Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   "Ho ho ho" - primul meu lungmetraj (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95666)

Neuptolem 06 Jul 2009 22:14

Originally Posted by Pitbull:

Ceva stiri despre drosophilizare?

Nu stiu, dar se vorbea ca treaba e pe bune.

keepwalking 04 Nov 2009 10:02

a fost deschis site-ul oficial al filmului:

www.ho-ho-ho.ro

Gospin 04 Nov 2009 20:00

Am vazut trailerul si chiar eram incantat si interesat de acest film.Insa niciodata nu ma-si fi gandit ca userul "keepwalking" e regizorul sau ma rog unul din ei ai acestui film.
Felicitari pt. munca depusa, cam tarziu dar merge :).

keepwalking 04 Nov 2009 23:53

Originally Posted by Gospin:

Am vazut trailerul si chiar eram incantat si interesat de acest film.Insa niciodata nu ma-si fi gandit ca userul "keepwalking" e regizorul sau ma rog unul din ei ai acestui film.
Felicitari pt. munca depusa, cam tarziu dar merge :).

multumesc, dar sa stii ca suntem mai multi pe aici care fac si lucruri concrete.
sunt oameni de calitate pe acest forum, oameni dinauntrul "breslei" cinematografice.
la acest film sunt co-scenarist, alaturi de bogdan mirica.
in ultimul carton din trailer, cel cu echipa, pot fi vazut si eu, pe undeva.
practic, din film am vazut doar imaginile din trailer, care imi arata ca s-a facut o treaba buna.

Judex 05 Nov 2009 02:19

Eu la inceput am crezut ca aici sunt mai ales oameni din breasla. :D

On topic: bravo, Keep!

Pare un film usurel, de familie, menit sa prinda la marele public. Din trailer, cu putina bunavointa, putem conchide ca avem de-a face cu un film binisor realizat. Banuiesc ca nici pretentiile nu sunt foarte mari, asa ca deocamdata, cel putin legat de acest subiect, nu mai injur MediaPro. :D

Pitbull 05 Nov 2009 06:34

Mi-s foarte curios sä-l väd - marti, 17 noiembrie, avem vizionarea de presä.

keepwalking 05 Nov 2009 10:23

Originally Posted by bremen1980:

Felicitari keep si la mai mare !!!

multumesc. :)

LaFox 05 Nov 2009 19:36

Foarte fain trailerul!

Dragomara 08 Nov 2009 21:41

şters!

Dragomara 11 Nov 2009 11:45

şters!

keepwalking 11 Nov 2009 11:48

Originally Posted by Dragomara:

@Mafalda

Producer

Producatorul este persoana care gaseste un scenariu si il dezvolta intr-un proiect. El/ea supravegheaza angajarea unui regizor, a actorilor, precum si a intregului personal implicat in realizarea proiectului. Se ocupa de asemenea de evolutia scenariului si de bugetul filmarilor

PS: am vrut doar să-ţi reamintesc şi să-mi reamintesc cine, ce şi cum. :D

pai nu mai era nevoie, zic eu, pentru ca oricum al doilea producator din cazul mafaldei avea definitia de hotz :)

corinka 11 Nov 2009 22:53

@mafalda
Si regizorului i-a convenit sa imparta banii cu prietenul? Doar si partea lui s-a redus...

Judex 12 Nov 2009 08:24

Maffy, eu am si acum de luat bani de la aia!!!

Judex 12 Nov 2009 10:37

Nu! Mergem in Austria. ;)

Dragomara 12 Nov 2009 11:26

Off-topic... de nevoie.

şters!

Judex 12 Nov 2009 11:47

On topic?????????????????????????????? =))

buticut 14 Nov 2009 17:51

Posterul filmului seamana cam mult cu cel din Four Christmases,Banica mi-e antipatic rau si povestea are un aer de Bad Santa, dar probabil ca o sa ii acord o vizionare de dragul lui Keep :D, asa ca asteptam...

quills 14 Nov 2009 19:47

Originally Posted by buticut:

Posterul filmului seamana cam mult cu cel din Four Christmases,Banica mi-e antipatic rau si povestea are un aer de Bad Santa, dar probabil ca o sa ii acord o vizionare de dragul lui Keep :D, asa ca asteptam...

Bad Santa + Paul Blart/Observe and Report. asa pare din trailer.

eu sunt fericit ca nu e un film romanesc despre comunism, avorturi, revolutie, etc. sau e ? :)

am sa-i acord o sansa dar nu, nu la cinema.

Pitbull 14 Nov 2009 21:21

Nu prea väd ce motiv de "fericire" ar fi cä "ca nu e un film romanesc despre comunism, avorturi, revolutie", în conditiile în care:
- tema comunismului a rämas tratatä totalmente insuficient în filmul românesc; imediat dupä 1990, s-au fäcut o serie de filme slabe (din cauza timpului prea scurt, insuficient pentru decantare si obiectivare), cu exceptia excelentului "E pericoloso sporgersi" (care oricum nu era despre comunism, folosind acel regim doar ca decor), iar dupä 2000 s-au realizat doar câteva (prea putine) filme realmente bune despre acest subiect;
- nu s-a realizat nici un film "despre avort"; avem doar un singur film despre dezumanizare în conditiile interzicerii avorturilor de cätre Ceausescu (magistralul "432", pe bunä dreptate premiat cu Palme d'Or la Cannes); deci, prezumptiva "categorie" e scoasä din burtä;
- si tema "revolutiei" e insuficient tratatä în filmul românesc; dupä 1990, a fost abordatä (explicabil) în câteva (la fel de explicabile) rateuri ("Polul Sud", "Vânätoarea de lilieci", "Stare de fapt"...); dupä 2000, a fost dezvoltatä cu real succes numai în superbele "A fost sau n-a fost" si "Hârtia va fi albasträ"; ca atare, e o temä încä ofertantä, care asteaptä sä fie abordatä si în alte filme cel putin la fel de bune.

Drept pentru care, Quills, cu regret, nu gäsesc nici un dram de logicä în comentariul täu, oricum off-topic; îti propun sä renunti la el; recunoscând cä a fost o aberatie jucäus-dadaistä färä pic de rezon, si sä scrii ceva despre filmul din titlul topicului.

quills 15 Nov 2009 09:38

mi-e indiferent ce nu gasesti in comentariul meu, domnule Pitbull. e parerea mea, asa off-topic si fara logica cum e. nu-ti convine, te deranjeaza asa de mult, apoi sterge-o, mut-o la asylum sau unde vrei mata.
o zi buna iti doresc...

All times are GMT +2. The time now is 22:23.