![]() |
mama, Mostenirea familie Guldenburg...imi aduc si eu aminte de el...bunica mea avea si cartile care cred ca au fost scrise dupa ce s-a facut serialul...imi placea foarte tare!
mai era un serial cu o familie care avea niste barci...yachturi parca dar nu mai stiu exact...dar nu mai stiu cum se numeste...noi ii spuneam mereu: "Barcutele" dar sunt sigura ca avea alt nume! Prima telenovela difuzata in Roamania nu a fost Sclava Isaura? imi aduc aminte si de serialul asta...prin cate aventuri treceam ca sa vad ce se mai intampla...am impresia ca erau difuzate relativ tarziu si cam trebuia sa ma culc la ora aia... |
Nu... prima telenovela e clar Bulevardul Paulista... a fost difuzat cam cand eram eu cu vreo 6 ani mai tanar decat esti tu ricutza acum. :D
Si da... ma mir cum n-a aparut aici La Piovra pana acum.... nemaipomenind de Papusile Muppets.... Daktari.... Blandul Ben .... Kojak .... Mannix .... El Fugitivo (mai nou, Evadatul) ... ehe.... :wink: Si ricutza ma uitam si eu la barcutele alea.... :) Concluzie: mama ce de timp petrecut in fata televizorului!!! PS Era sa zic "pierdut, da' poate unii nu-s de acord... :lol: |
Sau "Un serif la New York" ce-mi placea asta cand eram mic....
|
Dar de "Strazile din San Francisco" va mai aduceti aminte? :D Mai era si un serial de desene animate, la care nu mai stiu titlul, stiu ca era bulgaresc (dar difuzat pe TVR) si era despre aventurile unor indivizi cu o naveta spatiala "Sagetatorul"....cred ca a fost acum vreo 10 ani...idei, cineva? A, si era printre personaje si o "chestie" verde care era mort dupa pizza.
|
Murder
eu acu o mie de ani ma uitam la Murder she wrote...
si pe vremea cand prindeam numai tvr, sincer sa fiu nu cred ca e un singur film sa-mi fi scapat... vedeti voi, pe vremea aia nu erau labareli de cerculete prin colturile ecranelor cum sunt acuma...liber ca pasarea cerului eram... unde se indreapta societatea asta...:( grrr...CNA...cah !! |
Originally Posted by Ambra Blu:
A fost pana acum 1-2 luni in reluare, 2 episoade/zi de la 2 la 4 PM. O placere. |
Ne-am luat cu Arabela si uitam ca avem chestiuni arzatoare la ordinea zilei :)
NU pierdeti "Viata la Casa Alba" - vinerea la 12 noaptea pe PRO TV. Super serial (inceput in 99, premiat in fiecare an de atunci incoace( http://us.imdb.com/Tawards?0200276 ), cu Martin Sheen ,John Spencer si altii cel putin la fel de buni..ce sa mai..o placere. Am impresia ca e in top sus sus de tot la ora actuala in State. |
West Wing e si simbata si duminica si e, intr-adevar excelent!
|
Asta-i ora de serial bun mama draga! Auzi, 24:00!!
Pai oamenii normali, care alearga dupa proprii copii toata ziua, cum naiba sa reziste pan' la ora aia... Poate apare si pe DVD... |
Nu am observat Twin Peaks pe aici...nu prea v-a impresionat? Pe mine da...aveam 5 ani si baloseam ca disperatul :D Oricum am pus mana pe el de curand...il am pe comp si am obsv ca de fapt cu adevarat excelenta e doar prima serie...a doua o ia downhill...dar merita oricum :D
|
Best drama : OZ - nu-mi vine sa cred ca a fost uitat de toata lumea
The Sopranos - gooood show Best sitcom : Seinfeld - bate toata concurenta M*A*S*H - oldie but goldie Best SF show : X Files - rullz!!! Twilight Zone - are cateva episoade bheeeton The Outer Limits - prima serie ...si alte cateva ep. Twin Peaks - stiu ca nu e chiar Sf da nush la ce categorie sa-l bag asa ca...Lynch iz da man Best soap-opera : - nu exista :P P.S. Rula acum cativa ani un film pe PROTV...by far cel mai bun film (serial) de dragoste pe care l-am vazut vreodata...El si ea se intalneau in Venetia si el afla ca ea e logodita back in the States si ... nu mai stiu :) Ziceti-mi si mie cum se chema, pretty please. (as prefera titlul in engleza ca vreau sa aflu ceva despre tipa pe net :) ) See y'all !!! |
Din cite am auzit, in primavara se lanseaza un canal nou de televiziune, "ProCinema", care va transmite doar filme bune (adica bune, nu blockbusterele pe care oricum le da HBO), seriale celebre si documentare. Eu, personal, abia astept... :)
|
Am auzit si eu. Cica va fi un <post pentru cinefili inraiti>, care va da in special filme de cinemateca si integrale ale unor mari regizori. Abia astept sa vad. Totusi, mai are Sarbu bani pentru asa ceva? :)
|
Cica a venit Mosu' cu Seinfeldu' Frumoasa treaba.Intrarile lui Kramer merita vazuta,chiar daca au loc la ora 12,ora la care intra la bunicutzi si la copii in actziune Mosu' Ene.
|
Despre Familia Simpons nimeni...mi-au placut si inca imi mai plac,dar din pacate cand a fost pe B1Tv a fost aceasi serie veche si antica..
|
Seinfeld rulz !!!! Pe bune....nu stiu de unde le scot astia ! Din niste chestii atat de nesemnificative scot cate o poanta de razi juma' de ora !
|
Originally Posted by baubaul:
Simpsons k simpsons ... da' South Park ... :lol: :lol: :lol: este un episod cu Butters knd vrea sa distruga orashul cu planurile lui malefice shi ... toate planurile lui erau deja fakute de ashtioa in serialu' The Simpsons shi pe urma o ia razna shi vede toate personajele desenate k in The Simpsons ... e kterink la greu! :lol: |
Originally Posted by Persephone:
citezx : "It's a show about nothing ... but it's also about EVERYTHING" ... best episodes : Potorican Day + The Soup Nazi! :lol: |
E un serial misto pe AXN, vineri seara, Pretul Libertatii ii zice. Am vazut doua episoade si au fost super. Ma bucur ca l-am "descoperit".
In rest, mai merita urmarit "Alias", vineri seara la ProTV, apoi bineinteles "Seinfeld". E destul de simpatic si "That 70s show", luni seara la National TV, si imi mai place "Law and Order" pe Hallmark. Ah, si era sa uit: CSI, pe TVR, vineri. Si am mai auzit ceva: HBO ne pregateste in primavara asta a treia serie din "Six Feet Under"... yeepeee.... :) |
norii negri - polonez !
cehesc era ambulantza !!!! |
All times are GMT +2. The time now is 10:36. |