Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ultima Replica - Exemple din Filme (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85553)

europe_east 24 Mar 2006 01:39

'Frankly, my dear, I don't give a damn'.

-- nu e chiar ultima replica, da' e penultima, si se si potriveste in context.

Alex Leo Serban 24 Mar 2006 07:02

da, si eu as fi de parere sa se stearga mesajele injurioase de mai sus: kiar nu inteleg cum, intr-un moment de slabiciune & spontaneitate deplasata, am scris ceea ce am scris... am facut-o doar k raspuns la mizeria lui korben (= 'vierme')!

asta nu scuza, dimpotriva, MAI MULT (ii) ACUZA pe acesti samsari ai zizaniilor (i-am numit pe pitbull & bulumulu & leonard), care au JUBILAT la vederea postarii cu pricina!! cine e mai vinovat - acela care, intr-o clipa de ratacire, pe care o regreta sincer dupa aceea (pastrindu-si, totusi, proasta parere dspr numitul korben!), mizgaleste doua vocabule iesite din fire, sau ACEIA care intind rahatul pe mai multe pagini, cu voluptate greu mascata & o vulgaritate a balacaririi ce ma scuteste de orice comentariu??

ce tristete, ce tristete...
PS cu titlu de curiozitate: au trecut opt (OPT) ore intre 'viermele' lui korben si raspunsul meu - si NIMENI NU S-A SESIZAT! in skimb, cind i-am raspuns lui korben, n-au trecut decit doua (2) si deja bunul lui prieten leonard a venit cu 'q.e.d.'-ul sau... no comment.

Pitbull 24 Mar 2006 07:08

Aiurea.
Dacä ai citi atent si obiectiv ce-am scris, ai vedea ce aberante sunt stärile pe care mi (si ni) le atribui.
Te rog, nu mä enerva azi, cä am destui draci, dupä chestia pe care am postat-o la copy-paste-uri si aberatii.
Apropo, am încredere în sinceritatea ta, când spui mai sus cä ti-ai pierdut cumpätul un moment. OK?
M-am räzgândit: da, ar fi mai bine ca Longshot sä steargä off-topicurile astea.

Longshot 24 Mar 2006 07:10

ce pot sa zic? tipic sa se posteze exact in timp ce split-uiam.

Pitbull 24 Mar 2006 07:12

Scuze. Coincidentä nasoalä.

Bulumulu 24 Mar 2006 18:36

jubiland orbit de spiritul justitiei - ponder, 'intangibilule' domn
Originally Posted by Alex Leo Serban:

cine e mai vinovat - acela care, intr-o clipa de ratacire, pe care o regreta sincer dupa aceea (pastrindu-si, totusi, proasta parere dspr numitul korben!), mizgaleste doua vocabule iesite din fire, sau ACEIA care intind rahatul pe mai multe pagini, cu voluptate greu mascata & o vulgaritate a balacaririi ce ma scuteste de orice comentariu??

ce tristete, ce tristete....

vezi cazul 'nume' - q.e.d. :D

no comment.

bine ca intr-un final v-ati sesizat, grea o fi musca aia pe caciula....

dar destul oftopiq - sa nu se supere moderatorii
cu respect pt acestia - k vad ca nu au o viata usoara

Bulumulu 25 Mar 2006 15:58

"god help us in the future" - the mesmerizing criswell cu his supernarrative voice - plan 9 from outer space

Alex Leo Serban 25 Mar 2006 16:57

rog administratorii sa stearga si penultimul mesaj al plicticosului domn bulumulu: it's so offtopic! & i'm so not in the mood sa-i mai raspund!... si raspunsurile astea - oricit de otravite -, se merita, nu? ;)

pt notorious

"(we are such) stuff as dreams are made of" e din shakespeare, 'furtuna' daca nu ma-nsel. which only goes on to prove, etc etc...

MinRep 25 Mar 2006 21:50

"(we are such) stuff as dreams are made of" e din shakespeare, 'furtuna' daca nu ma-nsel. which only goes on to prove, etc etc...

Tin sa rectific... Replica din "Furtuna" e [...] dreams are made on [...]. :P Iar (daca ne luam dupa imdb) ultima replica din "The Maltese Falcon" pare sa fie "Huh?" ;)

Dar daca tot sunt aici...

"Daaanny!!!" - The Shining

"Non!" - Silent Movie

:D

Pitbull 25 Mar 2006 22:11

Originally Posted by MinRep:

"Non!" - Silent Movie

Dacä SI ultima, SI prima, SI singura, se pune? :? ....... ;)

Dooku 26 Mar 2006 11:16

Originally Posted by notorious:

"Jack, i swear..."

Bingo ! Brokeback Mountain , mai sunt multe si frumoase dar nu le mai tin minte :D de la The hours, Crush, Angels in America etc. :P

Alex Leo Serban 26 Mar 2006 13:28

Tin sa rectific... Replica din "Furtuna" e [...] dreams are made on [...]. :P

wow, chapeau! vreau sa spun k am innebunit cautind in my shakespeare replica - am intrebat in stinga si-n dreapta etc. stiam k e din monologul lui prospero, stiam k e pe la sf., dar n-o mai gaseam si pace...
in plus - trust me -, toata lumea pe care am intrebat-o (3 critici de teatru btw) stiau k mine - adica 'dreams are made of'(= 'plamada din care-s facute visele'...) or, este on, ai perfecta dreptate! damn will!! 8)

MinRep 28 Mar 2006 18:05

Originally Posted by Pitbull:

"Non!" - Silent Movie

Dacä SI ultima, SI prima, SI singura, se pune? :? ....... ;)

Oui. ;)

Tin sa rectific... Replica din "Furtuna" e [...] dreams are made on [...]. :P

wow, chapeau!

Multumim... :)

notorious 29 Mar 2006 18:02

"Mr. Rusk, you're not wearing your tie."

("Frenzy")

Pitbull 30 Mar 2006 02:18

"Sir Wilfrid... You forgot your brandy! ;) "
("Witness For the Prosecution")

notorious 30 Mar 2006 22:05

Mediocrities everywhere... I absolve you... I absolve you... I absolve you... I absolve you... I absolve you all.

:P

Pitbull 30 Mar 2006 22:12

INXACT!
Replica FINALA e:
"Iiii-hihihi-hahahaha-hihihiiiiiii...!!!"
:P

notorious 30 Mar 2006 22:21

ei, na ! :lol:

pai e clasica ailalta, ca o recita colegu' de camera de fiecare data cand i se pare ca sta in camera cu... mediocritati. ! :lol:

Pitbull 30 Mar 2006 22:31

Si ce, tu nu-i räspunzi cu "Iiii-hahaha-hihihiiiii...!"?
(Dacä nu, esti notoriu de fletz.)

All times are GMT +2. The time now is 13:21.