Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Jocu' cu mobila, plantele, cartile, tzarile, obiectele, mirosurile... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95828)

Neuptolem 12 Jul 2009 23:54

Bai! Eu nu sunt manz! Sunt leu! Si adversarii mei nu sunt cai mai naravasi! Sunt Tigri, Anaconde, Rotvailleri, Alieni, Predatori, psihopati! Si nu fug de ei la maicamea, dau o tura si pe la Justitie = Mega-Moderatori, ca asa e frumos si civilizat ca nu mi-ar fi greu sa adopt si eu masca de psihointernaut ori Vipera-Turbata. Se pare ca bunul simt e catalogat azi de-a-n-pulea, ce perceptie de tot cacatul aveti voi despre mine!
In rest OK.

illotempore2002 12 Jul 2009 23:57

nu e vina noastra ca asa te percepem.....tu te prezinti astfel!

pitbul, bag-o! (ghicitoarea)

Neuptolem 13 Jul 2009 00:10

Nu cred ca am intrat pe acest forum ca sa se ajunga aici.
E incredibil ceea ce se intampla, incredibil! Dar nu ma mira la cat de autodestructibili suntem noi romanii in relatiile dintre noi.
Orice replica e de prisos si cum spunea ricutza: "Sunt fericit ca nu depind de acest forum!"
Imi iau "Valea!" cu cea mai mare placere!
Ocupati-va de ea! Incredibil! Fara cuvinte!

raptor 13 Jul 2009 00:32

frumos

illotempore2002 13 Jul 2009 00:38

ce anume?

raptor 13 Jul 2009 00:43

patetismul astuia. aproape de limita divina a candorii

illotempore2002 13 Jul 2009 00:54

E un manz cu copite de portelan de Boemia, adica nu de foarte buna calitate, foarte casante daca alearga pe o vale mai pietroasa :) (iar o sa-mi faca o criza de nervi)

urmatorul user este: un tei inflorit dar la care albinele nu prea se opresc sa-i culeaga polenul (hm, asta cred ca nu e foarte complimentuala (!), nu?)

incerc alta: daca ar fi piesa de vestimentatie, ar fi un palton de primavara culoare maro. :-/

Neuptolem 13 Jul 2009 00:56

Originally Posted by raptor:

patetismul astuia. aproape de limita divina a candorii

Da, recunosc, niciodata nu am fugit de adevar cat ar fi de dureros.
Azi illotempora m-a invins. A cam sters podelele pe jos cu mine, ce-i drept...Nu fac pe victima doar ca asa s-a intamplat. E si normal sa se intample astfel, sunt prea idiot sa duc lupte cu fatuci internaute, mai ales dintr-alea versate.
Cu ocazia asta imi voi schimba radical atitudinea cu care voi trata acest forum de acum inainte. E cam ce i-am spus lui StefanDo candva.
Nu cer ajutorul nimanui, puteti dansa samba in continuare.

Good-bye!!!!

illotempore2002 13 Jul 2009 01:01

hai da-o-n tristetzuri nemangaiate acuma....fa pe victima neajutorata :)) jeeeezus, ieftin mai jucati, unii din voi....spune puisor, ti-a dat si sangele? ti-a venit rau? te-a luat cu leshin?

stii ca te iubesc neconditionat :-*

raptor 13 Jul 2009 01:08

userul "stas" de pe cinemagia anului 2009 pare a fi devenit un fel de metrosexual al internautilor, bag sama

Chambord 13 Jul 2009 08:18

Originally Posted by corinka:

Originally Posted by Chambord:

ce user zice asa: sunt putin supi ca azi am fost ocu la serviciu :P ?)

Eu.

da :-*

buticut 13 Jul 2009 19:15

[quote=illotempore2002

urmatorul user este: un tei inflorit dar la care albinele nu prea se opresc sa-i culeaga polenul (hm, asta cred ca nu e foarte complimentuala (!), nu?)
[/quote]

Judex? =))

Judex 13 Jul 2009 22:35

Bai dar m-ati facut manual de contabilitate, Perseu, unitate administrativ teritoriala, tei inflorit... Hotarati-va! :))

Pitbull 13 Jul 2009 22:51

Perseu nu erai tu.
Era userul care adorä cetatea lui Perseu.
(Da' nu s-a prins.)

Riddle me this, riddle me that:

Dacä ar fi bäuturä: whisky.

illotempore2002 13 Jul 2009 22:55

englezesc sau scotian sau irlandez?

Judex 13 Jul 2009 22:55

Eu ziceam de ce s-a vehiculat. Stiu ca nu eram Perseu, nu vanez capete de Medusa. Btw, cine de pe-aici adora Argos?

Whisky = Cinemania.

illotempore2002 13 Jul 2009 22:59

faptul ca lui Cinemania-i place whisky-ul nu inseamna ca el e ca whisky-ul. ce naiba!
ma tot gandeam la cineva care da dureri de cap, foarte foarte strong, masculin, mai matur ca varsta....deja aveam un portret robot.....si tu imi tragi tzeapa, pitbul X(

cine plc e ala cu Perseu?

Pitbull 13 Jul 2009 23:39

Userul înnebunit dupä cetatea (orasul, citadela, unitatea teritorial-administrativä) a lui Perseu.

Cinemania nu e whisky.

illotempore2002 13 Jul 2009 23:51

Halebardul?

Pitbull 14 Jul 2009 00:16

Nu am stiintä despre nici o legäturä specialä între Halebard si:
- orasul lui Perseu
- märcile de whisky

All times are GMT +2. The time now is 09:33.