![]() |
Vazut "Capote".Ptr best film nu pupa Oscar, pentru best actor, merita cu varf si indesat.Spunea cineva ca regia nu isi face simtita prezenta, ba da, isi face simtita prezenta, dar isi face simtita prezenta prost.De exemplu nu am putut sa nu remarc slideshowul de la inceputul filmului, vreo 10 cadre statice, ca apoi sa treaca la petrecerea in care capote era in centrul atentiei, si toti radeau, se distrau, blabla, creste ritmul povfestii, cadre cu pahare, cu tigari etc..Ca idee e ok, punerea in balanta a celor 2 spatii, dar nu s-a prea reusit...Secventa spanzurarii a fost chiar OK, capote construit mai mult decat OK.Un film de 8.2 , dar nu de Oscar.
|
Pana acum, singurul pe care nu l-am vazut este "Brokeback Mountain" (si nici nu tin neaparat, macar pana cand MediaPro-ul il va aduce si prin Cluj)... Anyway, "Crash" e deocamdata preferatul meu (l-am si votat), apoi "Munich". In locul lui "Capote" si "Good Night, and Good Luck" puteau intra foarte bine "A History of Violence" si "The Constant Gardender" (sau "Walk the Line", "Cinderella Man" etc.)
|
Brokeback mountain ... ma asteptam la gay story si am gasit love story . M-a surprins , e diferit de ce am vazut pana acum . Recunosc ca e posibil ca unele dintre celelalte sa fie ceva mai bune , insa asta aduce ceva nou ... nu povestea gay ( asta s-a mai vazut ) , ci altceva ... trebuie sa il mai vad odata sa ma lamuresc si eu
|
Brockback
Probabil ca Brockback e cea mai mare rusine de film pe care am vazut-o,urmeaza sa mai vedem si un film despre un caine si ciobanul sau.Russsinneee.Pe scurt si brut e vorba despre 2 ciobani care si o trag.Crash merita oscarul pt. ca este un film cu adevarat bun.
|
Re: Brockback
Originally Posted by Redcutzu:
si care ar fi problema daca s-ar face un film cu un cioban si cainele sau, chiar cutzu rosu de ex? si rusine pt cine? pt cei implicati in B.M. sau pentru tipul de personaje din film? dar presimt ca intrebarile astea nu vor percuta in mintea ta bruta din moment ce tot ce ai inteles tu din B.M. e ca doi ciobani si-o trag... |
Cand am citit mesajul ala m-am gandit ca cineva ar trebui sa-l stearga. Dupa aia m-am gandit ca eu pot sa-l sterg. Si dupa aia m-am gandit HOW F.UCKING WEIRD. Mda. Oricum BM ia.
|
care e ideea in sectiunea asta, votam ce credem ca merita sa iasa sau incercam sa prezicem ce se va intampla?
eu i-as da lui Crash oscarul. (desi l-am vazut doar o data. si in fine, si Brokeback mi-a placut.) dar cred ca va lua Munich sau Brokeback. |
dupa ce am vazut azi si brokeback pot clar sa zic ca e primul an, de mai multa vreme incoace, cand n-am nici un favorit din cele cinci filme nominalizate aici.
daca m-ar intreba totusi cineva si ar depinde de mine, i-as da premiul lui brokeback care ar depasi cu putin munich-ul intr-un top cinci al meu cu ce avem la categoria asta. cam atat. crash e singurul care could pull an upset da' n-as prea crede. |
Ideea e sa votati cine vreti voi sa iasa, iar la sfarsit vedem cinemagia vs academia de 2 lei.
|
eu vad ca nu-i nici o diferenta intre cinemagia si academia de 2 lei :D
|
Originally Posted by Cinemania:
poate loser? multumesc pt atentie. |
da, loser...cred ca am vrut sa accentuez prea mult
|
o sa ia bareback mountain
nu pt ca lar merita mai mult decat munich (si in nici un caz nul merita!) dar e mai ok sa promovezi "si homosexualii se iubeste si pe ei ii doare" decat "evreii se pisa pe legislatia internationala si asta e cool" ca mesaj. |
crash e cel mai bun film si cred ca o sa ia un well-deserved loc 2,ex aequo cu celelalte 3.
|
Am vazut toate nominalizarile.Tin pumni stransi pentru CRASH.
|
Shi yo tzin pumnii stranshi pt Ccrash dar cred ca o sa ia B.M.(mi-a placut shi el dar nu cred ca e mai bun ca Crash)
|
|
1. Crash 8,1/10
2. Brokeback 7,4/10 3. Munich 7,1/10 cu nici unul din astea nu mi-ar fi ruºine dacã ar lua. ar fi o performaþã faþã de ce porcãrii au luat în ultimii ani oscarul (gen Chicago, LOTR, Mill$) |
de mult nu am vazut filme atat de slabe nominalizate la categoria asta (anul trecut nu se pune pt ca nu vazusem nimic inainte de ceremonie si oricum am fost total pe dinafara). cred ca o sa ia Brokeback Mountain desi sincer este atat de plictisitor! mi-a displacut cel mai mult din cele 5 (da, anul asta topul meu l-am facut in functie de displacut si nu de placut).
Dupa aceea cred ca ar veni Good Night si Good Luck despre care ncii nu prea stiu ce sa comentez...este un film medicoru...nici nu prea m-a implicat...nu prea mi-a trezit nici un fel de reactie.... Urmeaza Munich care cred ca are niste lucruri interesante la realizare numai ca nu prea reusesc sa comunic cu personajele si sa get in the story ca s azzic asa... Ajung la Crash care are niste parti chiar misto (chestia cu mantia si faza cu fetita mie mi s-au parut bestiale). Dar asa e americanul frate:lacom... pana n-au pus sapte mii de povesti, pana nu ti-au scos mesajele filmului aluia pe ochi, pana nu au facut toate personajele sa se intalneasca intre ele de nu mai simti ca e nimic intamplator, nu s-au potolit. Foarte mare pacat! putea sa fie un film super misto! lunadu-le prin excludere, ajung la concluzia ca filmul care cred ca ar merita cel mai mult Oscarul, ar fi Capote, pe car el-am si votat de altfel. Ca n-o sa-l ia, e partea a doua, dar m-as bucura sa ii dea teapa lui Brokeback Mountain. E greu sa spun ca mi-a placut intrucat este destul de deprimant, dar are o atmosfera extrem de interesanta care chiar ramane in tine si dupa ce ai terminat de vazut filmul, are si un subiect incitant, are si un mesaj si e si marfa jucat. |
Originally Posted by Cinemania:
and I was fucking right...CRASH rules!!!!!! BM=big LOSER |
All times are GMT +2. The time now is 13:57. |