![]() |
Originally Posted by Ambra Blu:
|
herbert, te rog, iubitule, opreste-te, imi dau lacrimile...
|
da' de ce te emotionezi tu in halul acesta? :D
e chiar atat de rascolitor ce-am formulat eu? zizi, draga, fii mai tare :P |
Originally Posted by Ambra Blu:
Gosu. (apropo de japoneza) |
vad k material de off-topic e destul, dar nu duce nicaieri... cum se vede in imaginea alaturata.. ceva hartuiala, ceva sentimentalism etc..
stick closer to the topic (if possible)... @ambra blu eu tot astept o mica lamurire apropo de "habrnisti".. n-am auzit si as vrea sa aflu aka da-mi si mie ceva lumina :P |
Acum toti scrieti cu " @ " ?
|
referitor la habarnisti...o fi vorba despre cartea aia ruseasca ce avea desene misto :" Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai ". E una dintre cartile pe care generatia mea a invatat sa citeasca...
|
Originally Posted by BeNnY:
mi se pare mult mai clar si util adica sa stie cel insultat ca nu`i vorba de vrun altu :) logic, nu gasesti? :x |
Ar trebui sa pui copyright pe " @ ".
PS Mi se pare mie sau :x - se uita cam chioras? |
Eu l-am(@) vazut si pe alte forumuri.... habar nu am cine ar merita copyrightul...
|
Originally Posted by cherryblossom:
tu veneai din vieti, eu soseam din morti sau cum sint versurile. nu trebuia sa imi mai dai mesaj privat daca voiai sa punem punct. nu te cunosc si nici nu tin s-o fac. orvoar. ps: nu mi-a zis deloc gresit de scoala. |
Originally Posted by herbert:
iar ai inceput conjuratia imbecilului? |
ba, her.........le, ce e cu formularea asta turmentata? ai avut un weekend greu? fii mai politicos :D raspunde constructiv :P ofera o sansa dialogului :P
|
nu-ti mai zgiria placa dentara degeaba, ca intri tot in ITG-ul cu numele de cod 'habarnisti'.
|
pt. ambra blu: pm-ul ala a fost o greseala, indeed. Insa am crezut ca merit o explicatie pentru vorbele urate. Orvoar si eu.
pt. herbert: nu-ti mai pierde vremea si energia cu rafuieli marunte, sunt 1001 de lucruri mai bune de facut... |
@ambra
varsa continutul capului intr-un loc ferit de ochii lumii |
tocmai de-aia o fac pe tine.
|
stii doar ca nu ajungi. mai tre' sa cresti.
gata, eu am terminat "incalzirea" de dimineata. ne bine-revedem mai tarziu. ai grija de tine :P |
tu te-ai incalzit? eu m-am terminat deja. sa te speli pe gura, ok?
|
@ambra
stii doar sa insulti si sa produci atacuri jegoase. esti un nefericit. |
All times are GMT +2. The time now is 03:31. |