![]() |
.adevarul e cam nevoie de cazare in bucuresti 1 noapte la sf. acestei saptamani, probabil joi :happy:
|
adevaru e ca urasc babele care merg pe mijlocul trotuarului cu viteza unei curve impuscate.
|
adevarul e ca tu subestimezi curvele impuscate
|
adevarul e ca am intrat in cinemagia mai demult pt ca-mi placea f mult de cineva care era p-acolo si am vrut sa ma bag in seama, sa impresionez cu replici sclipitoare...n-am scris decit vreo doua replici la care persoana a raspuns ironic. si asta a fost tot.
si, orikum, am avut impresia ca voi va cunoasteti cu totii si m-am simtit cam outsider. da' nu-i bai, mi-a trecut, si persoana, si senzatia de outsider...(?) |
Adevarul e cã...i love this one!
"Cândva, am fost total indragostit de peºtii tropicali. Aveam 60 de specii in casa. Pur si simplu ii iubeam, cum sa-þi spun... erau viaþa mea. Anisostramus virginicus, holocantus ciliaris, chatadon capistratus...eram in stare sa merg la capatul lumii pentru un exemplar nou. ªi intr-o buna zi, fara motiv, ºtii ce mi-am spus ??? îmi bag puula în ei de peºti ! " Laroche- Adaptation |
adevaru e k itz a good 1 :happy:
|
adevarul e ca fumez doar pentru ca ma simt ametit mai apoi
|
adevarul e ca mai sunt 3 scene de facut.
|
adevarul e ca ma scarpin in cot acuma...
|
Adevaru e ca golden globe-urile ma cam plictisesc.
|
adevarul e ca m-am uitat chiar acum la rezultate pe IMDB
|
.o ce pula mea.
|
adevarul e ca asta cam asa e.
|
.adevarat.
|
adevarul e ca stau cam mult calare pe PC...si maine, adica azi, s.a.m.d., tre' sa merg la munca, unde, adevar graiesc, tot in calare pe PC stau
|
adevaru e undeva acolo... in fata casei
|
adevarul este, ca asa este...
bai, ce-i cu cinemagia, aici toti sunt de accord cu ce se scrie... adevarul este ca nu este asa.... :shock: |
adevaru e stepu oboseste...
|
adevaru e ca stepu e gay
|
.adevaru e ca nu si stepu' irlandez. :x
|
All times are GMT +2. The time now is 06:24. |