Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   S-o bannăm pe Dragomara (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95411)

Dragomara 21 Apr 2009 22:33

Originally Posted by redmen:

Cu siguranta am mai multi bani decat tine care te ia baietii de mila prin munti sa le faci mancare si muiane.Frigido.

te rog scuză-mi incultura, da'ce-i aia "muiane"?! şi ce-i aia "frigido"?! :-O :-O :-O

EgOisM 21 Apr 2009 22:33

Originally Posted by Dragomara:

Originally Posted by illotempore2002:

Originally Posted by EgOisM:

Si-a cumparat home cinema pe banii de la adsense,probabil are multi vizitatori:-??

un home cinema chinezesc nu costa mult

a fost gratis, mie mi l-au dat gratis, dă şi tu un Google, poate ai parte de acelaşi chilipir. oricum te pupă Draga că citişi... :-* :-* :-* :"> :"> :"> :-* :-*

Draga mea,daca vroiam bani de la google imi bagam si eu adsense ca vizitatori am,dar mi se rupe cum zice Judex cu toate ca nu este posibil:P

Suspect de bizar 21 Apr 2009 22:33

I-auziţi ce-am găsit pe ;net.
De la Dragomara citare:
Deci, io pot jura cu mâna pe această multîncercată inimioară că există bărbatul perfect, o da, milioanele de bărbaţi perfecţi: ei sunt cei ai sorei, ai prietenei, ai colegei, ai vecinei, pe scurt ai femeii (mai norocoase) de lângă noi!!

Deci are o inimioară multîncercată.

illotempore2002 21 Apr 2009 22:34

Si-a cumparat home cinema pe banii de la adsense,probabil are multi vizitatori:-??

a fost gratis, mie mi l-au dat gratis, dă şi tu un Google, poate ai parte de acelaşi chilipir. oricum te pupă Draga că citişi... :-* :-* :-* :"> :"> :"> :-* :-*

ce sa citest mai fetitzo?

forumul tau?
nici nu mi l=-ai dat vreodata jamais couche avec.

am zis home cinema chinezesc ca ala e cel mai ieftin.

doamne, deloc nu te duce capu, tre sa vin cu esplicatzii suplimentare

Dragomara 21 Apr 2009 22:35

lasa ca nu sta popularitatea forumului astuia in dragomara. tipa se repeta si e atat de infatuata incat nu simte nimeni nici o placere cititnd-o. a zis si Stefan ca e super plicticoasa pe aici pe undeva.

LOL. de-aia nu-mi şterge postările. noroc că mă citeşti tu. ce m-aş face io fără tine, fără voi?! =)) =)) =)) citiţi-mi blogul, dacă plec în Tibet nici că mă mai întorc, e NUMAi spre interesul vostru. dragii mei. =)) =)) =))

visul de plastic al oricarei frigide, acela de a ajunge in Tibet. de la cate gagici simandicoase am auzit treaba asta??? toate distrusele care au citit acolo o carte despre budism (de obicei tulburatele la cap care au nevoie de liniste) vor in Tibet. toate pipitzele cu pretentii de intelectuale.

bad news - să mor io de-am citit vreuna! =)) =)) am auzit doar că acolo "e" cei mai puţin proşti pe mp. =)) =)) =))

Suspect de bizar 21 Apr 2009 22:36

lasa ca nu sta popularitatea forumului astuia in dragomara. tipa se repeta si e atat de infatuata incat nu simte nimeni nici o placere cititnd-o. a zis si Stefan ca e super plicticoasa pe aici pe undeva.

LOL. de-aia nu-mi şterge postările. noroc că mă citeşti tu. ce m-aş face io fără tine, fără voi?! =)) =)) =)) citiţi-mi blogul, dacă plec în Tibet nici că mă mai întorc, e NUMAi spre interesul vostru. dragii mei. =)) =)) =))

visul de plastic al oricarei frigide, acela de a ajunge in Tibet. de la cate gagici simandicoase am auzit treaba asta??? toate distrusele care au citit acolo o carte despre budism (de obicei tulburatele la cap care au nevoie de liniste) vor in Tibet. toate pipitzele cu pretentii de intelectuale.

bad news - să mor io de-am citit vreuna! =)) =)) am auzit doar că acolo "e" cei mai puţin proşti pe mp. =)) =)) =))

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Te crezi amuzantă da de fapt îţi sapi în continuare groapa care ai început s-o sapi de la Marea Debannare.

Dragomara 21 Apr 2009 22:36

frate, da'mare dreptate mai avea Brucan!

