Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   A murit Zoia Ceausescu / Acum si Pinochet (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89659)

ulrich 15 Dec 2006 16:00

Originally Posted by Pitbull:

Dom'le, io nu-s nici elitist ca ALS, nici poporanist ca alsii - ästa, altii - asa cä zic asa:
Tot mujicu-i talpa tärii, da' färä un Louis XIV, o Elisabetä, un Adolf, sau un Franco, am lua-o-n barbä gratios de tot.

misterioasa fraza :? poate o sa ai odata timp sa explici si sa dezvolti...

Pitbull 15 Dec 2006 17:28

Ce-i asa de misterios sau neclar aici?
Pur si simplu sunt un moderat si un centrist, cu tendinte de dreapta, care în situatii de crizä pot aluneca spre extremism, dar niciodatä definitiv. Cred în aristocratie si lideri, dar nu desconsider plebea. Si mai socot cä nici dictatura, nici democratia nu sunt solutii definitive. Asa cum s-a mai spus, democratia se construieste încet si greu, si dä chix socant de rapid (uneori, doar la câte-o crizä de nivel mediu). Iar dictatura riscä prea des sä gliseze în tiranie.
Da' n-are nici un rost sä facem iar teoria chibritului si sä redescoperim roata. Am postat pe-aici destule comentarii socio-politice, când a venit vorba. Când o veni din nou, am sä mai zic. Nu väd ce sens ar avea sä dezvolt subiectul numai asa, ca sä-mi scot propriile mele opinii pe tarabä.

@A.L.S.
Si mie mi-e drag Carol 2, si nu prea înghit propaganda anticarlistä - dar de ce anume e favoritul täu din toatä dinastia?

Alex Leo Serban 15 Dec 2006 19:06

pt pitbull

pt k a facut ce-a vrut mushkii lui, adik a fost un monarh absolut in conditiile in care kestia asta era vazuta k un 'scandal' (adik in democratie), pt k a fost un juisor & bon viveur (adik un hedonist) fara regrete, pt k (urmare fireask a celor dja mentionate) a iubit p cine-a vrut, nu pe cine-i dicta etiketa, pt k era vital & viril (si 'bel homme', in paranteza fie spus! ;) ) si pt k a fost un monarh cu drag d carte & d oamenii d carte...

PS si cu aceasta, trecerea mea pe ac. forum s-a inkeiat, va multumesc pt atentie, continuati.

Supastar 15 Dec 2006 22:52

Originally Posted by Alex Leo Serban:

PS si cu aceasta, trecerea mea pe ac. forum s-a inkeiat, va multumesc pt atentie, continuati.

pe alalalt sa zicem ca inteleg, da' asta ce-are? :huh:

klein 18 Dec 2006 09:05

Originally Posted by Alex Leo Serban:

pe bune ? de ce? :(

ulrich 18 Dec 2006 15:44

Pitbull a scris:
Dom'le, io nu-s nici elitist ca ALS, nici poporanist ca alsii - ästa, altii - asa cä zic asa:
Tot mujicu-i talpa tärii, da' färä un Louis XIV, o Elisabetä, un Adolf, sau un Franco, am lua-o-n barbä gratios de tot.
Originally Posted by Pitbull:

Ce-i asa de misterios sau neclar aici?

ca n-am inteles cine(noi?care "noi"?), de la cine am lua-o in barba si pentru ce,astea erau mirarile mele.las la o parte ca-mi displace stilistica ta,umeda si calda ca o barfa de coafor("am lua-o gratios in barba" :sick: asa vorbesc vanzatoarele de la mall,nu pitbulii!)

Pitbull 18 Dec 2006 17:23

Hodoronc tronc phâss, "care noi"... :shock:
Bine, o sä-mi schimb stilistica asa ca sä nu-ti displacä. Trimite lista cu revendicäri, si zi cum preferi sä plätesti. Te costä 397 euros, färä T.V.A.

retrimer 08 Jan 2007 13:06

tare topicul asta...

Carmine Galante 31 Jan 2007 21:11

Zoia va fi tinuta minte de istorie ca odrasla a unui cuplu de satrapi care au chinuit un popor timp de 25 de ani (in rest nu s-a remarcat cu nimic), iar Pinochet ca unul dintre ultimii dictori decedati din cauze naturale (ca si Pol Pot). Il asteptam cu drag pe Castro.

Carmine Galante 01 Feb 2007 13:00

Il astept sa crape, asta era ideea. Probleme cu procesorul?

All times are GMT +2. The time now is 17:45.