![]() |
Originally Posted by Pinky:
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Sper sa ajung si eu acasa pana joi-vineri. Vin si eu la film. :w00t:
|
Originally Posted by LadyEowyin:
|
a fost spider 2? :((.....nu s poate.......c vak sunt......eu kill bill 2 l`am vazut......si nu e cine shtie c......unde ash putea sa vad spider 2 acu?......avetzi idee la c cinema va fi? :(
|
Originally Posted by AnGe|ofDarKneSS:
|
ok......10x a lot....ma duc maine sa`l vad......sper s anu fie o vrajeala da` ata ete...c`ya tomorrow :P
|
Nu este. |
Originally Posted by Pinky:
Kill Bill vol.2 - mergem Vineri pe seara, in jur de 18:00 - 20:00 da? |
Cu cat mai tarziu cu atat mai bine.
|
cand mergetzi la la kill bill 2?....sa shtiu si eu sa vin cu cd`urile.....adik la c ora?.....si cum va recunosc? :P
|
|
bun asa....imi place.....asha sigur va recunosc :P
|
Azi a fost inaugurarea la telegondole in Mamaia ... adica a fost free, de acum o sa fie 50.000 lei pt aproximativ 7 minute de "distractie". Yeah, right :hmm:
|
Vineri ... Dawn Of The Dead..
In fatza la Dacia da? mergem de la 18:00 sau 20:00 ...ramane de vazut ... |
Originally Posted by Gaandalf:
Iar te duci mah sa vezi filmu asta... Dupa mine e cam pierdere de vreme... Sau iara nu mai aveti ce vedea la cinema pe acolo nu?:P |
Originally Posted by TLD:
Mie mi-a placut Dawn Of the Dead... mai putzin faza cu gardienii de la inceput kre ii inchideau pe ashtia shi faza cu bebelushul... wh00t a load of crap! ;) |
Faza cu bebelusu a fost chiar trasa de par rau.. Yo credeam ca o sa sara ala din burta ca un alien... In rest nu prea m-a captat... Adik sa salvezi un caine in loc sa demarezi cat mai repede de acolo? Cam fara logica... Oricum vizionare placuta la toti! ;)
|
S-a deschis aseara Multiplex (Glendale 4) si la noi, mai precis in Tomis. Se promit cele mai noi filme, chiar si avampremiere :w00t:
I wanna go a.s.a.p.!!! In sfarsit se intampla ceva cu adevarat bun in orasul nostru! ;) |
Vineri sau Duminica ... bagam Terminalul da?
Sa vad dk ma intorc de la Bucureshti! |
All times are GMT +2. The time now is 21:18. |