![]() |
oz - inchisoarea federala
married with children seinfeld friends sopranos taxi la limita imposibilului sex and the city mintea unui barbat insurat cheers |
Stargate : Atlantis cum o sa fie oare ?
|
Pt mine, Seinfeld e cel mai bun serial care exista.
Mai bun decat Oz, Dosarele X, La limita imposibilului, Milennium etc., decat toate serialele cu politisti, decat toate sitcom-urile. Lilla, daca vrei, am eu cateva episoade dar sfatul meu ar fi sa incerci sa faci rost de colectia integrala. Bineinteles, numai daca vrei :) |
Originally Posted by Mifune:
am vazut premiera (hehehe!) este interesant. Decoruri foarte frumoase, efecte speciale, nave care trec prin porti stelare aflate in spatiu! There's something new. Deocamdata personajele sunt mai mult sau mai putin copii dupa cele din serialul original. Avem un Jack O'neil tinerel, major John Shepperd, o combinatie intre Carter si Jackson, Doctor McKay, un Teal'c feminin, Teyla. (BTW! Teal'c has hair!!! HOLY CRAPOLA!). dar ma rog... asta e reteta pentru succes. :D singurul lucru care ma deranjeaza sunt personajele negative: The Wraith, extraterestri care sug viata din oameni. Hmm, paraziti. Where have I seen that before? sunt asa de clar clone ale Goa'uldzilor ca ma streseaza. Dar este abia inceputul si poate in timp vor evolua intr-un villain mai treaca-mearga. |
Originally Posted by BeNnY:
ok, you sweet little 6 year old thang! here's the low down 1. Spike - funny, good looking, hot, very hot, autoproclamat "love's bitch" 2. Personaje tridimensionale 3. Dialog inteligent si amuzant 4. love love love! 5. Sex sex sex! (cel putin in sezonul 6) 6. Inovativ (am avut un episod fara pic de dialog, un episod muzical, si episodul in care a murit mama lui Buffy este cea mai realista portretizare a mortii unui personaj si felul in care aceasta afecteaza viata celor din jur) 7. Simbolism, filosofie, chestii deep. 8. It's about a chick that kicks ass, what more do you need? |
Originally Posted by uma.urma:
Am incercat din rasputeri sa ma uit la serialul asta, dar ma plictisea de murit... mi s-a spus mai apoi ca it's certanlly a girls show.. so I quit :P |
Mie unu' mi-a placut serialul asta...desi nu am vazut cine stie ce din el....super haios episodul cu Mr.Pussy
|
The Carol Burnett Show
Monty Python Daria Ally McBeal As If Sex and the City Married with Children Oz Seinfeld 2 Stupid Dogs |
o opinie foarte personala:Ally McBeal mi se pare un serial pentru isterici sau, la polul opus, pentru "legume"
|
Sau intre...pentru femei. Habar n-ai ce acut traiesc femeile serialul asta :D
|
Dumnezeu e generos... ia spune, te rog, ca eu sunt rau privind doar cateva secvente din episoade - atata rezistam... a fost vreun f**** in toata tevatura ceea? si cine s-a simtit mai bine?...
intrebarea e cat se poate de punctuala |
:oops: Pai da....majoritatea cu lumina stinsa...cel mai celebru probabil Ally&Ling. Cea mai fericita eram eu, fiindca constatam ca tot singuri ramaneau in final :)
|
multumesc, acum stiu
... doar o mica si nevinovata curiozitate mai am: erau si ceva exclamatii, in sensu' ca isi exprimau clar sentimentu' si senzatiile? erau convingatori? iti voi fi foarte recunoscator pentru, macar, un da sau nu |
Herbert si la tine s-au incins betoanele?
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
|
Pai am gasit al British Council doua casete cu 8 episoade (cam 50-60 de sketchuri ) din Monty Python's Flying Circus + inca una de best off ( o parte sunt de pe celelalte doua )
|
1 OZ
2 South Park 3 Friends 4 Seinfeld 5 Married with children 6 Sex and the city 7 Gilmore Girls 8 The Sopranos 9 Sliders 10 The Young and the Restless :sick: |
|
the twilight zone
la limita imposibilului er sex &the city married with children quantum leap adams family dawson's creek gilmore girls ally mcBeal mad about you moonlightning(maddy si davies) |
All times are GMT +2. The time now is 17:20. |