Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Stilul personal (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84626)

Ilila 10 Jun 2004 21:54

Originally Posted by KORBEN:

daca mai vad pe careva in portocaliu urlu
e o culoare de tarani si toape

oops... tocmai remarcasem ca-mi sta bine cu portocaliu :D

Mala Portugal 11 Jun 2004 00:08

Eu ma bucur ca am scapat in sfarsit de obsesia care m-a chinuit atatia ani si i-a terorizat pe barbatii din jurul meu, cea a tocurilor de secretara(alea ingrozitoare de 11 cm).Acu' pot zburda fericita

Ambra Blu 11 Jun 2004 09:20

Eu daca merg in papuci Shanlian am stil personal?

KORBEN 11 Jun 2004 14:28

@ambra
da, cum sa nu
stil de calator cu trenul personal (personalul, nu tren proprietate privata)
:D :w00t:

Ingerash 11 Jun 2004 15:21

caut ochelari de soare mari, negri, prin care sa nu mi se vada ochii (dar prin care, totusi, sa vad ceva)

aia se numesc "okelari de filaj" si sunt doar pt initziatzi...

Nightwane 11 Jun 2004 18:09

Originally Posted by Ambra Blu:

Eu daca merg in papuci Shanlian am stil personal?

doar aia BaoSheng se accepta. Si Didibao da' doar la ocazii speciale.

Jay 12 Jun 2004 16:39

Didibao sunt cam slabuti, recomand Mike sau Nikes.
Am observat ca se trece de la ochelari Neo, la Stallone

Nightwane 12 Jun 2004 18:00

astea merg perfect cu un televizor Fony si un cd-player Panafonic.

Leonard 12 Jun 2004 18:12

eu am ochelari de eclipsa 8), cumpara cineva?

Mala Portugal 12 Jun 2004 19:23

Cum ai pastrat ochelarii de la eclipsa???? Ce lipsa de spirit civic! Eu tin minte ca, dupa eclipsa, s-au strans ochelarii aia sa se doneze copiilor din africa, sa vada si ei urmatoarea eclipsa. Iti dai seama ca din cauza egoismului tau un copil africa n-a vazut eclipsa?

Danny 12 Jun 2004 20:51

6 ( capitolul ce ma turbeza rau)
ca 2 personaje cunoscute mie din vedere au venit cu tricouri cum aam si io la bagaj
slava cerurlui ca nu ne`am intersectat in acc zi la acc film, ca zau faceam topless

Ce pacat ca nu gandesc si fetili asa...

Jay 13 Jun 2004 20:53

La ce soare e acolo, nu cred ca au nevoie de ei

raptor 13 Jun 2004 21:34

Stilul meu personal rezulta din alegerea zilnica intre 3 culori de tricouri-alb, negru sau rosu.Problema care intentionez sa o rezolv cit de curand prin cumpararea de tricouri de-o singura culoare si eutanasierea celorlalte.

Apropos de ochelarii de 'fliaj' sunt foarte-ok atita timp cit sunt supli si nu iti umbresc toata fata.Pt. ca te poti uita in voie pe strada dupa 'alimente'.

A treia problema ar fi stilul peronal in situatii delicate,cind nu poti trece de bodyguarzi.spalatul parului e un rau necesar.

undead_girl_forever 14 Jun 2004 19:57

Parerea mea este ca ceea ce imbraci te reprezinta. Akum probabil ati vazut ca stilul anilor '60 e din nou la moda. Vad pe strada numai femei imbracate in alb asortat cu orice alta culoare tipatoare. Buline, carouri, triunghiuri everywhere. Ca sa nu mai vorbim de curelele alea din lac verzi, portocalii, roz s.a.

Eu ma imbrac dupa starea mea de spririt din ziua respectiva, dar in nici un caz nu port culori exagerat de tipatoare. De cele mai multe ori port denim (It never gets old) sau alb. :D

Dar mai e vorba aici si de ce stil adopti. Eu obisnuiesc sa ma iau dupa stilurile de imbracaminte in muzica atunci cand caracterizez vestimentatia cuiva, deci daca ar trebui sa ma caracterizez as zice ca ma imbrac ca o rockerita. Uneori mai adopt si stilul rap... V-am zis, depinde de starea de spirit din acea zi. :happy:

EgoN 14 Jun 2004 22:14

pe mine ma amuza teribil faza cu "starea de spirit". la mine e clar, arunc o geana pe fereastra sa vad cum e vremea si ma imbrac cu ce-mi vine la indemana si e si curat. atat.

daniken 15 Jun 2004 04:38

Re: Still is All!

Originally Posted by Lady_Skar:

Sa vorbim putin despre haine, accesorii si ce inseamna ele pentru voi?

Simtiti ca haina face pe om? Care este stilul vostru? Credeti ca hainele voastre trebuie sa exprime ceva anume... de exemplu sa aiba un mesaj.
Credeti ca nudity is the best policy? :D

astea fiind spuse. Eu ma imbrac cu cam orice dar am o preferinta pentru articole cu dragoni pentru ca imi plac la nebunie. Desi ma laud ca nu am un stil anume, azi cand m-am dus la cumparaturi m-am trezit gandindu-ma de multe ori "nu e stilul meu"
poate absenta stilului sa fie un stil?

; ) cred ca da! stilul e propriu, adica ce ai in cap. te echipezi cu ce crezi tu ca te aranjeaza, dar daca tii foarte mult la parerea celorlalti,
fi sigura ca ala nu mai e stil, ci moda. te imbraci de impresie, sa placi, sa fii admirata.
eu ma simt bine in orice, chiar si intr-un sac de canepa cu ochiuri rare si legat cu funie groasa la mijloc, de asorte’. nu-mi pasa de ce spun altii, asta ar fi stil, dupa parerea mea, rest e fa>s!
nudity, he he he! pe mijloc de blvd. : lol :
poate fi... in absenta de imaginatie, te imbraci cu ce nimeresti, de gust nu mai vorbim, nu mai are rost.
dech, still is all! aici revin cu un apendix: conteaza foarte mult si stilul de abordare in relatia cu ceilalti
d/\[\] I ke[/] q***~L
; ) grey

Galadriel_queen 15 Jun 2004 08:00

Originally Posted by EgoN:

pe mine ma amuza teribil faza cu "starea de spirit".

Gandeste! Ti s-a intamplat vreodata sa fi super-fericit si sa porti negru? Sounds kindda silly to me... Si eu ma imbrac dupa starea de spirit

Ilila 15 Jun 2004 10:30

Nu am atatea haine cate stari de spirit am ! :lol:

iepurilah 15 Jun 2004 13:13

la mine e clar, arunc o geana pe fereastra sa vad cum e vremea si ma imbrac cu ce-mi vine la indemana si e si curat. atat.

totally agree!

Galadriel_queen 15 Jun 2004 14:02

Originally Posted by iepurilah:

la mine e clar, arunc o geana pe fereastra sa vad cum e vremea si ma imbrac cu ce-mi vine la indemana si e si curat. atat.

totally agree!

Amateurs! :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:41.