![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
Nu. Indiciu pt. Illo: replicile sunt rostite de un actor care ne place noua mult. Mie f mult, parca tu spuneai ca iti place si tie. |
Buscemi.
Interview? hmmmm, io-l stiu pe Buscemi din filmele lui Burton, Coen si Tarantino. e vreunul din regizorii astia? |
Caldut, caldut, te apropii, mai putin in ce priveste regizorii. :D |
Paris, je t'aime?
|
Nu, nu e vorba despre Coen. Indiciu: doua adolescente. |
Big Lebowski sau Fargo.
ma las daca nici acu nu ghicesc. Sau Blood simple? pffffffffff |
Era Ghost World. Tot eu: I want knowledge! Not faith, not assumptions, but knowledge. I want God to stretch out His hand, uncover His face and speak to me. Stiti ce vreau, nu? Spuneti filmul din care am extras replica. |
mamaaa, cat de cunoscuta imi pare aia a ta, Illo.....Pfffffffff... E vreun Keitel pe-acolo?
|
nu e nici un Keitel, dar e un alt actor cam la fel de furios si labil in acest film precum Keitel in Bad Lieutenant.
|
Originally Posted by corinka:
asta e Bad Leutenant, sigur. Nu? |
pardon.
A saptea pecete. Dar seamana imens cu Bad Lieutenant, cu un Harvey furios care intra intr-o biserica (unde fusese violata calugarita cu crucifixul) si striga la Isus sa ii vorbeasca, de ce nu ii vorbeste, sa ii spuna ceva, orice! |
Nu stiu, nu am vazut filmul acela. Eu stiu replica din alt film. Indiciu: replica originala nu este in engleza. |
Iti dau inghetata mea. :D |
raspuns deja mai sus
:) |
si eu dau inghetzata urmatorului care castiga, si el la randul lui la fel, astfel ca numai o inghetzata ne rezolva pe toti si uite asa ne adaptam la criza economica (e un banc genial asemanator)
|
Da, in timp ce postam eu. Revenim la a ta:
|
Uite bancul:
Quote:
Dar raspunsul tot nu-l stiu. E vreun De Niro in zona? |
nu :)
e un film de nisha, un regizor-actor genial care are doar 2-3 filme mari si late, dar e imens pt ca e de nisa si nu cred sa-l recunoasca cineva, va spun de unde e: BUFALLO '66 p.s. e genial bancu' |
@judex
Fain bancul, il stiam, chiar de la tine, cred. :)) @illo Nu ne mai dai si alta sansa? Posteaza alta replica. :) |
I didn't come here for the party
I came here for you I've watched you for days You're everything a man could ever want It's just not your face Your... figure Or your voice It's your eyes All the things I see in your eyes What is it you see in my eyes? I see a crazy calm You're sick of running You're ready to face what you have to face But you don't want to face it alone |
All times are GMT +2. The time now is 15:34. |