Draga mea,daca vroiam bani de la google imi bagam si eu adsense ca vizitatori am,dar mi se rupe cum zice Judex cu toate ca nu este posibil:P

Dragomara 21 Apr 2009 22:38

Originally Posted by Suspect de bizar:

Te crezi amuzantă da de fapt îţi sapi în continuare groapa care ai început s-o sapi de la Marea Debannare.

greieraş nici la proverbe nu stai bine. tragic! X( X( groapa se sapă numai pentru alţii. aşa e proverbu', exact ca-n viaţă.>:) >:)

illotempore2002 21 Apr 2009 22:38

ti-am zis, esti a mia pizda care zice, dandu-si bretonul din ochi cu mana, ca ea are un vis maretz, acela de a ajunge in Tibet. spalata pe creieri, pui botul la toate cliseele. daca te iau la bani marunti habar nu ai de ce vrei in Tibet si ce e acolo.

zici ca nu ai citit nici o carte?
atunci te duci ca proasta, nu ai sa intelegi nimic.

da atunci inseamna ca ideea ti-a venit de la filmul 7 ani in tibet.

EgOisM 21 Apr 2009 22:38

Just do it:X

"Eram aşa de convins că, dacă ai fi apărut cu obraznicia de acum, atunci te împuşcam imediat!"S.Brucan

redmen 21 Apr 2009 22:40

te rog scuză-mi incultura, da'ce-i aia "muiane"?! şi ce-i aia "frigido"?!

Pai adica nu ai filozofat la asta cand te puneai aia capra prin codru ? Sau atunci iti incarcai bateriile in natura ? Frigido.

illotempore2002 21 Apr 2009 22:40

[/quote]
bad news - să mor io de-am citit vreuna! =)) =)) am auzit doar că acolo "e" cei mai puţin proşti pe mp. =)) =)) =))[/quote]

si ti-am mai zis si-ti mai zic o data: degeaba cauti tu oameni destepti sa te valideze :) ca nu au cum!

Suspect de bizar 21 Apr 2009 22:41

greieraş nici la proverbe nu stai bine. tragic! X( X( groapa se sapă numai pentru alţii. aşa e proverbu', exact ca-n viaţă.>:) >:)

Aşa proastă eşti Cristuţa?n-am zis nici un proverb.am remarcat prostia ta crasă.
Acum haideţi toţi să râdem şi să arătăm cu degetu'.
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Dragomara 21 Apr 2009 22:42

sis, te rog te uită-n oglindă încă o dată, breton ai doar tu!

ti-am zis, esti a mia pizda care zice, dandu-si bretonul din ochi cu mana, ca ea are un vis maretz, acela de a ajunge in Tibet. spalata pe creieri, pui botul la toate cliseele. daca te iau la bani marunti habar nu ai de ce vrei in Tibet si ce e acolo.

zici ca nu ai citit nici o carte?
atunci te duci ca proasta, nu ai sa intelegi nimic.

da atunci inseamna ca ideea ti-a venit de la filmul 7 ani in tibet.

ăăă... cred'că încă vreau pt. că acolo "e" cei mai puţini proşi pe mp!=)) =)) =))
PS: apreciez limbajul elevat, cel de cota -100. :-* :-* :-* :-*

Suspect de bizar 21 Apr 2009 22:42

De unde scoţi glumele astea?Dintr-o carte?

illotempore2002 21 Apr 2009 22:44

@suspect de bizar

esti eroul nostru in seara asta. am ras de m-am prapadit de postarile voastre la topicul tau

sa mai ai initiative din astea!

=))

illotempore2002 21 Apr 2009 22:45

De unde scoţi glumele astea?Dintr-o carte?

din cartea cu proverbe batranesti

si cica ea are simtul umorului

Suspect de bizar 21 Apr 2009 22:45

@suspect de bizar

esti eroul nostru in seara asta. am ras de m-am prapadit de postarile voastre la topicul tau

sa mai ai initiative din astea!

=))

=)) =)) =))
Hai că mai fac,nebuna o să-si mai facă clone şi mai întindem si atunci de-un topic.
PS:Şi tu ai fost la înălţime.=))

redmen 21 Apr 2009 22:46

Ar trebui sa apreciezi ca suntem singurii oameni care stim cat de idioata esti si totusi te bagam in seama.Frigido.

illotempore2002 21 Apr 2009 22:47

ce tare e Red =)) =))

somebody stop me, mor de ras =))

All times are GMT +2. The time now is 07:07.