![]() |
Are urechi ... dar sunt inchise la culoare... Oricum daca nu erai tu Mala... nu observam asta nici in o mie de ani... Multumesc mult si raman dator pe viata... :D
|
Am dat-o in eclectisme (acum daca tot am invatat cuvintu', il bag oriunde):
Samael - High Above (mi-a amintit pe undeva de Two Sides de la Clawfinger) Fauna Flash - un fel de Peace Orchestra, prea chill si moody to suit my taste in electronic music Dj Krush ceva Filla Brazilia - ramin la parerea ca :sick: si, daca tot eram la lesinaturi, am dat-o si pe lounge music, gasita in camerele de la Hotel Costes, de la 1 la 5, dar pe sarite, ca sarea discu'. Black Star Liner - producatorul Chogue Husein va zice ceva? cu Bengali Bantam Youth Experience care, ca sa va placa, trebuie sa fie ascultata dupa ce inainte ati bagat muzica de arabi si OST de la Black Hawk Down (barra barra, ce misto!) catre final, ca mi se inchideau urechile de somn, ceva DJ Krush si DJ Rap, cu Fuck With Your Head si Everyday Girl, si Maxim cu Schemin', ca sa adauge niste carne pe varza. |
putin 'miliana torrini.
songs of distant earth si nitel beatlez. |
Aseara - mult Tool (albumul Lateralus) si oleaca de Staind.
Azi n-am apucat inca nimic, sint la munca :P |
Originally Posted by Jay:
N-are urechi. Dupa cum puteti vedea aici: http://www.cinemagia.ro/forum/images/smiles/15.gif de fapt sunt sprancenele lui |
Muse - Absolution (dat cu repeat de vreo 10 ori pe Hysteria)
PJ Harvey - To Bring You My Love |
Originally Posted by EgoN:
|
@everybody
"PLAYLIST SI ATAT" CED DRACU NU ATI INTELES? FARA ECLECTISME, JUSTIFICARI, IERI AZI SI POIMANIE AJUNGE SA MI SE FACA SILA DE UN TOPIC CREAT CA SA FIE MINIMAL(IST) EXPRIMATI`VA EXUBERANT LA "MUZIKA' E PRTEA GREU???? |
florin salam azi in taxiu', soferul m-a asigurat ca e noi si live de la nunti.:)))
|
bjork-medulla (nu muzica de ascultat noaptea, gives u da creeps)
marilyn manson- holly wood (minunat de vesel dupa medulla) 10xB bucharest chills&thrills cake-motorcade of genrosity |
mozart - flautul fermecat
dj krust van der graaf generator acum: chick corea - expressions |
Lhasa de Sela - La llorona
Lhasa - The living road Cham Bao - Endorfinas en la mente |
Manu Chao
Bjork - greatest hits Hotel Costes - 5(@Ambra, cred ca asta e cel mai reusit) Fila Brazillia - Jump Leads |
Thievery Corporation
|
AIR Moon Safari - Premieres Symptomes - Everybody Hertz - 10.00Kz Legend - Talkie Walkie - City Reading (ordinea in care le-am ascultat azi :D )
|
@K La dracu ce greu se gaseste ultimul
Moloko |
muse - origin of symmetry
the smashing pumpkins - siamese dream |
nick cave- let love in
marilyn manson- holly wood bjork-medulla-track3&4 courtney love-america`s sweethart (mono & uncool) skalpel- sculpture hermam cattaneo- essential masters cd2 (WOW) |
aphex twin - integrala
plaid - double figure the dust brothers - fight club ost |
Laurent Garnier
|
All times are GMT +2. The time now is 22:46. |