Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Psihologia userilor Cinemagia :D (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95672)

corinka 12 Jun 2009 21:51

Led
Cred ca este mult mai linistit in viata reala, genul care defuleaza pe forum. Genul care are o sotie autoritara si face glume in spatele ei.

Pitbull 12 Jun 2009 21:52

De mult n-am mai râs asa de bine! =)) =)) =))
Nu DE (topic si de oamenii din el - mentionati sau activi), ci CU, adicä ALATURI DE.
Topicul e inteligent, antrenant, si are un umor nebun - voit si autentic.
Se pare cä Illo e un psiholog brici!

Inclusiv cu mine, pe care m-a citit corect, dar partial.
Profilul psihologic descris de ea e just, însä se aplicä "minelui" cam din anii '90. De-atunci încoace, am purces la ameliorarea lui. Nu cred cä o voi finaliza vreodatä, si nici n-as vrea: dupä aia, viata n-ar mai avea nici un haz, asa cä nu mi-ar mai rämâne decâ sä mä sinucid - si, cum nu pot face asta.. goodness, what a bore!
Datorez un räspuns: înainte eram mult mai "bun" - la modul tembel-pämpäläu. Asta s-a conjugat cu "nesansa" mentionatä. De-atunci, mi s-a dezvoltat o dozä de pitbullosenie - firesc, nu...? ;)

illotempore2002 12 Jun 2009 21:53

Cine, Hale? sub papucu nevestii?

never.

e al dracu si ofticoooosssss.....nu are cum.

l.e. si obsesiv, si al dracu. si al dracu.

Pitbull 12 Jun 2009 21:54

Când am fost cu ei la bere, nu era sub papucu' ei.
(Oricum, nu cred cä Lady Halle a iesit din casä-n papuci!)

illotempore2002 12 Jun 2009 21:54

Originally Posted by Pitbull:

De mult n-am mai râs asa de bine! =)) =)) =))
Nu DE (topic si de oamenii din el - mentionati sau activi), ci CU, adicä ALATURI DE.
Topicul e inteligent, antrenant, si are un umor nebun - voit si autentic.
Se pare cä Illo e un psiholog brici!

Inclusiv cu mine, pe care m-a citit corect, dar partial.
Profilul psihologic descris de ea e just, însä se aplicä "minelui" cam din anii '90. De-atunci încoace, am purces la ameliorarea lui. Nu cred cä o voi finaliza vreodatä, si nici n-as vrea: dupä aia, viata n-ar mai avea nici un haz, asa cä nu mi-ar mai rämâne decâ sä mä sinucid - si, cum nu pot face asta.. goodness, what a bore!
Datorez un räspuns: înainte eram mult mai "bun" - la modul tembel-pämpäläu. Asta s-a conjugat cu "nesansa" mentionatä. De-atunci, mi s-a dezvoltat o dozä de pitbullosenie - firesc, nu...? ;)

ii multumesc lui Pitbull si tuturor fanilor mei!
va iubesc pe toti, fara voi nu as fi ajuns aici!

:))

corinka 12 Jun 2009 22:01

Originally Posted by illotempore2002:

ii multumesc lui Pitbull si tuturor fanilor mei!

Te repeti. :D

illotempore2002 12 Jun 2009 22:06

asa, sa continuam.

Corink: din prea multa dorintza de a fi pe placul tuturor, ajunge sa devina plicticoasa. ea vrea sa fie buna, corecta, credincioasa (crede in Dumnezeu).....valori pe care nu ca nu le-am aprecia, dar sunt foarte plicticoase. sunt valorile alea de la ora de religie din clasele primare :))
ea stie ca nu e convingatoare si de aia a visat sa ajunga avocat (ca sa compenseze).

e genul de "fata buna" manca-o-ar mama :-*

si-a luat ceva palme in copilarie-adolescenta pt ca nu convingea si nu se impunea si ala a fost momentul cand s-a decis sa devina o femeie puternica (da tu, ai zis ca iti plac femeile puternice, cand te-am intrebat de ce ai ales-o pe Uma la avatar).

corinka 12 Jun 2009 22:13

si sunt sigura ca si tu esti impaciuitoare, calma si ca incerci sa fii simpatica cu toata lumea si in viata reala....

