![]() |
Chipînoglindule!
|
copielaindigoule!
ce e important aici e ca se zdruncina sandramaua. Si festivalul de la Iasi poate sa fie chiar mandru daca contribuie - chiar si indirect :) - la asta. |
Io vreau sa vad 500 de semnaturi la petitie .. asa cum am vazut ieri la o petitie facuta pentru eliberarea lu` gigi.
|
Non multa sed multum.
eu as vrea sa vad nume mari printre semnatari, si care sa fie pe bune. |
Originally Posted by redmen:
|
@pit
poate ca iar m-am aprins inutil. dar nici nu pot sa spun ca sunt de acord cu aceasta negare pe toate planurile a deciziilor cnc. le-a dat bani pe proiecte cinematografice, le da bani pentru festivaluri, ce mai vor? sa tina ei in mana toate parghiile financiare? ok, sa le ia, nu ma simt deloc frustrat in aceasta privinta. frustrarea apare atunci cand ti se ia ceva ce ti se cuvine. nu e cazul meu in situatia de fata. |
Originally Posted by Pitbull:
Uite care gigi http://www.petitieonline.ro/petitie/...p63923048.html |
Gata, am semnat - la pozitia 553!
(Din päcate, în comentariu mi-au pus stelute... Prafu' s-a ales de citatul meu din Jiji! :( ) |
Nu-i adevarat, la pozitia aceea a semnat alt tip, Vasile Gheorghe, care lucreaza, cred, la CFR. Oricum nu conteaza. Oare ce-o fi zis de i-au pus sase, si nu patru stelute? :-?
Oricum, nenea Pitbull nu foloseste cuvinte de-alea cu stelute. No way! |
Nenea acela e alter-ego-ul meu, daimonul meu, care mä posedeazä dostoievskian...
Cele sase stelute erau default - bine zici, cä trebuia patru! |
Nu stiam ca au numar fix de stelute: 6. Credeam ca inlocuiesc fiecare litera buclucasa cu cate o steluta, deci am crezut ca ai postat un cuvant de 6 litere si m-a apucat o curiozitate intelectuala: oare ce cuvant din sase litere o fi fost?
|
Am semnat şi io.
|
Da, "Jack Onelly".
Curat neaos! Si sä te mai miri cä zic unii cä semnäturile petitiilor online n-au nici o valoare. Mäcar inventai si tu un nume românesc, un Vasile Gheorghe, acolo, sä nu batä la ochi... |
De unde ştii că nu mă cheamă aşa?
|
De la tine.
Mi-ai spus cu un prilej cä tii mult la confidentialitatea identitätii tale reale - si de-atunci, n-am mai insistat. |
Aia-i drept.Da-ţi spune ceva numele de Collins?
|
Da (complet: "Phil J. Collins"), e pseudonimul conceput acum zece ani al fiului meu Filip-Iosif Columbeanu.
|
No,nici ăla nu-i neaoş,în loc de Suspect de bizar parcă m-ai bine-i Jack Onelly,că de,şi unul din ID-urile mele de mess îs aşa,şi se poate spune că şi americanii susţin petiţia.
|
A semnat cu numele lui real.
Pozitia 9. |
Bine c-am semnat zic eu,şi nu cu nick-u'.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:01. |