![]() |
Lady_Skar => Eric Clapton - SUPERMAN INSIDE
|
sa `mi incerc si io talentu
1 mala- leonard cohen -in my secret life 2 k`s- the evrelasting- manic street preachers 3 lady skar- anna johanson-we are 4 captain- dm- enjoy the silence ......... 5 notorius- muse-muscle museum 6 jay- bjork-hunter 7 benny-intergalactic-beastie boys 8 ogto-david bowie-thursday`s child 9 ambrablu- exihbit-x 10 europa de est- coldplay-clocks 11 nae-all that jazz 12 nu mai am inspiratie.... sorry dak am lasat pe careca pe dinafara 13 leonard- manau-le chante de druides |
Bogie => Zebda - Hasta siempre (comandante) :P
als =. Aimee Mann - MOMENTUM |
avand in vedere ca azi este 1 decembrie as vrea sa le zic tuturor forumistilor un LA MULTI ANI si le dedic melodia Hi-q - Gasca mea. :D
|
Coldplay... Intotdeauna am vrut sa stiu ce era melodia aia asa frumoasa, si am aflat acum... :)
Si o dedicatie si pentru Herbert, care mie imi placea cum scria: Burn it Blue, din filmul Frida Si una pentru Ricciotto, care scria sublim, pacat ca prea demult: Piazzola, Tangos, Milonga del Angel Si una pentru toti: Zaraza, Vreau sa-mi spui frumoasa Zaraaaaaaza... cine te-a IubiT.... Cati au plans nebuni dupa tine... |
europe_east => Dona Dumitru Siminica - Draboro
|
als - Talking Heads - Naked
mala - Nat King Cole - Quizas, Quizas herbert - Leonard Cohen - Diamonds in the mine korben - Nirvana - Unplugged notorious - Bjork - It's oh so quiet min_rep - E,L&P - Brain Salad Surgery bogie - John Lee Hooker - Boom, Boom |
---Multumesc lui Nightwane si lui keyzer pentru dedicatii.--- :)
Din pacate, eu prea le am nici cu genurile muzicale moderne, nici cu dedicatiile... :( |
Originally Posted by MinRep:
lasa draga...cu astea ne ocupam noi :) tu doar asculta melodiile alea :D |
pt Mala - Alone with you 8)
Serghei: Beethoven - Simfonia a 9-a ;) Keyzer: Pink Floyd - Shine on you crazy diamond Egon: Judas Priest - One Shot At Glory Herbert: Gioachino Rossini - Ma bravi! Ma benone! Ambra Blu: Manowar- Master of revenge ALS : ZORILE DIN GALATI - De Ce Te-ai Dus Taticul Meu sau Iron Maiden- Hallowed be thy name MinRep : Manu Chao - King of Bongo Bong Lisa : Cesara Evora- Miss Perfumado Marian:Timmpuri Noi - varu' Maftei Leonard:Deep Purple - Soldier Of Fortune Pt toate fetele de pe forum: W.A.S.P. - Animal (Fuck like a beast) Pt Blue si restul : Motorhead - Die You Bastard forumul Cinemagia: Pink Floyd - High Hopes sau BI 2 - Moya lubov |
Pt Blue si restul : Motorhead - Die You Bastard
Multumim , same to you ... |
M-am referit la Blue si la ceilalti spammeri... :)
|
da, cool initiativa
pt Blue&co. : Sepultura - Clenched Fist pt fumei: Manowar - Pleasure Slave |
Dedic aceste rinduri/ginduri urmatorilor (in ordinea importantei):
K's - Lamb, Lusty (plus o gradina cu plante si cei 7 ani ai mei de-acasa + cei 7 pitici de pe creier) EgoN - 2pac - Friends (+ o adresa de net www.20cmrecords.com) Benny & ogto - un set de audibles de la Yahoo! Messenger: "Hello, are you there, I can see you!" KORBEN - I'm only happy when it rains zizi - Joe Cocker - You can leave your hat on |
Gandalf - Goldfrapp - Twist
Jay - Diamanda Galas - The Sporting Life :lol: Notorious - Pulp - Razzamatazz Min Rep - Pulp - Underwear |
Mi se pare mie sau dedicatiile astea sunt un fel de ... cine inghite pe cine? ... Cel putin eu cam asa le i-au.... ciudat though... eu nu mai postez aici ca mi se pare aiurea intr-un fel... Sa zicem ca se stie cine cu cine o arde asa ca mai bine am lasa-o moarta cu dedicatiile... cel putin asta o sa fac eu.... whatever... bla bla.
|
@jay
indeed it`s all fu CKing political.... |
Originally Posted by KORBEN:
:love: Korben --- 10cc - Dreadlock Holiday Ambra Blu --- The Jungle Book(1) - I wanna be like you :lol: Mala Portugal --- Parazitii - De dragoste... In alte feluri |
Dedicatii:
1. Ambra Blu - Born To Be Wild (Stepenwolf) 2. Korben - Why Does It Always Rain On Me (Travis)/ Praise You (FatBoy Slim) 3. Gandalf - My Heart Will Go On (Celine Dion :sick: ) 4. Emi - God Save The Queen (Sex Pistols) 5. MinRep - We Are All Made Of Stars (Moby) 6. Benny - Like A Virgin (Madona) 7. ricutza - Cream (Prince) 8. Lady_S - Walk This Way (Run D.M.C.) 9. raptor - Purple Haze (Jimi Hendrix) 10. ALS - It's Raining Men (The Wheather Girls) 11. herbert - Star Wars Theme 12. Nightwane - Let's Get Physical (nu stiu cine o canta) 13. Demona - Kill Your Mother (Juda's Preist) 14. notorius - Notorius (Duran Duran) 15. Nae - Oda Bucuriei (Beethoven) 16. Leonard - Under Preasure (Bowie and Queen) 17. Jay - Orice melodie Mr. Oizo 18. K's - Losing My Religion/ Miss You (REM/ Rolling Stones) |
Si din categoria un parazit pentru fiecare:
ogto - Manifestari cronice Gandalf - Target practice Emanuel - Definitia 24378 MinRep - Instrumental raptor - Reactii adverse Nightwane - Bad joke Jay - FDD Danny - Nr. 1 Lady_Skar - Aproape de perfectiune Notorious - Necomercial Pt majoritatea: Dex 2000 |
All times are GMT +2. The time now is 18:35. |