![]() |
Adevarul este ca : SE FURA
|
Ai scris 4 (patru) mesaje in care ai reusit performanta de a nu spune nimic :hmm: Vrei sa asculti o poveste ..... vrei sa asculti o poveste....vrei sa asculti o poveste.
Adevarul este ca : SE FURA |
"La multi ani!" tuturor celor care se numesc Andrei/Andreea, pt ca azi e Sfantul Andrei (pt cine nu shtia)
p.s. Sorry daca deranjeaza pe cineva ca e un msg de urare de onomastica, si nu pt zi de nastere. |
Originally Posted by Demona:
|
la mulţi ani Demono...că parcă pe ea o chema Andreea...i'm not very good with names :P
|
la multi ani andrei shi andreea!!! :love:
|
Imi pare rau ca raspund cu intarziere... Multzumesc tuturor pentru urarile de Sf. Andrei... de pe net, sms-uri,telefoane sau live. :) Bey... m-am mutat in Bucale de 2 luni shi nu m-am mai intalnit cu nici un forumist... inafara de christi, emanuel, Alice_Fluture sau daniel din cand inca cand... :((
|
Ma abat un pic de la subject... dar nu de tot. Ozzy Osbourne s-a nascut pe 3 noiembrie . Happy birthday Ozzy, you ... damn freak. Cu intarziere 1 day :D
|
Originally Posted by jackpot:
:D aha,eram precis ca tu esti ozzie. ;) |
@raptor
I wouldn't like to be Ozzy, I would like to have his house... And I like one song of his. |
la multi ani celor care se numesc nicolae!!! 8)
|
la multi ani celor care se numesc nicolae!!!
|
ahem!
:D |
La multi ani Lady_Skar.
Pentru cine nu stia, azi este ziua ei, asa ca bagati mare aici urarile pentru BD-ista noastra de baza! (apropo, am vazut Elektra! Bestial!) |
La Multi Ani pentru cea mai simpatica si mai cu umor forumista!!! Sa cresti mare tot asa.
|
Un "La multi ani" de la "noi"......we likess her preciousss...yesss :)
|
Oooo, Lady_Skar, acum am observat ca "locatia" ta este "Boulevard of Broken Dreams".... Sa fie doar o coincidenta, sau cineva chiar citeste chestiile alea de la Lyrics? Daca da.... atunci sa stii ca:
I AM FLATTERED. Sa asculti si cantecul Dianei Krall, ca atunci chiar o sa ti se rupa inima ta de super-eroina... :) |
La multi ani, Lady_Skar! Sa ai parte de tot ce iti doresti.
|
Multumesc pentru urari everybody!
"Cea mai simpatica forumista"? hehe down, ego! DOWN! 8) |
happy b-day... Lady_SS ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 14:50. |