![]() |
Aproape exact:
"Ei, ti-arät eu!" |
Miercuri 5 martie Evenimentul Zilei ofera un film bun .. What's Eating Gilbert Grape cu Johnny Depp,Leonardo DiCaprio (nominalizat la Oscar pentru rolul din film).
|
E bine ca sunt si filme care sa iti placa :)
|
Marti 11.03.2008 apare la Romania Libera un film foarte bun.
Barton Fink (1991) un film marca Coen cu John Turturro,John Goodman si Steve Buscemi.Filmul a avut 3 nominalizari la Oscar. |
Trebuie sa urmaresc mai des topicul asta. Se pare ca sunt ceva filme bune cu ziarele astea.
La sfarsitul anului trecut, in Gandul era "asfalt tango" :) si in decembrie la sfarsit in toate ziarele gaseai povesti si cantecele pt copii (care are). Oricum, miercuri dimineata tre` sa iau Romania Libera :happy: |
Nu nu maine adica marti apare Romania Libera cu film.Miercurea apare Evenimentul Zilei cu film.Si lunea apare Gandul.
|
vrei sa ma ametesti? :oops:
a trebuit sa citesc mesajul de 2 ori. multumesc :happy: |
nu trebuie sa tii minte toate informatiile astea.
doar sa vizitezi topicul asta! ;) |
yeap, ar trebui sa fiu mai atenta la redmen (la ce scrie)
nici n-am zis ca tre` sa tin minte :shock: |
Originally Posted by redmen:
6 lei ziarul impreuna cu dvd-u. |
dimineata cand am ajuns eu la chiscul de ziare de la intrarea la metrou... deja nu mai era nimic, nici un DVD :x
|
Daca te intereseaza il pot cauta la mine in oras .. ca de obicei mai raman numere nevandute :)
|
yeap :)
mutam frumos :happy: |
cea mai buna solutie ii sa fii pe felie cu vanzatorul, ii zici satzi opreasca cand apare ziare sau reviste cu filme si se rezolva, eventual ii mai dai 1 leu in plus cateodata :D
|
Corect .. pe mine ma cunosc toti vanzatorii de ziare :)
|
maine dim vb cu nenea de la ziare 8)
cine stie, poate mai are? nici nu tre` sa ii las 1 leu :P |
Sa iei Evenimentul zilei are un film bun :)
|
ok redmen. got it! 8)
|
ce film e in evz?
|
What's Eating Gilbert Grape (1993) cu Johnny Depp si Leonardo DiCaprio.
|
All times are GMT +2. The time now is 04:14. |