Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cinefilii din Constanta (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84845)

Gaandalf 12 Jul 2004 12:39

Originally Posted by Pinky:

Originally Posted by AnGe|ofDarKneSS:

buna!.....i`m from Cta 2........so anyway.......cand e pana la urma Spider?......k saptamana trecuta la Dacia a fost Harry Potter.....i wanna c Spider 2 .....:P

Welcome! :)
Pai Spiderman 2 e la Dacia de Vinerea trecuta...

shi am shi fost la el ... dk vrei - noi mergem Vineri la Kill Bill vol. 2 la Dacia - u're welcome 2 join us ... Sper sa fim mai multzi de data asta ...

Pinky 12 Jul 2004 22:09

Originally Posted by Gaandalf:

Sper sa fim mai multzi de data asta ...

Complaining? :hmm:

LadyEowyin 13 Jul 2004 07:19

Sper sa ajung si eu acasa pana joi-vineri. Vin si eu la film. :w00t:

Gaandalf 13 Jul 2004 11:19

Originally Posted by LadyEowyin:

Sper sa ajung si eu acasa pana joi-vineri. Vin si eu la film. :w00t:

muuuuv ior bat houme... cat mai stai pe akolo ?

AnGe|ofDarKneSS 14 Jul 2004 11:13

a fost spider 2? :((.....nu s poate.......c vak sunt......eu kill bill 2 l`am vazut......si nu e cine shtie c......unde ash putea sa vad spider 2 acu?......avetzi idee la c cinema va fi? :(

Gaandalf 14 Jul 2004 11:56

a fost spider 2? :((.....nu s poate.......c vak sunt......eu kill bill 2 l`am vazut......si nu e cine shtie c......unde ash putea sa vad spider 2 acu?......avetzi idee la c cinema va fi? :(

mai este pana Joi-inclusiv la Cinema Dacia. Go see it ...

AnGe|ofDarKneSS 14 Jul 2004 21:40

ok......10x a lot....ma duc maine sa`l vad......sper s anu fie o vrajeala da` ata ete...c`ya tomorrow :P

Pinky 14 Jul 2004 22:18

ok......10x a lot....ma duc maine sa`l vad......sper s anu fie o vrajeala da` ata ete...c`ya tomorrow :P

Nu este.

Gaandalf 15 Jul 2004 10:46

Originally Posted by Pinky:

Nu este.

Chiar ca este. De 1000 de ori pot spune ca este. De nota 10 pot spune ca este :lol:

Kill Bill vol.2 - mergem Vineri pe seara, in jur de 18:00 - 20:00 da?

Pinky 15 Jul 2004 22:49

Cu cat mai tarziu cu atat mai bine.

AnGe|ofDarKneSS 15 Jul 2004 22:55

cand mergetzi la la kill bill 2?....sa shtiu si eu sa vin cu cd`urile.....adik la c ora?.....si cum va recunosc? :P

raptor 16 Jul 2004 15:15

cand mergetzi la la kill bill 2?....sa shtiu si eu sa vin cu cd`urile.....adik la c ora?.....si cum va recunosc? :P

pai daca o sa vezi o fata roz,un vrajitor si o blonda care a jucat in LOTR,sa stii ca ei sunt. :P

AnGe|ofDarKneSS 16 Jul 2004 18:32

bun asa....imi place.....asha sigur va recunosc :P

Pinky 16 Jul 2004 19:18

Azi a fost inaugurarea la telegondole in Mamaia ... adica a fost free, de acum o sa fie 50.000 lei pt aproximativ 7 minute de "distractie". Yeah, right :hmm:

Gaandalf 25 Aug 2004 15:01

Vineri ... Dawn Of The Dead..
In fatza la Dacia da?
mergem de la 18:00 sau 20:00 ...ramane de vazut ...

TLD 25 Aug 2004 16:08

In fatza la Dacia da?

Iar te duci mah sa vezi filmu asta... Dupa mine e cam pierdere de vreme... Sau iara nu mai aveti ce vedea la cinema pe acolo nu?:P

Gaandalf 26 Aug 2004 07:33

Originally Posted by TLD:

In fatza la Dacia da?

Iar te duci mah sa vezi filmu asta... Dupa mine e cam pierdere de vreme... Sau iara nu mai aveti ce vedea la cinema pe acolo nu?:P

Pai ArsDeViu nu l-a vazut ... iar e Pinky o fortzez ... k sa fim mai multzi ... :D. Am mai vb shi de Good Bye Lenin dar cam slabutz in schimb...
Mie mi-a placut Dawn Of the Dead... mai putzin faza cu gardienii de la inceput kre ii inchideau pe ashtia shi faza cu bebelushul... wh00t a load of crap! ;)

TLD 26 Aug 2004 09:08

Faza cu bebelusu a fost chiar trasa de par rau.. Yo credeam ca o sa sara ala din burta ca un alien... In rest nu prea m-a captat... Adik sa salvezi un caine in loc sa demarezi cat mai repede de acolo? Cam fara logica... Oricum vizionare placuta la toti! ;)

Pinky 12 Sep 2004 23:02

S-a deschis aseara Multiplex (Glendale 4) si la noi, mai precis in Tomis. Se promit cele mai noi filme, chiar si avampremiere :w00t:
I wanna go a.s.a.p.!!! In sfarsit se intampla ceva cu adevarat bun in orasul nostru! ;)

Gaandalf 15 Sep 2004 14:33

Vineri sau Duminica ... bagam Terminalul da?
Sa vad dk ma intorc de la Bucureshti!

All times are GMT +2. The time now is 21:18.