![]() |
pai keep a inteles. tu, te faci ca nu intelegi? :-/ |
Nu - chiar nu înteleg sensul întrebärii.
Poate de obosealä, c-am avut ieri si azi cursuri, o grämadä. Dä-mi murä-n gurä. |
neeeah. nu ţine. |
Hai, mä! :(
Pä bune! CHIAR NU M-AM PRINS! :"> |
mie mi-a placut Trenul Vietii foarte mult. E in genul La Vita e Bella, deci nu e chiar super originala ideea, dar oricum. Foarte misto realizarea iar finalul mi s-a parut o gaselnita buna.
Am vazut si Va, Vis et Deviens (sau cum se numeste) acum vreo cativa ani la un festival. Deci nu prea mai tine minte multe lucruri. Cred ca l-am simtit insa un pic prea evreiesc. Adica mi-ar placea sa faca filme si despre altceva. Dar overall, e un regizor ok. Si e bine ca din cand in cand lucreaza si cu oameni din Romania ceea ce e de apreciat. |
aveam un ofiter in armata care ne zicea: n-o fa pe prostul ca poate ramai asa. depasim momentul sau nu? vrei sa-ti explic cine era eufrosin? sau ce nu intelegi? |
Originally Posted by Pitbull:
Nicolae Zeriu, Cluj-Napoca, 43 de ani, inginer mecanic, doi copckii... Se zice cä a stat o vreme prin State, pânä s-au dumirit äia si l-au expulzat, pentru rasism, antisemitism si alte excese subversive. Ceea ce nu înteleg e sensul întrebärii "Eufrosin?", dupä mesajul Mafaldei. Adicä: - Te gândesti la Eufrosin? - Te inspiri din Eufrosin? - Citezi din Eufrosin? - Tu esti Eufrosin? - Etc. Eufrosin? |
stop aici. pe bune, maine o sa-mi ceri definitia unui copac. daca nu vezi nici o legatura, ignora mesajul. |
Si care-i baiul? Eu am primit azi definitia pomilor.
|
Originally Posted by Pitbull:
adica halebardul a interpretat mesajul mafaldei ca avand o oarecare tenta antisemita, orientare specifica lui eufrosin, cunoscut prin antecedente de gen pe cinemagia. |
Aa...
Päi zi asa, dom'le...! De treaba asta mä prinsesem si eu. |
Originally Posted by keepwalking:
ce ne facem cu influenta araba in tot ce misca in lumea asta? cifrele, numerele care ne conduc azi viata de unde vin? nu e nici o conspiratie pan-araba la mijloc? :) |
Originally Posted by marmatia:
|
da, da, si Eisberg, ala de-a scufundat Titanicul, parca ce era? Eis-berg.
Clar! :D |
@marmatia&klein
ironii ieftine. |
Originally Posted by keepwalking:
sa-nteleg ca-ti place mai mult ironia lu Halebardu? :> |
a mea e gratis, ca e banc. :D
|
Originally Posted by klein:
halebardu e el insusi o ironie :) |
pe cand keepwhining, doar o gluma proasta. :)
a naturii, bineinteles. |
Back to topic cä vä azilesc!
|
All times are GMT +2. The time now is 17:20. |