![]() |
Ce s-a intamplat cu avatarul meu ? De ce a disparut? :shock: :)
|
A fäcut A.L.S. scandal, cä-i amintea de Nume.
Uitä-te la "Condica de sugestii si reclamatii", a crescut acolo un cârnat de discutie, de-i de-a dreptu' pur si simplu. Deduc cä Emanuel a acceptat sugestia mea de a-l scoate pe Belmondo din baza de date. (La drept vorbind, nici mie nu-mi pläcea sä-l reväd, dar din motive opuse celor ale lui A.L.S.: lui îi amintea de un dusman, mie de un prieten.) Si - da - stiu cä n-ar fi trebuit sä ajungem aici, dar... na. Sä zicem cä e un mic sacrificiu, ca sä evitäm tensiunile inutile. Mai cautä si tu, sigur ai sä gäsesti un avatar mai interesant, si care sä te si reprezinte mai bine. |
Originally Posted by Lino:
Stii foarte bine ce s-a intamplat cu avatarul tau. |
cat de labagist... sa mor io ca sunteti niste cretini sa faceti asta... adica daca pe als il doare pulla, si nu-i place ceva, atunci sariti toti sa-i faceti o frectie.... chair si cu gura, nu?
hai, ma leshi? forumul asta a devenit trist, si nu cred ca cinemagia face decizia correcta in a incerca sa-l pastreze neaparat pe ALS.... this is blackmail, si dupa cate se stie, there's no negotiating with terrorists. fuc.k terrorism. fuc.k al.s... go fishing dude! |
Voi nu sunteti normali ! Imaginile alea sunt pentru oricine acolo. Care e problema ca am ales o imagine pe care a mai avut-o cineva intainte ? :happy:
|
las' sa treaca de la tine Lino |
Iti fortezi norocul, ceea ce nu e foarte intelept. |
kind of nashpa... :sick:
passivity kills |
All times are GMT +2. The time now is 04:50. |