Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   "Burn After Reading" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94029)

illotempore2002 02 Dec 2008 16:31

chiar asa Lecart, te cam razgandesti pe masura ce trece secunda pe la urechea ta

Lecart 06 Dec 2008 18:02

wtf ?! :lol:

Am spus:

Fratii Coen fac filme diferite (de exemplu Fargo vs Burn After)
Fratii Coen au un stil anume, o procedura, o amprenta sesizabila, aspecte care le confera o semnatura, s.a.m.d.

Rezulta ca:

Fratii Coen fac filme diferite pastrand totodata un stil propriu.

buticut 07 Dec 2008 04:00

Ca si Tim Burton :lol:

Pauline Kael 08 Dec 2008 22:38

Tim Burton e un original.fata de duo-ul Coen.Fata de altii,hm.

Cinemania 09 Dec 2008 08:56

si fratii Coen sunt originali

buticut 09 Dec 2008 17:31

There we go again :lol: !

Cinemania 09 Dec 2008 18:29

nu, ca ma inteleg bine cu Pauline

era doar asa o intepatura cu varful acului

Kos_min 15 Dec 2008 17:45

merita sa te duci!!!

film de 9/10 cu un sfarsit demential!!!!

Pauline Kael 15 Dec 2008 18:33

Re: merita sa te duci!!!

Originally Posted by Kos_min:

film de 9/10 cu un sfarsit demential!!!!

Nu mai spune!Am vazut si mai bune,mult mai bune,si de aceiasi regizori.Asta a fost asa joaca de dupa Oscar(nici NCFOM nu m-a innnebunit). :P

E.Floares 15 Dec 2008 20:32

Vazui si eu filmul.

Dupa ce a disparut Brad Pitt de pe ecran, nu mi s-a mai parut nimic amuzant.

cornel 03 Jan 2009 20:31

filmul merita vazut pentru scena din final dintre cei doi oficiali CIA, restul e doar un film cu idioti care nu mi-a smuls mai mult decat un zambet (desi as fi vrut sa rad in hohote)

Disciple 03 Jan 2009 22:09

Un film ok,de vazut intr-o dupa-amiaza insorita.Brad Pitt mi-a smuls zambete desi in anumite momente era clar ca forta nota,George Clooney m-a lasat,ma lasa si cred ca ma va lasa si de acum incolo foarte rece(aproape de gheata),Tilda Swinton mi se pare(desi e posibil sa ma insel) ca fura de la Cate Blanchett,John Malkcovich e excelent mai ales cand este furios.
Cat despre continut nu am ce reprosa mare lucru desi nu cred ca povestea are vreo mare pretentie.Singura obiectie ar fi ca vorba aia cu "f" este folosita aiurea in anumite momente,dar per ansamblu nu m-am plictisit si l-am urmarit confortabil pana la final.Nota 8.

victor 03 Jan 2009 23:42

Genial. De ce ? In primul rand scenariul. Prosti my ass. Uitati-va in jur, vedeti destepti? Apoi interpretarile....10+. Cu plus pentru Brad Pitt care este in afara tiparului obisnuit. Ceilalti coronita pentru tot ce au facut desi in tiparul obisnuit. Apoi regia, faza cu dulapul cand e omorat Chad, toata scena de la cand se ascunde e de coronita cu +.

La un an de la No country filmul asta. Sunt extraterestii ?

Vad ca a fost revigorat topicul cu replici celebre, intr-o forma sau alta. Acum inca sub influenta filmului pun pe primul loc : Come back to me when it make sense.

Si : what did we learn from this ?

Inca nu imi gasesc cuvintele sa pot spune ce am invatat......

All times are GMT +2. The time now is 04:26.