![]() |
Cateva din cele care mi-au placut:
2001: A space odyssey A Clockwork orange Barry Lyndon Oldboy Kill Bill Pulp Fiction The Godfather In the mood for love Hong Kong Express Requiem for a dream Once Lord of the rings |
Toate filmele lui Danny Boyle au soundtrackuri excelente, nu stiu cum reuseste, dar mereu le nimereste. :P
|
Mie mi plac piesele ritmate din filmele lui Jarmusch: Broken Flowers, Coffee & cigarettes.
|
Originally Posted by silz.:
|
Kill Bill soundtrack..."Flower of carnage" pe fundalul luptei The Bride - O-Ren Ishii - magnificent!!
Gladiator - memorabila!! Schindler's List Dances with Wolves "Chevaliers of Sangreal" - The DaVinci Code (daca tot vorbeam de melodii memorabile marca Zimmer) :) |
August Rush
Made in heaven Once Braveheart ..............8-> |
imi place Vicious Traditions , de la Mr. Brooks , superba:)
|
nici nu trebuie sa existe un topic in care se vb despre muzica de film fara morricone sau john williams!
|
The Godfather soundtrack is amazing & Gladiator too , my favorite :D!
|
^ word . Mai adaug : American Beauty si Road To Perdition . Thomas Newman rocks !
|
1.Black Hawk Down, Gladiator,Pearl Harbor..si multe altele-HANS ZIMMER (cel mai tare)
2. Hero - Tan Dun 3.City of Angels , L`amant, The English Patient - Gabriel Yared 4.Waiting To Exhale-Babyface and various |
pentru mine, la film de afară e The last of the mohicans (1992). la film autohton, e Patima.
|
de accord. morricone iti cam vine in minte cand te gandesti la soundtrackuri
|
Soundtrack-uri care imi plac mie:The RZA presents Afro Samurai:Resurrection(Afro Samurai)
Un Prophete Official Soundtrack(Un Prophete),South Park:Bigger Longer And Uncut Official Soundtrack si Pulp Fiction Official Soundtrack. |
slumdog milionaire a avut un soundtrack destul de bun - jai ho !
|
in g-force sau folosit melodii bune si noi !
|
Temele din Gladiatorul si Requiem for a Dream sunt fantistice.
La fel,filmele lui Tarantino au o muzica foarte aleasa. Din filmele mai noi Watchmen.Mi-au placut foarte mult si coloanele sonore de la The Crow sau The Big Lebowski. Cat despre compozitori, Ennio Morricone mi se para foarte original,muzica sa potrivindu-se din toate puncetele de vedere cu imaginile din film(nu voi uita niciodata cum sunt introduse personajele in Once Upon a Time in The West ,fiecare cu parte lui proprie de capodopera muzicala). |
In Donnie Darko, Gary Jules - Mad world:x
|
KRABAT
Track listing 1. Krabat (04:07) 2. Ankunft (02:01) 3. Gevatter (01:54) 4. Gesellen (01:50) 5. Erste Osternacht (02:22) 6. Osterlied (03:54) Vocals by Sylwia Bialas 7. Zurück zur Mühle (01:08) 8. Zauberkraft (02:14) 9. Das Fest (01:06) 10. Mutters Tod (01:14) 11. Ritual (01:19) 12. Sommer (01:50) 13. Erster Flug (03:20) 14. Kampf (03:17) 15. Tonda (01:49) 16. Worschulas Tod (01:16) 17. Gevatter Tod (02:26) 18. Tonda gräbt sein Grab (01:25) 19. Tonda wird begraben (01:38) 20. Rabenflug (01:55) 21. Flucht (03:30) 22. Zweite Osternacht (02:07) 23. Zerstörung (03:04) 24. Bannkreis (04:09) 25. Sarg (01:19) 26. Rettung (05:46) 27. Finale (01:48) Total Duration: 01:03:48 |
Soundtrack-urile mele preferate sunt cele din filmele:
Lord Of The Rings Harry Potter Chronicles of Narnia Stardust Requiem For A Dream Cred ca le-am enumerat pe toate... |
All times are GMT +2. The time now is 11:19. |