnizam comentarii aici?

Mie nu mi-a placut ca aia de la bar si-au oprit restul de fiecare data fara sa le dau voie. :D

dar mie mi-a placut berea :)

Judex 23 Sep 2009 02:39

In conditiile in care comanzi bere Stella Artois la 7 lei si iti ia 10 de fiecare data chiar daca ii dai de 50 sau 100 - am incercat mai multe variante sa vad ce si cum :D - si iti rotunjesc ei spaga fara sa le specifici, scuza-ma, asta e cartierul...

Minunat cartier, altfel, al marelui Stefan Iordache. Pacat ca a ajuns sa fie populat de asemenea specimene... Huo!

Pitbull 23 Sep 2009 07:39

Din nou, o searä cu PLUS!
(Inclusiv plusul de dupä!)
Vine si cronica, acusica.

Gloria 23 Sep 2009 10:04

M-a bucurat in mod deosebit ca Mungiu a venit cu noi, forumistii Cinemagia, la masa si ca a stat cu noi la taclale despre legendele urbane. Cu adevarat, o seara foarte frumoasa, pe care o sa mi-o amintesc mereu cu mare placere. Iar la filme am ras la fel de mult ca la Cannes, mai ales la Legenda fotografului.
Si o mare placere a fost ca am stat de vorba live cu forumistii prezenti.
Deleted, as vrea ca acesta intalnire sa fie inceputul unei frumoase prietenii!
Floydman si sotia au venit cu o perspectiva diferita la 180 de grade de a mea asupra Inglourious Basterds, dar - cu toate acestea - pertinenta si bine argumentata. Iar cu sotia lui Floydman de-abia astept sa reiau discutiile despre Lars Von Trier. Poate vine si ea pe forum.
Cinemania, prevad ca datorita tie voi deveni fana genului horror.
Cu Disciple m-am inscris la cursul de scenaristica al lui Pitbull.
Iar pe Judex, credeti-ma, e important sa-l cunoasteti live. E alta persoana decat pe forum. Adica e persoana din momentele bune ale lui Judex de pe forum.
Acum, revenind la Amintiri din Epoca de Aur, propun sa facem - pentru incalzire - un clasament.
Top-ul meu:
Legenda fotografului oficial
Legenda activistului in inspectie
Legenda militianului lacom
Legenda politrucului zelos

(revin)

Pitbull 23 Sep 2009 10:10

Originally Posted by Pitbull:

Vine si cronica, acusica.

A venit:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...68#post1473068

illotempore2002 23 Sep 2009 10:11

Wow, suna excelent evenimentul de aseara.....bravo, cand mai facem?
:)

Cinemania 23 Sep 2009 10:23

a fost misto

discutiile cu forumistii

Mungiu

Legenda fotografului

berea

Pitbull 23 Sep 2009 10:38

Originally Posted by illotempore2002:

Sper cä peste o lunä, cä-n 23 octombrie are premiera partea a II-a.

Judex 23 Sep 2009 12:35

Originally Posted by illotempore2002:

Cand o sa-i spun eu 'japonezului' cu cine are de-a face.

Top-ul si al meu:

Pup you, Gloria! :-*

Pitbull 23 Sep 2009 12:54

Topu' lu' alu' mine:

Deleted 23 Sep 2009 13:07

Aflasem că lui Marx îi aparţinea îndemnul: „Să ne despărţim de trecut râzând!”
Iar eu îmi ziceam: nu, nu se poate, cum să o fac câtă vreme există în mine, ca parte din viaţă, şi nu doar în amintire? la fel ca o cangrenă care, şi amputată fiind, nu reuşeşte să discontinue percepţia senzorială. Ba, uite că se poate! îmi tot spun de aseară încoace, uite că am râs fără pic de sarcasm, înverşunare sau frustrare – şi brusc mi-am amintit că râsul era un locus comun al supravieţuirii noastre, după cum genul acesta de folclor, actele de demitizare a lor treceau printre puţinele noastre manifestări în solidar.

Mi-a plăcut demantelarea „benignă” a unui întreg sistem din care Cristian Mungiu a ales aceste câteva întâmplări relevante pentru efectele asupra cercului secundar – acolo, departe de centru şi de sursa motrică a răului... de altfel chiar asta sunt tentată să citesc în scena „caruselului”, că nu mai era altă ieşire, altă evadare decât fie să te azvârli în gol, fie să aştepţi să i se termine motorina.

Îmi place mult şi ideea exorcizării … unde mă duce cu gândul la turma de porci în care şi-au găsit sălaş demonii. De aici până la sacrificiul porcului prin gazare nu mai rămâne decât un pas (las’ că între timp ne-am procopsit şi cu o „asomare”). Nu ştiu cât de forţată vi s-ar părea o asemenea lectură, în registru comic, dar „explozia” din acel spaţiu complet etanşeizat anticipează, metaforic, ceea ce avea să se petreacă într-un alt sfârşit de decembrie. Morala: deşi porcul a crăpat, pereţii (şi actorii) au scăpat, fără prea multe stricăciuni. S-a văzut că au mai avut şi ce recupera!

Pitbull 23 Sep 2009 13:12

Misto remarce, Dillymache - dar cum se refereazä mai mult la film decât la meeting, ia-n' pune-le tu c-un copy-paste si colo sa-n topicul aferent, bitte schöschön!

Deleted 23 Sep 2009 13:14

Originally Posted by Pitbull:

Misto remarce, Dillymache - dar cum se refereazä mai mult la film decât la meeting, ia-n' pune-le tu c-un copy-paste si colo sa-n topicul aferent, bitte schöschön!

ok, ziceam că e începutul :)
sau continuarea discuţiilor :D

Floydman 23 Sep 2009 13:18

a fost un eveniment agreabil

Judex 23 Sep 2009 14:23

Nice to meet you, Floyd!!!

All times are GMT +2. The time now is 00:00.