![]() |
Eu unul nu pot deca sa sper. Volanul e liber si sunt tot felul de copaci si pietre pe lateral.
|
Originally Posted by Gloria:
Atunci poate ca am si eu o sansa.Eu 31 de ani,1,80m,78 kg,brunet,ochii verzi.Tu? Cum esti? :love: Eu nu pot veni la intalnire dar poate imi trimiti si mie o poza cu tine daca se poate de anul asta de la mare.Un id de mess sau un numar de telefon imi dai? P.S.Nu cred ca are rost sa te cuplezi cu tipul ala de la Pro Sport sau de unde ai zis tu ca a mai lucrat.Nu te merita. Ok,astept un semn de la tine.Te pup. |
Gloria, cred ca arata ca ala din avatar, numai ca acolo s-a fotografiat cu palarie.
Tu... n-ai avatar? :w00t: |
Originally Posted by qwerty:
Bine, lui qwerty o sa-i trimit poza de la mare. Altcineva, alte doleante? Pentru autografe vin maine la bistro `80 :D |
Astept poza iubire.Ai declarat public ca imi trimiti , sper ca te vei tine de cuvant.Sa fie cu autograf si sa contina cuvantul iubitule,iar daca e de la mare poate gasesti una fara sutien.Te pupic Gloria si astept revista+poza+autograf cu dedicatie. :love:
|
Ce efect benefic are asupra forumului nostru batran si obosit un administrator de gen feminin :)
E ca o adiere de primavara :w00t: P.S.:eu s-ar putea sa nu ajung maine, asa ca rog frumos sa fiu pus la curent (alternativ) in caz ca discutia va lua niste intorsaturi de importanta maxima. |
Originally Posted by Bubu:
Bubule, eu contez ca maine vii si tu. |
Teoretic ar trebui sa vin in varianta largita.
|
Taci.
|
Te referil al amicul Night? Nu te speria, e cantitate neglijabila. :w00t:
|
Taci.
|
Desigur :w00t: Nu vezi ca tac? Eu ce fac acum? Nu tac? Zic ceva? Am zis eu ceva? Am spus ceva acum? Sau am zis eu ceva inainte? Tac. Pur si simplu tac. Nu zic nimic, doar tac. Tac, dupa cum vezi. De ce trebuie sa te aprinzi? Nu e cazul. Caci tac. Nu spun nimic. Tac malc. Nu scot un sunet. Nu misc nici un muschi facial. Nu produc nici o vibratie sonora. Nu zic nimc. Tac. Daca tu vrei sa tac, atunci tac. Iti respect dorinta. Daca dorinta ta e sa tac, atunci tac.
Am tacut :huh: ... |
Taci.
|
Tac. Nu vezi ca tac? De ce mai insisti? :huh:
|
Taci.
|
Originally Posted by Bubu:
da-te-n sangele ma-tii de ratat. |
Aaaaaaaaaa... Night! Bonjour! :w00t:
Gee, ce personaje minunate! :w00t: |
Taci.
|
Tac domnule! De ce mai insisti? Nu vez ca tac?
|
Gura.
|
All times are GMT +2. The time now is 19:42. |