Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   De ce intrati pe site-ul Cinemagia? Dar pe forum? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95705)

Judex 20 Jun 2009 00:38

Baga-mi-as picioarele sa-mi bag in ea de IMM! Am intrat in ambele locuri, facut conturi, renuntat, iar facut, venit confirmare ca facut unde renuntat, gatu' ma-sii. Bagat o comanda intr-un singur loc. Dar daca ma trezesc ca-s victima de phishing sau alte cacaturi romanesti online sa n-am ambitie de nu le fut directia! Sper sa primesc cartea macar. :D

In momentul asta am 1111 postari!!! :D I'm number one. Nu incercati sa traduceti din binar in text ca cica nu se divide cu 8. :P

buticut 20 Jun 2009 01:19

De mere!

(Not in a mood for a detailed answer)

europe_east 20 Jun 2009 22:52

Originally Posted by halebardul:

...
intors acasa, forumul a redevenit necesar.
explicati.

pai inseamna ca ai mult timp liber... :)

halebardul 20 Jun 2009 23:15

pai veneam din CONCEDIU.
care inseamna si mai mult timp liber.

europe_east 20 Jun 2009 23:47

cand esti in concediu nu se pune.. :)

nu stiu da' la mine asta inseamna cand intru pe forum prea des: ca am prea mult timp liber, adica am de unde pierde...

halebardul 20 Jun 2009 23:51

intr-un fel, da, dar simplifici.
tre sa ai timp liber si sa fii in Romania ca sa-ti vina sa intri.
nu e o sentinta, e doar o observatie.
We Are Here to obServe.

ricutza 21 Jun 2009 00:37

intr-un fel, da, dar simplifici.
tre sa ai timp liber si sa fii in Romania ca sa-ti vina sa intri.
We Are Here to obServe.

so not true!

halebardul 21 Jun 2009 01:03

...

europe_east 21 Jun 2009 01:32

care nu e adevarata :)

halebardul 21 Jun 2009 01:35

daca ar fi indiscutabil sau prin definitie adevarata ar fi axioma. dar e doar observatie.
so, go on.

europe_east 21 Jun 2009 01:41

frecam apa-n piua rau de tot, da' eu zic ca tu esti mai pe langa decat mine de data asta. iti spun eu din proprie experienta, ca a nu fi in tara nu iti scade apetitul pentru frecat vremea pe net. :) c'est tout.

ricutza 21 Jun 2009 01:43

Originally Posted by europe_east:

frecam apa-n piua rau de tot, da' eu zic ca tu esti mai pe langa decat mine de data asta. iti spun eu din proprie experienta, ca a nu fi in tara nu iti scade apetitul pentru frecat vremea pe net. :) c'est tout.

cred ca lucrarea mea care trebuie predata pana cel tarziu luni, stie cel mai bine chestia asta...:P

halebardul 21 Jun 2009 08:41

@europe_east
bine, te cred. n-am stat in strainatate decat in concedii.

deci au mai reiesit doua situatii in care se intra pe forum: cand esti in strainatate si vrei sa freci menta pe net romaneste :D sau cand ai de predat o lucrare si, fiindca n-ai chef de ea, evadezi aici la o barfa mica.
alte motivatii?

halebardul 22 Jun 2009 07:48

inca o motivatie de intrat pe forum:

pentru ca uneori pierzi atat de mult timp in discutii sterile cu tot felul de cretini incat te intorci cu mai multa furie la treburile pe care le ai si le faci mai cu spor, incercand sa recuperezi pierderea.

klein 22 Jun 2009 08:30

deci au mai reiesit doua situatii in care se intra pe forum: cand esti in strainatate si vrei sa freci menta pe net romaneste :D sau cand ai de predat o lucrare si, fiindca n-ai chef de ea, evadezi aici la o barfa mica.
alte motivatii?

ai rezumat f bine. :) in plus prefer aici decat in alte parti pt ca schimburile sau barfele sunt mai suculente.

inca o motivatie de intrat pe forum:
pentru ca uneori pierzi atat de mult timp in discutii sterile cu tot felul de cretini incat te intorci cu mai multa furie la treburile pe care le ai si le faci mai cu spor, incercand sa recuperezi pierderea.

asta face parte din efecte nu din motive. dar, vai cat de adevarat.:">

Pitbull 30 Jun 2009 10:57

Originally Posted by Judex:

Baga-mi-as picioarele sa-mi bag in ea de IMM! Am intrat in ambele locuri, facut conturi, renuntat, iar facut, venit confirmare ca facut unde renuntat, gatu' ma-sii. Bagat o comanda intr-un singur loc. Dar daca ma trezesc ca-s victima de phishing sau alte cacaturi romanesti online sa n-am ambitie de nu le fut directia! Sper sa primesc cartea macar. :D

In momentul asta am 1111 postari!!! :D I'm number one. Nu incercati sa traduceti din binar in text ca cica nu se divide cu 8. :P

Ce se mai aude cu cartea...? (Ne spui când revii.)

vave 10 Aug 2009 15:31

Mi-a fost sugerat acest forum. Curiozitatea caracteristică-mi nu a rezistat şi astfel m-am logat.
Intru să aflu lucruri noi despre filme, actori, scenarii şi să mai îmi iau gândul de la anumite griji. :)

P.S. Şi pentru că era nevoie de un forum în viaţa mea. :P

Neuptolem 10 Aug 2009 22:46

Originally Posted by vave:

Intru să aflu lucruri noi despre filme, actori, scenarii

Pt filme si actori nu ai nevoie de o inregistrare pe forum. Pt scenarii DA! dar ai grija sa nu uiti asta niciodata cand scrii un mesaj aici!

şi să mai îmi iau gândul de la anumite griji.

E veritabil de sanatos pe termen scurt! Insa cu timpul vei realiza niste chestii, risti sa-ti inlocui fiinta reala cu acest user-name. Te vei confrunta cu dificultati mult mai mari in real-life iar in principiu "fuga de griji" nu le rezolva.

P.S. Şi pentru că era nevoie de un forum în viaţa mea. :P

Esti sigura? Gandeste-te bine.

vave 11 Aug 2009 07:33

Originally Posted by Neuptolem:

Pt filme si actori nu ai nevoie de o inregistrare pe forum. Pt scenarii DA! dar ai grija sa nu uiti asta niciodata cand scrii un mesaj aici!

O să am grijă, mersi că mi-ai amintit. Era cât pe ce să uit! ;)

E veritabil de sanatos pe termen scurt! Insa cu timpul vei realiza niste chestii, risti sa-ti inlocui fiinta reala cu acest user-name. Te vei confrunta cu dificultati mult mai mari in real-life iar in principiu "fuga de griji" nu le rezolva.

Am mai scris şi pe alte forumuri şi de bine de rău încă mai exist ca fiinţă reală.
A-mi lua gândul de la nişte griji şi a fugi de ele cred că e total diferit.

Esti sigura? Gandeste-te bine.

Se pare că tu ştii mai bine, deci... de ce nu îmi spui tu? :P

Neuptolem 11 Aug 2009 09:44

Ce sa-ti spun, nu mai am nimic sa-ti spun.
Acest forum e 75% infect, cu indulgenta! E o pierdere de timp si energie, in procentul amintit...

All times are GMT +2. The time now is 19:06.