![]() |
Baga-mi-as picioarele sa-mi bag in ea de IMM! Am intrat in ambele locuri, facut conturi, renuntat, iar facut, venit confirmare ca facut unde renuntat, gatu' ma-sii. Bagat o comanda intr-un singur loc. Dar daca ma trezesc ca-s victima de phishing sau alte cacaturi romanesti online sa n-am ambitie de nu le fut directia! Sper sa primesc cartea macar. :D
In momentul asta am 1111 postari!!! :D I'm number one. Nu incercati sa traduceti din binar in text ca cica nu se divide cu 8. :P |
De mere!
(Not in a mood for a detailed answer) |
Originally Posted by halebardul:
pai inseamna ca ai mult timp liber... :) |
pai veneam din CONCEDIU.
care inseamna si mai mult timp liber. |
cand esti in concediu nu se pune.. :)
nu stiu da' la mine asta inseamna cand intru pe forum prea des: ca am prea mult timp liber, adica am de unde pierde... |
intr-un fel, da, dar simplifici.
tre sa ai timp liber si sa fii in Romania ca sa-ti vina sa intri. nu e o sentinta, e doar o observatie. We Are Here to obServe. |
so not true! |
... |
care nu e adevarata :)
|
daca ar fi indiscutabil sau prin definitie adevarata ar fi axioma. dar e doar observatie.
so, go on. |
frecam apa-n piua rau de tot, da' eu zic ca tu esti mai pe langa decat mine de data asta. iti spun eu din proprie experienta, ca a nu fi in tara nu iti scade apetitul pentru frecat vremea pe net. :) c'est tout.
|
Originally Posted by europe_east:
cred ca lucrarea mea care trebuie predata pana cel tarziu luni, stie cel mai bine chestia asta...:P |
@europe_east
bine, te cred. n-am stat in strainatate decat in concedii. deci au mai reiesit doua situatii in care se intra pe forum: cand esti in strainatate si vrei sa freci menta pe net romaneste :D sau cand ai de predat o lucrare si, fiindca n-ai chef de ea, evadezi aici la o barfa mica. alte motivatii? |
inca o motivatie de intrat pe forum:
pentru ca uneori pierzi atat de mult timp in discutii sterile cu tot felul de cretini incat te intorci cu mai multa furie la treburile pe care le ai si le faci mai cu spor, incercand sa recuperezi pierderea. |
|
Originally Posted by Judex:
|
Mi-a fost sugerat acest forum. Curiozitatea caracteristică-mi nu a rezistat şi astfel m-am logat.
Intru să aflu lucruri noi despre filme, actori, scenarii şi să mai îmi iau gândul de la anumite griji. :) P.S. Şi pentru că era nevoie de un forum în viaţa mea. :P |
Originally Posted by vave:
|
Originally Posted by Neuptolem:
A-mi lua gândul de la nişte griji şi a fugi de ele cred că e total diferit.
|
Ce sa-ti spun, nu mai am nimic sa-ti spun.
Acest forum e 75% infect, cu indulgenta! E o pierdere de timp si energie, in procentul amintit... |
All times are GMT +2. The time now is 19:06. |