![]() |
Zburdati, zburdati, puilor,
Da' mai si votati, votati! ;) Hai, cä încä nitel, si "Alexandra si infernul" o sä i-o ia înainte lui "Alexander the Great"! |
Permiteti sa raportez. Misiune indeplinita!
|
Anyway this is a must see movie especially for Romanian speaking viewers.So, take some sun-flowers seeds - not popcorn - and enjoy.
Eh... uitati ce am gasit in finalul comentariului de la Marfa si Banii , cand dadeam notele alea mari mari , comentariu in care filmul este ridicat in slavi.S-o luam ca o ironie sau ofensa ca in asta nu vad un indemn sau gluma? |
E clar cä-l laudä, cum se vede din tot comentariul:
Author: stefan dinu from Romania, Bucharest This film is a very good example that the idea, even though is not the only important thing for a movie, is the key point. With a very limited budget, a single basic camera with sound recorded live and a few characters played by very natural acting, young performers. It was like they never knew that they are filmed. Anyway this is a must see movie especially for Romanian speaking viewers. So, take some sun-flowers seeds - not popcorn - and enjoy. http://www.imdb.com/title/tt0289320/ |
Nu era vorba de tot comentariul ci de ultimele fraze , aia cu semintele de floarea soarelui si de ironia lui fata de ... noi !
|
Sigur, acolo preopinentul exprimä aceeasi ironie fatä de realitätile românesti care se simte si din film.
|
voturile mele au fost date de mult timp la majoritatea filmelor romanesti...
|
Vot si de la mine pt. filmele romanesti de pe IMDB pacat ca in motorul acestuia de cautare nu figureaza multe scurt metraje; banuiesc ca este doar baza de date ce contin filme nu si scurt metraje.
|
mda, ar fi un gest nobil
si ca mai toate gesturile nobile ar fi si inutil si cum ma lovit un val de pragmatism nam nici o intentie de-am face cont pe imdb doar ca tusea si jungiu din cinema-ul romanesc sa fie pertinent prezentate |
1) (*) (*) (*) (*) (*)
2) (*) (*) (*) (*) 3) (*) (*) (*) 4) (*) (*) (*) (*) 5) (*) :sick: 6) Nu l-am vizionat |
All times are GMT +2. The time now is 04:50. |