Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   "Tanti" si "Marilena" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93999)

Pitbull 27 Oct 2008 13:16

Päi eu oricum îl väd mereu la vizionäri pe Eugen Atanasiu, care lucreazä la C.N.C. - poimâine-l întreb ce si cum.

...Totusi, e foarte ciudat. Un film e un produs ultra-public - cum poti spera cä niciodatä nu-l va vedea nimeni tocmai din Consiliul National al Cinematografiei...? :?

mafalda 27 Oct 2008 13:32

Consiliul CNC se schimba din doi in doi ani!
Scenariul "Marilena !" a fost depus la concursul CNC acum patru ani, in 2004.
Era si alt director...
Degeaba il intrebi pe Serbanescu acum, iti va spune ca nu a fost el director in 2004. Atunci a castigat si el finantare pentru scenariul "Dincolo de America" intitulat initial "Visatorul"

StefanDo 05 Nov 2008 11:46

descoperit intr-un folder sinopsisul la Tanti, ultimul lungmetraj al lui Daneliuc, castigator in 2006 (parca). Niste PR-iste m-au rugat la un moment sa-l scot de la pagina filmului cu un argument ("calendarul nostru de PR este in pericol daca acele info raman online") care ma face sa cred ca sinopsisul, din nefericire, este real.

Pitbull, Marilena nu-i NIMIC pe langa asta. De remarcat pastrarea numelui unuia dintre personajele principale :D

Sinopsisul:

"Un lung metraj romanesc despre sex, droguri, pedofilie si crima.

O rapire, o supradoza de droguri si un cadavru care trebuie facut disparut condimenteaza acest film artistic despre relatii extraconjugale, inclusiv cu minori, despre despartire, gelozie si crima.

Filmarile pentru lung metrajul artistic Tanti încep pe 5 februarie 2008. Timp de o saptamana, statiunile 2 Mai, Olimp si Neptun vor fi teatru de operatiuni cinematografice 100% romanesti.

Produs de MDV Film si Tandem Film, cu sprijin financiar din partea Centrului National al Cinematografiei, Bv McCann Erickson si United Media, lung metrajul Tanti va fi lansat la finele lui 2008.

Marcel, un om de afaceri belgian, are doua pasiuni in Romania: sotia sa Marilena si... copiii strazii. Cand echilibrul cuplului devine instabil, Simona se adauga pe lista explorarilor senzuale ale lui Marcel. Pentru a-si satisface nevoia de 'prafuri', Simona isi completeaza venitul de profesoara ajutand cuplurile care doresc sa iasa din rutina matrimoniala. Geloasa, Marilena rupe relatia maritala.

Filmul incepe din momentul acesta. Marilena evadeaza pe litoral, unde isi face noi prieteni. Fredi, un tanar care aduce masini din Germania si le dezasambleaza pentru piese in Romania, devine amantul ei. Marilena ajunge in scurt timp geloasa pe atasamentul lui Fredi pentru fosta iubita din liceu, aflata si ea la mare cu prietenul ei dependent de droguri.

Marilena se muta cu Fredi intr-un apartament oferit chiar de catre Simona, amanta sotului ei. Din acest moment, lucrurile se complica. Amuzamentul lor predilect e sa-i telefoneze lui Marcel, alertandu-l ca Marilena ar fi rapita. Cum banii le lipsesc mai tot timpul, acest joc le da ideea sa-i ceara belgianului o rascumparare. Demersul iese prost si ia o turnura violenta. Sunt nevoiti sa o sechestreze pe Simona in propria ei casa. Totusi, nu reusesc sa-l faca pe Marcel sa coopereze."

Proletar 05 Nov 2008 11:57

la mine in Iasi e o firma de carnuri al carei slogan este "Marcel, de ai pofta de mezel!"
asa, ca o paranteza...

Pitbull 05 Nov 2008 14:30

S-a lämurit misterul! :w00t:
Hästa-i textul pe care l-am primit si citit!

Intrucât personajul principal se cheamä tot Marilena, omul meu din Havana a-ncurcat borcanele si, citind scriitura, a crezut cä era "Marilena" - dându-mi-o apoi si mie ca atare (färä foaia de gardä, cu titlul scris pixuleste în capul paginii 1.)

