Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   filme pe care nu le-ati vazut pana la capat... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89549)

Floydman 08 Jan 2009 21:12

"Hero"

Danutzzaro 30 Jan 2009 20:59

1...Am iesit din sala inainte de final la Regele Elefant (The Elephant King)... :?

2...Am renuntat dupa 15 minute la "You Don't Mess with the Zohan" ...

Twinsen 30 Jan 2009 21:21

Re: filme pe care nu le-ati vazut pana la capat...

Aproximativ 70% dintre filmele pe care le incep, nu le termin, desi sunt selectate prealabil destul de atent. Cam unul singur din 20-30 vazute ia o nota peste 7.

Ii invidiez sincer pe cei care dau note de zece frecvent. :)

Pitbull 30 Jan 2009 21:28

Originally Posted by Danutzzaro:

1...Am iesit din sala inainte de final la Regele Elefant (The Elephant King)... :?

Douä plictiseli inutile. Te înteleg perfect.
Totusi, numai un spectator oarecare are dreptul moral de a iesi din salä când i se näzare. Un cinefil stä întotdeauna pânä la sfârsit - în afara unor cazuri exceptionale, iar acestora le dedicat topicul de fatä.

Danutzzaro 30 Jan 2009 21:43

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by Danutzzaro:

Douä plictiseli inutile. Te înteleg perfect.
Totusi, numai un spectator oarecare are dreptul moral de a iesi din salä când i se näzare. Un cinefil stä întotdeauna pânä la sfârsit - în afara unor cazuri exceptionale, iar acestora le dedicat topicul de fatä.

Inca sunt mic copil in domeniu, si poate de-asta ma opresc inainte de final; poate ar trebui sa cercetez mai mult.
In rest... vreau sa cred ca obisnuiesc sa pastrez timpul pentru lucrurile care imi plac :D
Si topicul de fata suna destul de... :?

:oops: :oops: :oops:

Pitbull 30 Jan 2009 21:46

Nu-ti face griji, mic copil - ai venit unde trebuia.
Te-ajutam noi sa cresti mare cinefil! :)

Danutzzaro 30 Jan 2009 21:53

Merci :D

Cinemania 31 Jan 2009 02:05

Originally Posted by Floydman:

"Hero"

care Hero? al lui Yimou Zhang?

Leonard 01 Feb 2009 13:31

Originally Posted by Pitbull:

nu ºtiam cã cinefil = masochist.
sunt unele filme în locul cãrora mai bine te uiþi pe aceeaºi duratã la un ecran gol. afli mai multe...

miercuri 01 Feb 2009 15:02

Totusi un cinefil nu trebuie sa se lase prea des surprins (neplacut) de un film. In general cand te duci la film cam stii la ce sa te astepti si cam stii daca o sa ai capacitatea de a te uita pana la capat sau nu. Poti sa ai asteptari mari sau mici, care se pot confirma sau nu.

Leonard 01 Feb 2009 15:10

noroc cã nu sunt cinefil

Cinemania 01 Feb 2009 15:21

Originally Posted by miercuri:

Totusi un cinefil nu trebuie sa se lase prea des surprins (neplacut) de un film

gresit...iti place sau nu...cum adica sa nu se lase prea des surprins (neplacut) de un film? adica asa din cand in cand se poate lasa suprins (neplacut)? si de ce sa nu se lase surprins? cinefilul e un cineamator, sa nu il incurcam cu cronicarul de film...cinefilul este pasionat de film, iubeste filmul, or iubirea asta e al naibii de subiectiva :)

Originally Posted by miercuri:

In general cand te duci la film cam stii la ce sa te astepti si cam stii daca o sa ai capacitatea de a te uita pana la capat sau nu.

in general...deci nu se aplica mereu...insa la fel de bine poti sa nu ai nici o asteptare declarata inainte de a viziona filmul, sau iti poti crea astepari pe parcursul filmului in functie de cate usor sau greu il poti digera[/i]

miercuri 04 Feb 2009 13:45

Eu foarte rar ma uit la un film fara sa ma documentez un pic inainte, eventual se mai intampla sa nimeresc pe la tv filme ok, asa pe neasteptate. Acuma de exemplu, incerc sa-mi fac timp sa ma uit la Benjamin Button, desi stiu ca o sa stramb din nas si stiu ca are 2 ore jumate. De-aia l-am si tot amanat, pana o sa am dispozitia necesara sa-l vad dintr-o bucata.

titip 04 Feb 2009 18:24

Am incercat sa-mi inbogatesc vaga cultura cinematografica (si) cu Kill Bill. Am vrut sa descopar ce are asa extraordinar filmul asta de e asa de tirat. Dupa ce am trecut peste agasantul feminism american din film, dupa ce am iertat coregrafia demna de trupa Casian, atunci cand mafia japoneza se desfasura (vai!) pentru o lupta cu katane, dupa ce am avut cateva exclamatii involuntare de "pffff!", atunci cand a inceput sa se bata, gagica buna asiatica cu gagica blonda, cu sabiile, si gagica asiatica a taiat-o pe spate pe cea blonda de incepuse sa-i galgaie sangele si a cazut cu spatele pe zapada, si a inceput sa sa bata iar cu gagica asiatica, iar zapada pe care zacuze mai devrene era imaculata, lucrul asta a insemnat pentru mine Stop Joc. Oricum am asteptat cam mult.

marcusARCUS 04 Feb 2009 19:11

Rush Hour

Pashpix 12 Feb 2009 09:51

PASSION OF THE CHRIST si APOCALYPTO...Regizorul Mel Gibson sucks!

titip 12 Feb 2009 11:36

Originally Posted by Pashpix:

Regizorul Mel Gibson sucks!

asa actor, asa regizor! :sick:

Cinemania 13 Feb 2009 22:07

Originally Posted by titip:

Originally Posted by Pashpix:

Regizorul Mel Gibson sucks!

asa actor, asa regizor! :sick:

bullshit

Pauline Kael 14 Feb 2009 12:24

Mel Gibson e f tare,chiar o sa ma uit dupa-amiaza asta la "Apocalypto",e un vizionar si un curajos...Si ca actor era super.Si" Kill Bill "e distractie tarantineasca.

Radu1711 04 Apr 2010 00:43

radu1711

sunt cateva din ele care m-au plictisit si nu am resuit sa rezist pana la capat, unul din ele X-Files:)

All times are GMT +2. The time now is 19:47.