![]() |
Originally Posted by redmen:
|
Originally Posted by Dragomara:
Draga mea,daca vroiam bani de la google imi bagam si eu adsense ca vizitatori am,dar mi se rupe cum zice Judex cu toate ca nu este posibil:P |
I-auziţi ce-am găsit pe ;net.
De la Dragomara citare: Deci, io pot jura cu mâna pe această multîncercată inimioară că există bărbatul perfect, o da, milioanele de bărbaţi perfecţi: ei sunt cei ai sorei, ai prietenei, ai colegei, ai vecinei, pe scurt ai femeii (mai norocoase) de lângă noi!! Deci are o inimioară multîncercată. |
ce sa citest mai fetitzo? forumul tau? nici nu mi l=-ai dat vreodata jamais couche avec. am zis home cinema chinezesc ca ala e cel mai ieftin. doamne, deloc nu te duce capu, tre sa vin cu esplicatzii suplimentare |
Originally Posted by illotempore2002:
|
Te crezi amuzantă da de fapt îţi sapi în continuare groapa care ai început s-o sapi de la Marea Debannare. |
frate, da'mare dreptate mai avea Brucan!
Originally Posted by EgOisM:
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
ti-am zis, esti a mia pizda care zice, dandu-si bretonul din ochi cu mana, ca ea are un vis maretz, acela de a ajunge in Tibet. spalata pe creieri, pui botul la toate cliseele. daca te iau la bani marunti habar nu ai de ce vrei in Tibet si ce e acolo.
zici ca nu ai citit nici o carte? atunci te duci ca proasta, nu ai sa intelegi nimic. da atunci inseamna ca ideea ti-a venit de la filmul 7 ani in tibet. |
Just do it:X
"Eram aşa de convins că, dacă ai fi apărut cu obraznicia de acum, atunci te împuşcam imediat!"S.Brucan
|
Pai adica nu ai filozofat la asta cand te puneai aia capra prin codru ? Sau atunci iti incarcai bateriile in natura ? Frigido. |
[/quote]
bad news - să mor io de-am citit vreuna! =)) =)) am auzit doar că acolo "e" cei mai puţin proşti pe mp. =)) =)) =))[/quote] si ti-am mai zis si-ti mai zic o data: degeaba cauti tu oameni destepti sa te valideze :) ca nu au cum! |
Acum haideţi toţi să râdem şi să arătăm cu degetu'. =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) |
sis, te rog te uită-n oglindă încă o dată, breton ai doar tu!
PS: apreciez limbajul elevat, cel de cota -100. :-* :-* :-* :-* |
De unde scoţi glumele astea?Dintr-o carte?
|
@suspect de bizar
esti eroul nostru in seara asta. am ras de m-am prapadit de postarile voastre la topicul tau sa mai ai initiative din astea! =)) |
Originally Posted by Suspect de bizar:
din cartea cu proverbe batranesti si cica ea are simtul umorului |
Hai că mai fac,nebuna o să-si mai facă clone şi mai întindem si atunci de-un topic. PS:Şi tu ai fost la înălţime.=)) |
Ar trebui sa apreciezi ca suntem singurii oameni care stim cat de idioata esti si totusi te bagam in seama.Frigido.
|
ce tare e Red =)) =))
somebody stop me, mor de ras =)) |
All times are GMT +2. The time now is 07:07. |