![]() |
.ba bine ca nu.l-ati uitat.
:x p*rcilor! |
Originally Posted by raptor:
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by raptor:
Pitbull scrie: :x .scr*fule. |
due south
ez streets ... mark isham sa traiasca |
.asa-i! :oops: puneti-ma la zid si impuscati-ma! ;) |
PISICA ALBA,PISICA NEAGRA,SATRA
|
nu inteleg de ce sint obligat sa votez pt unul din filmele alea!
nu-mi regasesc preferintele printre ele... unde sint: 1. ost-urile lui bernard herrmann ('vertigo', 'n by n-w' etc)? 2. cele ale lui nino rota ('8 1/2', 'the godfather' etc)? 3. cele ale lui morricone (too many to mention)? 4. cele ale lui nyman ('the cook the thief...' or 'draughtsman's contract' or 'drawing by numbers' rather than 'the piano'!)? 5. cele ale lui georges delerue ('jules et jim', 'peau douce'...)? 6. cele ale lui antoine duhamel ('pierrot le fou', 'baisers voles')? 7. cele ale veteranului miklos rozsa ('spellbound', 'ben hur', 'providence'!)? 8. cele ale prolificului francis lai ('un homme et une femme'shabadabada, 'love story', 'emmanuelle'...)? 9. cele ale si mai prolificului john williams (macar 'e.t.'!)? 10. kiar si tiersen-ul lui 'amelie'? ba kiar si... dar ma opresc aici; cred k lista este concludenta. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
da, ai dreptate - dar n-am facut decit sa subliniez citeva omisiuni importante... kkt: cum pot fi omisiunile 'importante'?! :? vreau sa spun, omisiuni strigatoare la cer! prietenii stiu de ce ;)
da, ai amintit de nino rota - DAR nu ai pus muzica la 'the godfather'! :P si e, cu siguranta - vei fi de acord, poate si altii - una din cele mai frumoase din toata istoria cinematografului! iar la john williams - cum de-am uitat, si tu, si eu, de: 'close encounters...' & 'jaws'?... |
|
poate tu; eu nu pot fi decit, cel mult, ramolli...!
|
Loué soit le Seigneur, je suis encore apte de me raffermir!
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 08:02. |