Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Spitalul De Urgenta (ER). (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84795)

Gaandalf 30 Jun 2004 13:47

Originally Posted by Nightwane:

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

Originally Posted by Nightwane:

pe doctor Drake Ramore chiar l-au aruncat in elevator shaft? or is this the wrong tv show? :P :P :P :P :lol: :lol: :lol:

what do you mean?? :shock:

oh fudge...nevermind...

"this is Dr. Drake Ramoray" ... "damn it woman we're loosing this patient!"
"u wanna have his blood on your hands?" ... :lol:

West 30 Jun 2004 20:09

Ma ajuta cineva in legatura cu numele melodiei pe care o asculta fata ce se afla in masina lui Luka (probabil era prostituata :)), cat timp el scotea banii de pe cecul primit de la acea pacienta? (din episodul de azi).
Era ceva cu "Unacceptable...".

Sm�agol-Gollum 30 Jun 2004 22:53

ce curv e luka asta!! 8)

Sm�agol-Gollum 01 Jul 2004 23:00

ce se inspira astia dine memento.........

West 06 Jul 2004 20:14

Cine ma ajuta cu info. despre ultima melodie din episodul de azi?
Multumesc!

Jay 08 Jul 2004 02:07

Coldplay - Clocks de pe ultimul album Rush of Blood to the Head

West 08 Jul 2004 10:29

Aveam melodia dar nu-mi aduceam aminte artistul... :P
De fapt am un remix marpha de tot Coldplay - Clocks (Gabriel & Dresden remix).

Am citit in CINEMAGIA ca a jucat Kirsten Dunst (my favorite) in ER.
Mi-a mai zis un prieten ca un episod din ER a fost regizat de Quentin Tarantino, ba chiar a si aparut in el. Imi da cineva mai multe detalii? Multumesc!

Poor Abby...

Ce copil ar iesi din Ming-Na si Pratt? :D

EgoN 08 Jul 2004 12:19

west, you gotta believe me when i tell you something ;) . vezi pe imdb ca afli ce si cum...

Sm�agol-Gollum 08 Jul 2004 21:26

[quote="West
Ce copil ar iesi din Ming-Na si Pratt? :D[/quote]

ar iesi un negrotei cu ochi de chinezoi!!! :lol:

West 09 Jul 2004 20:53

Friday I'm in love... :(

Asta zice tot... si "din nou": poor Abby. :(

Saptamana viitoare nu voi vedea, zi de zi ca de obicei, ER pentru ca trebuie sa ma dedic unui scop mai nobil... Voi comenta episoadele ce se vor derula saptamana viitoare abia week-end-ul viitor. (vor fi inregistrate :))

The Cure - Friday I'm In Love

TAC 11 Jul 2004 20:41

ER rules------->cel mai bun serial ever made.....

Cu toate k nu agreez personaju da incepe sa-mi fie mila de Dr. Romano....

:((

Jay 18 Jul 2004 16:10

Intr-un episod de saptamana trecuta.. a fost o faza.. in care Romano ii spunea lui Kovac(care vorbea in sarba sau croata) sa termine cu transilvaneana asta si sa vorbeasca in engleza...What's up with that?

Sm�agol-Gollum 18 Jul 2004 21:45

Originally Posted by Jay:

Intr-un episod de saptamana trecuta.. a fost o faza.. in care Romano ii spunea lui Kovac(care vorbea in sarba sau croata) sa termine cu transilvaneana asta si sa vorbeasca in engleza...What's up with that?

pai kovac vorbea cu prietena in croata, iar asta il enerva pe romano!! trebuia sa vb in engleza deoarece prietena intelegea f bine engleza!!

Jay 19 Jul 2004 10:26

:D Pai asta.. am inteles... :D Eu nu faceam legatura dintre Croatia si Transilvania...

West 19 Jul 2004 11:13

Azi se termina seria de 22 episoade. A cata e?
Presupun ca avem de asteptat pana sa fie introdusa in grila celor de ProCinema o alta serie.
Actiunea se petrece in 2002 acum?

Sm�agol-Gollum 19 Jul 2004 21:47

:(( :(( s-a terminat er!!! :(( :((
i am soooooo sad!!! :(( :(( :(

TLD 19 Jul 2004 22:49

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

:(( :(( s-a terminat er!!! :(( :((
i am soooooo sad!!! :(( :(( :(

Lasa mai ca are sarbu bani... Serii din er mai sunt si vor fi cumparate de prost cinefilii din pro... ;) Oricum seria asta a fost cumva data si pe pro ca episoadele de la inceput le mai vazusem si nu cre ca de pe net... ;)

Knnabis 05 Aug 2004 17:44

buna...in ceea ce priveste melodia...este cantata de isreal kamamawiwo'ole si se numeste "somewhere over the rainbow/What a wonderfull world".....si mie imi place :D ......e coloana sonora a filmului "50 first dates".....
(desi cred ca raspunsul meu vine cam tarziu.....acum am descoperit si eu site-ul.. :) )
subiectul discutiei este ER....imi place romano....e super scump.. :) ...mi-ar placea sa fie ceva intre el si lizzy corday.....ma stresss de numa abby care mi se pare inutila in serial....si cam atat

Knnabis 05 Aug 2004 18:05

sal sal
tre sa zic ca melodia "somewhere over the rainbow" e cantata de cel putin 50 de solisti diferiti... :D
o alta varianta ar putea fi...pub groupama (interpret, formatie...)
abby sucks
poate sa ma informeze cineva......."clubbed to death"-rob dougan....apare in care parte matrix?
pa pa

raptor 06 Aug 2004 12:50

Originally Posted by Knnabis:

sal sal
tre sa zic ca melodia "somewhere over the rainbow" e cantata de cel putin 50 de solisti diferiti... :D
o alta varianta ar putea fi...pub groupama (interpret, formatie...)
abby sucks
poate sa ma informeze cineva......."clubbed to death"-rob dougan....apare in care parte matrix?
pa pa

in prima.

All times are GMT +2. The time now is 08:46.