![]() |
draga europe_east, ca de obicei, 'spiritul de finete' feminin isi spune cuvintul :P
vreau sa stii k nici eu n-o sufeream pe gwyneth, mi se parea plina de fitze, in plus casatorita cu nesaratul ala de chris martin... kiar nu o aveam deloc la inima! pina la ac. film, care mi-a revelat-o k (mare) actrita!! cred k trebuie recunoscut ac. lucru - regardless of likes & dislikes: nu stiu altii cum sint, dar mie, in general, imi place sa-mi pun la test parerile anterioare... pt ambra ok, bingo, 'nu pot' sa fac film, ai bunghit-o - dar stii de ce? pt k nu vreau sa lucrez in ekipa (am mai zis, de altfel, kestia asta!), sa-mi pierd rabdarea cu x sau y care nu fac exact ce zic eu etc etc. a comenta e mai confortabil - si eu iubesc confortul. in skimb tu, draga ambra, vei face film dupa film, spre victoria finala... care va fi, ce? un premiu la b-est 2016?? impress me: be the new wong kar-wai! if u can't achieve that, u r just water under the bridge. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
nu nu, sa nu fie un nou wong kar way, ci sa fie dã seim old Ambra, dar sa faca filme de talia celor ale lui WKW. |
filmu-i bun...something like uncle Leo's Old Spice cologne.
|
cine-i 'leo'?
(btw, eu folosesc numai acqua di parma...) |
Era din Arizona Dream
|
ala care vindea Cadillacuri in arizona...nici o legatura cu unchiasul autohton,care isi vinde cuvintele in Libertatea.
|
ce ma enervezi!! si ma rog, de ce ma faci 'unchiesh'??? i am rather everybody's stepmom! :?
|
L-am vazut noaptea pe la 3,dupa o zi foarte incarcata si daca nu am adormit uitandu-ma la film ..asta deja spune multe.Mi s-a parut un film extraordinar,bine construit,coloana sonora mai mult decat adecvata,distributia super tare.Paltrow joaca magistral...si nu e singura care-i la inaltime.Este in orice caz un film putin pretentios,dar merita.Nu stiu daca-i mai bun decat A beutiful mind,dar in orice caz e pe aproape.Il recomand... ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 21:03. |