Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Premii, festivaluri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=231)
-   -   CANNES 2009 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94918)

buticut 13 May 2009 12:08

Thanks for the feedback!Uhh ce invidie :D. Sper sa vezi si The Imaginarium of Dr Parnassus si Inglourious Basterds si Tetro si altele care mai merita a fi vazute.
"Coraline", "Up" si "9" FTW :D.

redmen 13 May 2009 14:07

Tetro parca nu mai venea la Cannes.Asteptam toti cat mai multe stiri la cald .. de la cei prezenti acolo.

StefanDo 13 May 2009 16:45

tetro a fost inclus si el intr-o sectiune paralela

klein 13 May 2009 16:47

ia luati de-aici o poza cu madam' la presidente (ce-a de-a doua in special). eu zic sa fie ai nostri fericiti ca nu sunt in selectia principala. Are asa o privire severa si pretentioasa, fixata pe filme "mari", "sofisticate"
http://www.lemonde.fr/festival-de-ca...53_766360.html

klein 13 May 2009 16:55

Originally Posted by StefanDo:

tetro a fost inclus si el intr-o sectiune paralela

mi se pare ca initial era prevazut la Quinzaine de réalisateurs , dar am inteles ca FFC ar fi refuzat. deci nu va fi la Cannes anul asta.

Alex Leo Serban 13 May 2009 17:43

ba e fix in quinzaine, draga klein!
tbuia sa fie in competitia mare, da n-a mai fost loc de isabel coixet & brillante mendoza :))

si nu'sh dk apuc sa-l vad, k e nebunie ce e in competitie... astea la quinzaine sint cam peste mina, pt k departe de palat si pierzi 3 ore cu dus-intors + vazut :-S

Chambord 13 May 2009 18:20

ALS, multumim pt infos !
Ma bucur mult ca Pixar si-au confirmat statutul si au venit cu o noua bijuterie ! Incep sa ii cred incapabili sa produca ceva mai jos de "foarte bun" :)

klein 13 May 2009 22:19

@als
la sfarsitul lui aprilie facuse o gramada de declaratii in care spunea ca e mai bine pt film sa fie lansat in america, ca e film independent bla bla si ramasesem cu impresia ca se suparase foc pe festival. vad ca s-a razgandit.
scuze pt. dezinformare :">

buticut 13 May 2009 22:47

Ziceti voi ce vreti, da' eu de abia astept sa il vad pe Depp acolo.:D:D:D:D:D:-bd:-bd:-bd=P~=P~=P~

Sorry...short moment of fangirly-outburst.:">

Dragomara 14 May 2009 05:21

Cannes, Simbolistica Cifrelor

http://www.jurnalul.ro/stire-cultura...us-507589.html

Alex Leo Serban 14 May 2009 11:15

scrisesem 2 comentarii dspr 'spring fever' + 'fish tank'...
cum nu au aparut pe site (& am inteles de la stefan k nici nu vor mai aparea - din cauze de 'erori'), inchid transmisiunile de aici: e totusi aiurea sa-ti pierzi citeva minute sa scrii 'la cald' & altii sa-si bage picioarele! :-O

StefanDo 14 May 2009 11:19

nimeni nu-si baga picioarele, se faceau doar niste teste pentru o surpriza
imi pare rau ca s-a pierdut ce-ai scris, acum totul functioneaza perfect

redmen 14 May 2009 12:03

Nasolica .. pierderea noastra.Speram ca la urmatoarele sa nu se mai intample nimic.Asta in caz ca mai ai chef sa mai scrii.

klein 14 May 2009 12:05

Originally Posted by Alex Leo Serban:

scrisesem 2 comentarii dspr 'spring fever' + 'fish tank'...
cum nu au aparut pe site (& am inteles de la stefan k nici nu vor mai aparea - din cauze de 'erori'), inchid transmisiunile de aici: e totusi aiurea sa-ti pierzi citeva minute sa scrii 'la cald' & altii sa-si bage picioarele! :-O

da, stiu ca e penil sa iti pierzi comentariile, mai ales ca, fiind la cald, e greu sa le mai dai aceeasi intensitate a doua oara. Nu e nevoie sa ne dai multe detalii pentru filmele astea doua. Macar spune-ne daca ti-au placut sau nu. Eu aveam asteptari de la Andrea Arnold, care a prezentat un film interesant data trecuta la Cannes (nu mai stiu cand. sau poate nu era la cannes si iar le-ncurc). Cat despre filmul chinezului (imi place mult cum suna in franceza titlul: Nuits d'ivresse printaniere) am citit cronici destul de proaste. Cum ca ideea ar fi geniala, dar prea formal, prea "en beauté" si fara fond.
Sa stii ca m-am bucurat foarte mult ca ai revenit pe formum si as vrea sa ramai, sa ne spui impresii la cald.

halebardul 14 May 2009 14:26

ce surpriza? :-?

corinka 14 May 2009 15:00

Originally Posted by halebardul:

ce surpriza? :-?

N-or fi skin-urile promise de ceva timp? Mi-e dor de vechea cinemagia. Scuzati offtopicul, pls! ;;)

StefanDo 14 May 2009 15:17

nu, nu sunt skin-urile :) vor veni si acelea

on-topic, vă rog

Gloria 14 May 2009 15:28

Voi fi in Cannes de sambata si voi transmite de la festival, dar - please, Leo, avem nevoie de verdictele tale, nu ne lasa balta.

Judex 14 May 2009 15:36

Adevarul e ca, Leo, te-ai suparat ca vacarul pe sat, asa cum eu m-am infipt in fetele de-aici ca vaca in lucerna. Serios, a fost doar o problema tehnica, e nevoie de comentariile tale aici. Do your job!

Gloria, bem cafeaua aia la Cannes?

klein 14 May 2009 15:51

Originally Posted by Judex:

Adevarul e ca, Leo, te-ai suparat ca vacarul pe sat, asa cum eu m-am infipt in fetele de-aici ca vaca in lucerna. Serios, a fost doar o problema tehnica, e nevoie de comentariile tale aici. Do your job!

Nu cred ca face parte din job-ul lui sa ne dea noua raportul de la Cannes. L-ati angajat pt treaba asta?

All times are GMT +2. The time now is 07:25.