![]() |
Cred ca stiu ce ii lipseste total serialului asta. Inteligenta. Sclipirea.
Nici personajele, nici actiunea nu au nimic inteligent. Si pentru un serial politist asta e un minus mare de tot. Cred ca de aia si seamana asa tare cu un clip publicitar profesionist. |
De unde stii atatea lucruru ma!Poate m-ar interesa si pe mine.
Cine stie poate vine Bogdan Dumitrescu comicul ala din Trasniti in Nato. |
Originally Posted by nume:
http://www.baietibuni.ro/ |
bah aici aveti dreptate a fost mai bun decat ma asteptam. da a fost filmat haotic... taieturi peste taieturi camera zbura aiurea. greu greu,...
|
tocmai genul ala de taieturi aproape aberante in cadru si de nerv fac filmul. ai un fel de dublu dinamism, actiune plus observarea actiunii.
"greselile" vin din exces de zel actoricesc pe alocuri. dar e un pas in fata. important e ca stiu ca am sa ma uit si la urmatorul episod. am inteles de la cineva implicat ca sunt anumite episoade mai bune in fnctie de regie, si altele mai slabe.vedem, vedem. "vezant et fecant". |
E o combinatie din mai multe seriale politiste...eu unu nu am observat nimic nou sau iesit din comun...
Calinescu a jucat bine, Bucur la fel, Banica asa si asa, Cabral 0...si restu personaje episodice deci nu conteaza... Mi-a placut in schimb regizatu, deci nu a fost rau deloc...sa vedem cum e episodu urmator... |
ptu !! si eu am uitat sa-i pun pe ai mei sa-l inregistreze. asta e, il vad pe urmatorul acasa...
p.s.: mai terminati odata cu 'originalitatea' asta ! de parca scenarii orignale (in romania !) gasim sa ne balacim in ele ! aiurea ! o sa vedem noi originalitate (in TV !) la pastele cailor... conteaza sa iasa un serial cu verva, umor, dinamism... mi se pare suficient. |
Originally Posted by obvious:
Subscriu. (mai ales la ce e subliniat) |
aseara dupa episod as fi avut zeci de carcoteli. dar acum, ca sa nu mai repet ce s-a scris deja, am o singura intrebare: serialul sta prost cu sunetul? sau are tv-ul meu ceva.. ca nu am auzit mai nimic din ce se vorbea (nu ca as fi pierdut vreun monolog shakespearean)...
oricum.. bravo ca se mai incearca si altceva decat sitcom (sau mai degraba sit, ca numai comice nu sunt sitcomurile noastre) sau telenovela. |
mult zgomot de fundal nefiltrat intr-adevar. nu ma deranjat prea tare pt ca am inteles cam care e schema.
A fost o faza originala care mi-a chiar placut. Can vorbea ciupanezul cu americanu'. ciupanezu i-a zis americanului sa stea a urcat si el in masina si dupa aia au discutat:) |
Originally Posted by Kwisatz:
|
Originally Posted by nume:
.aha. :D furia... .pe de alta aprte,da,seamana izbitor de mult cu un clip publicitar...numai ca tot astepti si astepti poanta,si vine sfarsitu si realizezi ca te-ai plictisit. .a fost mai bun decat ma asteptam eu,dar asta nu inseamna ca a fost bun. ohm trai s-ohm vedea. |
Originally Posted by raptor:
respect. eu le recomand sa-si cumpere un dvd cu joe carnahan si sa-l vizioneze in grup, le-o da si oral, si anal. |
Din presa:
"Actorii principali ai serialului sunt platiti cu 300 de dolari ziua de filmare. Dorel Visan a fost scos din carti deoarece a pretins 1.000 de dolari ... ... boss-ul cel mare al MediaPro, Adrian Sarbu, este cel care monteaza cu mana lui serialul in cauza." |
Nu stiu daca s-a scris ca n-am avut rabdare sa ma citesc 2 pagini dar anuntzatzi-ma dk sunt singurul kre a observat cum Baieti Buni este plin de Starsky & Hutch, Bad Boys & all that other US police shows, gang-bangin' & the rest of that shit ...
Zici ca au vomitat Snatch si Lock Stock ... pe serial la montaj ... totushi dupa 15 ani de presupusa "democratie" am ajuns sa facem si noi un serial politist. M-a speriat Banica cand am vazut k n-a jucat infect si deshi nu-l am pe "calin florinescu" la suflet ... din primul episod cam bate la ochi k el o sa faca tot serialul.
Originally Posted by Kwisatz:
Cabral un politist de culoare la 2m care bate de rupe si cu numele BALAN ? what the hell were they thinking ? |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Orice se poate spune, dar la clipurile de promo merita nota 10.
@Dino: Ingerii lui Charlie? Unde? Unde? Nici macar tangent. |
intre marii actori de trei lulele care joaca in serialu asta eu nam cum sa nu-l remarc pe Floriiinn Caallliineeescu. Vorba cuiva, comisaru nustiucare coboara in ztrada si da cu legea-n ei, ma-intelegi, da gu legea ,da jmecher in baeti.
Altfel ,serialu asta se foloseste de mizeria cotidiana : baetii buni coboara in strada, eroi civilizatori,intre baetii rai.Baetii buni le arata CALEA la baetii rai!!!marfa. ma intreb ce-or vrea sa arate cu asta: ca baetii buni e mai jmecheri ca baetii rai? Cine stie poate la anu` vor fi o mie de mardeiasi pe un loc la academia de politie,toti vrand sa ajunga baiat bun si jmecher adevarat. Daca va uitati la primu` politai din jur, intelegeti ce vreau sa zic. |
@ghitza
care clipuri? alea cu fiecare personaj monologand? daca da atunci ala al lui bucur e cel mai ok. cabral recita textele parca e pe morfina iar banica e ... dus (i em za ching in za faching romeinia) |
Ma refeream la cele cu imagini din serial care ni se baga pe gat dupa fiecare publicitate de la PRO (promovare agresiva), dar in legatura cu clipurile fiecarui personaj ai dreptate.
|
All times are GMT +2. The time now is 10:47. |