Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Voi de ce sunteti dependenti? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95920)

illotempore2002 05 Aug 2009 12:37

Atunci Keep nu mi-ar placea sa fiu prea des in preajma ta :P

Eu mai sunt dependenta de viata de noapte in special de cateva cluburi de noapte.

illotempore2002 07 Aug 2009 00:05

Si de castraveti.

Cinemania 07 Aug 2009 07:40

se serveste asa ceva prin cluburi? :D

on:

independent de ceva ce nu pot controla: ploaie, vreme mohorata, you know

cat timp e cald sunt bleg ca iarba, cum vine vremea naspa imi revine cheful de viata

Mikala 18 Sep 2009 13:44

De bomboane Skittles , imi plac foarte mult . Fiecare cu viciul lui :))

Judex 18 Sep 2009 13:46

Eu sunt dependent de femei. Intr-adevar, fiecare cu viciul lui. :D

Mikala 18 Sep 2009 13:49

Avand in vedere ca nu fumez , nu beau , macar sa am si eu un viciu.
Intrebarea era acum , ce ar dauna mai mult , bomboanele sau tigarile ?

edelweiss31 18 Sep 2009 15:29

eu sunt dependenta de banane si de struguri

Mikala 18 Sep 2009 16:13

Mie merele verzi imi plac super mult :x

Cinemania 18 Sep 2009 16:19

Originally Posted by Judex:

Eu sunt dependent de femei. Intr-adevar, fiecare cu viciul lui. :D

si unele femei sunt dependente de ele :D

Judex 18 Sep 2009 16:22

Alea care cica 'june sunt si de nimeni nu depand'. :D

Mikala 18 Sep 2009 16:22

Sau unii sunt dependeti de mobile , nu pot pleca fara ele :)

Dragomara 18 Sep 2009 16:24

şters!

adhpliz 18 Sep 2009 16:31

hy.....am citit pe aici cateva dependente foarte interesante................dar si eu sunt dependenta de ceva:D ..... eu ador din toate punctele de vedere gemul..... am incercat 2 saptamani sa mananc numai gem si am reusit :P.......si inca mai mananc................orice gem.............. macese, capsuni , afine , mure , mere , prune , coacaze , caise ,ZMEURA..............................

Mikala 18 Sep 2009 16:45

Tare ! :) eu mananc cozonac acum

keepwalking 18 Sep 2009 16:47

Originally Posted by adhpliz:

hy.....am citit pe aici cateva dependente foarte interesante................dar si eu sunt dependenta de ceva:D ..... eu ador din toate punctele de vedere gemul..... am incercat 2 saptamani sa mananc numai gem si am reusit :P.......sin inca mai mananc.............. gem de oricare.................. macese, capsuni , afine , mure , mere , prune , coacaze , caise ,ZMEURA.............................. orice gem

semeni la gusturi gramaticale cu mikala.
suspect :-?

edelweiss31 18 Sep 2009 16:50

hy.....am citit pe aici cateva dependente foarte interesante................dar si eu sunt dependenta de ceva:D ..... eu ador din toate punctele de vedere gemul..... am incercat 2 saptamani sa mananc numai gem si am reusit :P.......sin inca mai mananc.............. gem de oricare.................. macese, capsuni , afine , mure , mere , prune , coacaze , caise ,ZMEURA.............................. orice gem

auzi da .. cum stai cu greutatea dupa doua saptamani de gem? :-S

Mikala 18 Sep 2009 17:29

Originally Posted by keepwalking:

semeni la gusturi gramaticale cu mikala.
suspect :-?

Eu nu inteleg care e problema voastra fratilor . Daca nu va convine scoateti-ma voi de pe forum . Nu cred ca forum-ul [ Uite iar am scris asa :) pentru ca asa vreau eu ] asta e facut ca sa comentezi de felul cum scrie o persoana . Daca asa scrie e problema lui/ ei .
Nici voi nu sunteti destepti , asa ca din bun simt , incetati.

adhpliz 18 Sep 2009 17:45

:)))) sincer chiar mai bine decat inainte ......... am slabit 2 kg........ am macat gem numai cu paine de secara (seminte)!!!! FARA margarina sau unt !!!.....3-4 felii pe zi..... si nu imi mai trebuia nimic :)

adhpliz 18 Sep 2009 17:49

sunt noua pe aici keepwalking asa ca inca nu mi-am dat seama de regulile forumului ...... dar daca gresesc din punct de vedere gramatical sau al redactarii unui post este din cauza ca nu am avut calculator 5 luni de zile si am uitat sa tastez (redactez.....etc ) si sunt prea entuziasmata ca am internet ....:D

Laurafcd 18 Sep 2009 18:38

Tigari, 3 in 1 Nescafe Strong, Mp3 player (nu pot sa merg pe strada fara sa ascult muzica in casti) si Bixtonim (picaturi nazale ... seara de seara)

All times are GMT +2. The time now is 17:01.