![]() |
eh, de-ai avea norocul sa fii la fel de "bosorog" ca mine la 45 de ani...
dar nu vei fi: nu esti, inca de acum, la cei "23" de ani ai tai, decit un "tinar batrin" inacrit in rele, un compilator trist & un vindicativ activ :hmm: god save your soul! PS pt un "om de afaceri", cum te declari, nu ti se pare ca petreci prea mult timp pe cinemagia?? ce, vrei sa dai faliment!? :P PPS puteti sa ma stergeti si pe mine (msg pt nume), no problem; ar fi bine sa ramina "strictly cannes" ;) (pps editat.adaugat un post de sub warningul meu -mod) |
tot ce urmeaza de aici inainte, fara legatura cu cannes-ul, primeste un x mare si gras. numai bine.
|
leo, poti spune mai mult despre last days a lui van sant? 10/10? am vazut trailerul si pare so fucking sad and beautiful. in 2 minute am simtit all the 'grunge' inside me.
|
nu pot acum, revin; lvt semi-dezamagitor, copy & paste dupa dogv, cu bowie la final cu tot; more clever than climactic; 7/10
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
A History of Violence l-ai vazut? Parca azi e premiera....
|
sorry ca am uitat de 'history'-ul lui cronenberg, l-am vazut aseara - entuziasmant & perfect& fun & smart & whatever: ii dau 10/10 :love:
vazut si 'le temps qui reste' al lui ozon in un certain regard - emotionant & deprimant; 8/10 |
Bittersweet Life-ul, anyone?
cã nu mai am timp de filme si nici de citit n-am gãsit pe nicãieri, s-a vãzut de cineva, cînd/cum a fost? |
nu 'bittersweet life' for me, thnx - plain sweet imi ajunge :P
PS jarmusch, 'broken flowers' - pina la jumatate ii dadeam lejer 10/10, dar pe urma se pleosteste cumva, sort of... (desi beneficiaza de o aparitie darimatoare, hard-rocky-grungey a tildei swinton :love: ) in plus, bill murray cam repeta mutrele din lost in t... totusi, un film f bun, so 9/10 |
pe mine m-ar interesa în special filmul lui Wenders. Aºtept detalii.
Din ce ai scris pînã acum, sã înþeleg cã din competiþia de lung metraje, van sant are din nou cele mai mari ºanse? (sã fie o nouã "dublã" regie-palme d'or?) |
Sau Cronenberg? :)
|
jeez, 'sin city'... waddabore :sick:
am iesit la 1/2 - nu mi s-a mai intimplat pina acum anul asta!! 2/10 |
dau cu ctrl.v: Robert Rodriguez, Frank Miller - Sin City (2005) - 6/10 Vazut juma de ora, injurat mama, dat eject, baut o bere. Pointless. Sigur, vizual e miez din pizda, dar intelectual e plain bullshit. M-a 'nervat stupiditatea cu care, din nou, se incearca gonflarea bd-ului pe marele ecran. La ce bun? (...) ;)
|
Originally Posted by MinRep:
Manderlay ar fi putut fi un film mare daca Von Trier nu s-ar fi incapatanat sa livreze aceeasi solutie scenografica teatralizata pt. a-si promova ideea. Ce a facut o reusita indubitabila din Dogville pare a face un semi-esec din partea a doua a asa-zisei "Trilogii americane". Oricum pelicula castiga o actrita: Bryce Dallas Howard - care din ce-am vazut in trailer, secvente si interviuri pare super-dulcica :love: si naturala (oricum pare considerabil mai accesibila decat Kidman fara sa piarda din profunzime). Sa speram ca va confirma pe viitor... |
si eu astept sa vad Don't come Knocking. poate-l aduce ALS in geanta si-i da drumu la Arta in Cj. se reface echipa regizor-scenarist (Wenders-Shepard) de la Paris, Texas. suna bine. dupa 20 de ani.
sper sa fie mai bun decat cei trei muschetari, desi nu este usor. Paris, Texas m-a fermecat dintru inceput :love: |
Originally Posted by keyzer soze:
Da' Cetateanul Kane,Hotii de Biciclete sau Psycho cu ce m/ne-au provocat intelectual? |
Gusta ALSul Kounen? Daca da, cum e DARSHAN - L'ETREINTE? Ca regizor de clipuri, Kounen e varza. Ca fotograf, comite niste fetisismuri mitologice destul de dubioase. So.
|
Originally Posted by Serghei:
Citizen Kane si Psycho prin constructie geniala. Filmul lui de Sica, hmm, nici o provocare deosebita, doar o placere enorma la prima vizionare. In comparatie, Sin City e ca un album de benzi desenate pe care il deschizi la prima pagina, zici 'wow, ce bine deseneaza baiatul asta... uite aici ce background misto... si ce portretistica originala.. uite si un detaliu fain, ha ha', apoi il inchizi si-l dai dreq. Ca sa ma impresioneze chestiile astea, tre sa fie Roy Lichtenstein :P |
Roy Lichtenstein e oale si ulcele saracu'...din pacate s-a nascut prea devreme... las' ca e foarte bun si Frank Miller.. :)
|
we were not talking about the style of drawing
|
All times are GMT +2. The time now is 23:36. |