![]() |
Puteai sau poti,nu stiu,nu am mai incercat, sa iti pui un avatar de dimensiuni mari,gen 700 kb, dar regulamentul interzice acest lucru :),parca limita e de 33 kb.
|
ca e in regulament sau nu, aste se poate limita direct din server :D
|
Vazusem mai demult pe un forum o chestie interesanta.Utilizatorii care tocmai se inscriau pe forum aveau o sectiune/un topic in care trebuiau sa posteze primul post si in care se prezentau catre membrii forumului.Fara acel prim post nu puteau posta in alta parte a forumului.Ar putea fi facuta chestia aia si aici ?
|
si cum sa se prezinte? ca ideea e de anonimat aici
:) sa zica in ce zodie sunt, cati ani au, ce pasiuni si cu ce se ocupa? |
Sa dea bunaziua? Sau ceva de genul: Hi, I'm X and I'm addicted to movies. :)
|
sau, hello, am venit aici sa vand o pisica. pisica e in zodia berbecului.
|
Stefan si Gloria,
Avem o sectiune pe acest forum total inutila si neutilizata de nimeni, ea se numeste Best of si nu sunt decat 3 topicuri amarate acolo, putem sa schimbam tematica acestei sectiuni in ceva ce ne-am dori cu totii? de exemplu se ptopusese la un moment dat o sectiune numai cu seriale si show-uri tv, mai veniti si voi cu propuneri. |
Sectiunea TV e în pregätire, o vom deschide zilele astea.
|
o sa fie una noua? sau inlocuim vidul ala de Best of?
|
Nu m-am gândit la asta - vom discuta.
|
faceti o sectiune noua si noi ne gandim cu ce sa inlocuim sectiunea best of, sa vedem ce se propune.
|
OK
|
Ete, na - ce sä ne mai complicäm?
Când se aleg moderatori noi, se vede pe forum. De-ajuns atât. Apropo, nu uita sä-ti prezinti scuzele, ACUM, pentru mägäria cu:
Originally Posted by Mistah J:
Vezi cä ti-am acordat un vot de încredere în alb, asa cä nu fi impertinent! |
OK, eu îmi prezint scuze, lumii în general, pentru cä i-am întins o mânä lui [STERS de moderator] din Cluj. Prin asta, am ofensat bunul simt, inteligenta, morala. [[STERS de moderator]a rämas acelasi specimen periculos si dezgustätor, prin mârlänie, arogantä, amoralitate, toxicitate, spirit antiscial si prostie sinonimä cu incoerenta.
Am revenit la atitudinea normalä fatä de el, si sper sä disparä de pe forum cât mai curând. Pentru cä i-am divulgat numele real, si i-am adresat epitete injurioase (100% reale, dar tot ofensatoare - prin forta împrejurärilor), mä auto-sanctionez cu un avertisment sever. La urmätoarea abatere, solicit sä fiu bannat pentru trei zile. (As face-o chiar eu, dar ca moderator nu am acces la panoul administratorilor.) |
Originally Posted by Mistah J:
MistahJ, chiar mi se pare absolut gratuit ce ai spus. Tu citesti ce scrii? |
Care moderator te deranjeaza, Mistah? La care anume te referi?
|
A dat un link care-l viza pe julesetjimetcatherine, care se ocupa de cinemateca - si Eforie Bucuresti, si topicul de pe site-ul nostru.
Cred ca, de fapt, MistahJ vroia sa fie si el moderator. sau si-a luat jucariile o vreme fiindca pleaca la Vama Veche la nudisti si acolo nu are wireless sa stea de vorba pe forum.=)) |
Originally Posted by illotempore2002:
O zi fara reguli...pai in afara de injurii aduse altei persoane de pe forum nu vad o alta regula care nu poate fi incalcata si pentru care ar exista o astfel de zi. Chiar ma mir ca nu exista o astfel de sectiune... PS: Imi place aici, multa lume se cearta, se impaca, x ii ia apararea lui y pentru ca mai apoi y sa il tradeze pe x, mai apar z, t, v care prin diferite combinatii se cearta intre ei s.a.m.d. :)) |
Originally Posted by aDyShor:
|
Originally Posted by Pitbull:
Era vorba despre sectiunea de Seriale TV...de ea ma miram ca nu exista :) |
All times are GMT +2. The time now is 05:34. |