![]() |
un cactus lung si subtire, imbarligat ca o coditza de purcel
moartea pasiunii, nu? :D |
How kinky...!!! :shock: :(( :w00t: :love:
|
Originally Posted by erectia eunucului:
am incercat sa fac bulgari si oameni de zapada, dar e zapada din aia praf care nu se incheaga nicicum. :( |
Originally Posted by Supastar:
Päi mercuri pe-nserat, se puse si dete nene o ninsoare, de nu se mai cunostea om cu persoanä. Si-o tinu asa, o tot tinu cât fu noaptea de lungä. Joi la crepatu' zorilor, când esii cu cätelele, mergeam prin omät pânä peste genunchi (eu, cä ele ce mai, înotau). Si încä mai turna! S-o potolitärä cândva spre prânz. Evident, deszäpezire lulu, haos în Bucale, cine-avea drum cu metrou', bine, ci nu, pa. Chestii de-astea am mai väzut eu, cu zece ani în urmä, doozeci, treizeci... Da faza-i c-atunci obisnuia sä ningä cam trei zile si trei nopti, pânä s-aduna atâta. Acum, fix o noapte si s-a rezolvat. |
Originally Posted by Pitbull:
mult mai misto decat buc... u should try it sometime! |
si sa pierdem tavaleala in zapada de 30-40 de centimetri din Bucuresti? No way! :) Plus ca azi dimineata m-am trezit cu flori in geam. De gheatza, of course... :)
|
Originally Posted by Supastar:
are dreptate... cu toate ca nu cred ca e cineva ..cinefil.. sa nu fi fost la timisoara! :) |
Originally Posted by films4all:
|
Originally Posted by Cazeemeer:
but of course u already knew that :P |
Ce, dom'le, eu pe tine te-am intrebat?
Eu vroiam sa aflu de la distinsul nostru coforumist de ce e Timisoara un asemenea punct fundamental pentru cinefili. |
Quote:
Iata citatul original care a starnit "confuzia":
Quote:
|
Am o intrebare: daca stiu ca un anumit actor a jucat intr-un film care pe pagina lui de pe cinemagia nu e mentionat, gasesc filmul pe net si va pot arat ca e asa, exista vreo pozibilitate de a "imbogati" pagina de pe cinemagia cu noua stire?
|
recent au introdus posibilitatea de a modifica paginile filmelor, banuiesc k e doar o kestiune de timp pana vor introduce aceeasi optiune si la paginile actorilor.
|
Apropo, de-acum încolo corecturile oricäror greseli clare si indubitabile se vor semnala prin mesaj privat, Gloriei si/sau lui StefanDo. E mai decent, si mult mai eficient.
Pästräm acest topic pentru cazurile suficient de discutabile ca sä necesite dezbateri publice (de exemplu: cum e corect, "nesimtit", sau "nesimporc"? "Strâmbä-lemne", sau "Bagä-strâmbe"? "Jeg-ul" sau "Jegul"? etc.) |
All times are GMT +2. The time now is 06:16. |