![]() |
Originally Posted by KrissKringle:
The Prestige e mai putin prost decat The Illusionist la toate capitolele,totusi asta nu inseamna ca The Illusionist nu e un film slab la randul lui.Si cine a zis ca nu sunt filme proaste? /:) |
Ambele Sunt La Fel De Reusite Si Cu Actori De Clasa...
|
Imi pare dura intrebarea de la poll. 'care e mai prost?'
Cred ca amandoua sunt filme bune. Am votat cu 'The prestige', consider ca il intrece pe 'The Illusionist' . Christopher Nolan si toti actorii au facut o treaba buna. Desfasurarea actiunii si povestea la fel, mi-au placut mai mult. Jessica Biel, nu imi place. La inceput am crezut ca o sa imi schimb parerea afland ca joaca in Iluzionistul, dar nu a fost sa fie. Edward Norton, mi-a placut insa ca deobicei. |
Mie personal Iluzionistul mi s-a parut mai bun.
|
2 filme pe care nu le-as vedea a 2-a oara. Overrated si slabe amandoua.
|
The Prestige este mai slab decat The Illusionist, dar ambele sunt filme bune care pot fi vazute linistit pentru ca sunt reusite;)
|
Atat The Illusionist cat si The Prestige sunt niste filme care mai mult de nota 5 nu le-as da.
|
ambele filme mi-au placut ..dar dc ar fi sa aleg..nush as merge pe :THe prestige...Cristian bale un actor formidabil
|
Au farmecul lor si aceste filme decele mai multe ori fanteziste, dar sa nu uitam ca aceasta categorie este apreciata de foarte multi fani.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:00. |