Mi-am amintit o faza care contrazice complet ce ai scris mai sus. Am fost la Antichrist, la TIFF. Cand am ajuns nu mai erau locuri. Adica erau si locuri libere, dar erau pastrate ocupate. La un moment dat, iritata fiind la gandul ca s-au vandut mai multe bilete decat locuri, m-am dus la o tipa care tinea vreo 8 locuri . Cica era din "crew" [atunci am obsevat ca abea tricou rosu ca voluntarii si parca si un ecuson] si tinea locuri "pentru cei din crew", ca dupa 9 zile de festival nu a apucat sa vada niciun film bla-bla-bla. I-am zis ca daca vroia sa vada filme putea sa isi ia bilete la festival, ca nu am obligat-o eu sa se ofere voluntar, asa ca i-am mutat boarfele eliberand doua scaune [ea tot vocifera si a opus un pic de rezistenta] si mi-am chemat jumatatea, care statea jenat(a) pe margine. A venit cu greu, ii era cam rusine, cred. Si o toanta de pe un scaun vecin s-a bagat ca musca in lapte si mi-a spus ca sunt nesimtita. Pai ei ii convenea ca are loc, dar cum era daca ramanea fara loc? I-ar fi convenit? Oricum, ideea este ca acum vreo 5-10 ani nu as fi fost capabila sa fac asa ceva.

Voi ce ziceti? Am fost nesimtita sau nu?

illotempore2002 12 Jun 2009 22:16

nu ai fost.
te-ai frustrat. prin frustrare neintelegand ceva rau (cum crede toata lumea ) ci in sensul in care un obstacol a aparut in calea obiectivului tau si ti-a creat disconfort.

ce ai facut tu o data io fac zilnic >:)

illotempore2002 12 Jun 2009 22:19

Originally Posted by Pitbull:

Când am fost cu ei la bere, nu era sub papucu' ei.
(Oricum, nu cred cä Lady Halle a iesit din casä-n papuci!)

deci Corink, vezi de ce sunt un bun psiholog?
:D

adica la fel de desteapta pe cat ma cred?

:))

Dragomara 12 Jun 2009 22:19

şters!

corinka 12 Jun 2009 22:19

da tu, ai zis ca iti plac femeile puternice, cand te-am intrebat de ce ai ales-o pe Uma la avatar.

Am ales-o pe Uma pentru ca imi place Uma. Primul meu avatar pe cinemagia a fost tot Uma, dar din Pulp Fiction.
Tu m-ai intrebat daca am ales-o pentru ca imi plac femeile puternice, iar eu am spus ca imi place Uma, dar imi plac si femeile puternice. Acuma nu stiu ce intelege fiecare prin femeie puternica. :D Dar motivul principal a fost Uma.

Am vrut sa fiu avocat cand eram mica, dupa aceea m-am razgandit si am dat la drept cu gandul sa ajung diplomat. In timpul facultatii, studiind anumite materii, mi-am mai schimbat optiunile.
Nu sunt avocat si nici nu-mi doresc sa fiu. :))

illotempore2002 12 Jun 2009 22:21

@ Dragomara

si eu sunt sincera, puicutzo. de aia nu ma suportatzi! >:)

da, poate ca spun rautatzi, dar si corinka spune (vezi despre Led) si nu tre sa le luam personal. si despre mine a zis ca-s mahalagioaica si ca nu am educatzie, mare smekerie.

@corink - am spus ca ti-ai dorit sa fii avocat nu ca iti mai doresti (exact cum ai zis si tu)

keepwalking 12 Jun 2009 22:27

illo,
prin topicul asta ai deschis o cutie a pandorei. :)

Dragomara 12 Jun 2009 22:28

şters!

illotempore2002 12 Jun 2009 22:28

@Keepwalking

:D

(stiu, nu-s naiva, dar ne straduim sa ii dam un aer de joaca)

Dragomara 12 Jun 2009 22:36

şters!

corinka 12 Jun 2009 22:36

@corink - am spus ca ti-ai dorit sa fii avocat nu ca iti mai doresti (exact cum ai zis si tu)

Dintr-o intamplare ai folosit perfectul compus. Sunt convinsa ca in realitate credeai ca sunt avocat si de aceea ai folosit timpul trecut, nu pentru ca te-ai fi prins ca nu imi mai doresc.

illotempore2002 12 Jun 2009 22:39

Originally Posted by corinka:

Dintr-o intamplare ai folosit perfectul compus. Sunt convinsa ca in realitate credeai ca sunt avocat si de aceea ai folosit timpul trecut, nu pentru ca te-ai fi prins ca nu imi mai doresc.

fata draga, stiu ca nu esti avocat, doar am vbit cu ce te ocupi cand ne-am cunoscut pe mess, iar natura jobului meu imi cere sa stiu ce face fiecare (mai ales daca e din banking). mi-ai povestit exact ce faci, la naiba, ce e cu tine?

:-/

corinka 12 Jun 2009 22:44

Am uitat. Nu imi incarc memoria cu toate fleacurile. Crezi ca mai stiu tot ce am discutat pe mess? Dar de ce trebuie sa stii tu cu ce se ocupa toti si mai ales daca sunt din "banking"? Btw, nu trebuia sa scrii aici de banking. Sunt informatii personale.

All times are GMT +2. The time now is 18:38.