Deci, ne-am linistit. Nu e nici o fraudä.
Daneliuc n-a primit bani pentru o clismä, deturnându-i apoi ca sä facä o labä tristä.
Daneliuc a primit bani de douä ori - si pentru clismä, si pentru laba tristä.
Si le-a fäcut pe amândouä.
Da, e totul în regulä.

Led-Ze-Pencil 05 Nov 2008 14:39

Originally Posted by Pitbull:

Daneliuc a primit bani de douä ori - si pentru clismä, si pentru laba tristä.
Si le-a fäcut pe amândouä.
Da, e totul în regulä.

Ce usurat trebuie sa fie! O fi dat jos cateva kilograme.

mafalda 10 Nov 2008 14:40

Si in filmul "Tanti" pe Marilena o interpreteaza tot Cecilia Barbora?

Pitbull 17 Nov 2008 07:49

http://www.cinemagia.ro/movie.php/Ta...default&hist=1
Era vorba cä regia o face Serban Marinescu, nu Daneliuc.
Pânä la urmä, cum au fäcut? Stie cineva?

mafalda 17 Nov 2008 08:05

E posibil sa-l faca Serban Marinescu, pentru ca filmul e produs de MDV-ul lui Mihai Orasanu care a mai produs si alte filme in regia lui Marinescu!
(de exemplu "Ticalosii")

StefanDo 04 Mar 2009 13:50

ar trebui sa schimbam titlul subiectului: Marilena (fost Tanti (fost Marilena)) :)

transilvania film renunta sa distribuie Marilena, asa ca aceasta enormitate a lui Daneliuc a fost preluata de RADEF!

Pitbull 04 Mar 2009 13:53

Stai, mä, cä nu mai înteleg nimic... :((
Sunt douä filme diferite. :oops: si :sick:
Care, cum, ce-i cu ele...? :shock: :huh: :?

StefanDo 04 Mar 2009 14:05

sunt doua filme diferite

marilena s-a dat la tiff anu' trecut si este despre marilena (Barbora), o tipa care-si inseala sotul cu Smantanica, seful ei, dar si cu cel mai bun prieten al co-semnatarului certificatului de casatorie, unu' interpretat de Nicodim ungureanu. Drama e ca sotul e expulzat din Canada si nu care cumva sa afle ca Marilena i-a facut o fetita cu altu' ;)

tanti e cu un francez, pedofilie, Pasarinca trangand prafuri pe nas, sex pe malu' marii si chestii de-astea. Cecilia Barbora tot o marilena intepreteaza, de unde confuzia ;)

Pitbull 04 Mar 2009 15:12

Asa e, stiam toate astea - dar în lumina acestor märete realizäri, ce valente concrete dobândeste remarca ta de mai sus (vezi mai jos)?
Originally Posted by StefanDo:

ar trebui sa schimbam titlul subiectului: Marilena (fost Tanti (fost Marilena)) :)

transilvania film renunta sa distribuie Marilena, asa ca aceasta enormitate a lui Daneliuc a fost preluata de RADEF!

StefanDo 04 Mar 2009 15:17

pai da: intai am discutat despre marilena, apoi de tanti, apoi iar de marilena :)

Pitbull 04 Mar 2009 15:18

Aha, ok! Gata, am solutia!

StefanDo 06 Mar 2009 13:52

a, am uitat sa-ti zic: vine acushica filmul (si probabil si conferinta) :D
pe 27 martie e premiera

Pitbull 06 Mar 2009 14:05

OMFG! :alien:
Abia astept...!!!

Pitbull 11 Mar 2009 15:42

L-am väzut.
Acus vine si relatarea.
(Nu "analizä", cä nu se poate. Analizezi un film, un scenariu, o carte, o substantä, un sânge, o urinä, o fecalä... da' nu si "Oroarilena"! :w00t: :sick: :oops: :((

StefanDo 11 Mar 2009 15:45

da' unde l-ai savurat?

Pitbull 11 Mar 2009 15:56

Fix când începea "Slumdog..."-u', primesc un telefon: "Azi la 11:30, "Oroarilena" la C.N.C.!"
Fix douä secunde am stat în cumpänä, apoi am zis: "Viu!" (sau mort!)
Si la 11:15, când taman ajunseserä la Taj Mahal - zvârrr!!! Dus fui!
("Slumdog..."-u' mi-l completez la gala cu carte, sau de pe DVD, cä-l am.)

All times are GMT +2. The time now is 09:27.