![]() |
Originally Posted by nume:
Cred ca dialogurile din "Trafic" sunt intentionat banale, pentru ca, la urma urmelor, banalitatea, obisnuinta, gregaritatea s.a.m.d. ii dau de furca eroului. Sorry pt. redeschiderea subiectului. :) |
Nu face nimic , eu cand am intrat pe forum nu apucasem sa lecturez paginile unde ma trimitea danny... Continui sa cred ca filmul e o porcarie filmata pe pelicula scumpa, care se vrea pretentioasa.
|
Nu stiu cat a costat, dar mie mi s-a parut ca, spre deosebire de majoritatea filmelor noastre, "Trafic" are intr-adevar o Idee, chiar daca nu e asa usor de decriptat. Fiecare gest, fiecare grimasa, fiecare cuvant - si tacere, desigur - spune ceva despre omul ala. Si cred ca fiecare dintre noi trece uneori prin astfel de momente in care pare definitiv blocat in trafic. Cam asta e :).
|
Ultimile scurt-metraje vazute:
Hanno Hoffer Ajutoare Umanitare si Telefon in strainatate - nu m-a dat pe spate (dar e bine construit, realizat) |
Originally Posted by Danny:
|
ajutoare umanimoale si telefon - doua poante de trei lei, despre romanii cei prosti si contactul lor cu strainii. :sick: |
ah, vazut trafic. trist, n-am ce zice.
vazut bucuresti-wien. vezi actorie andi vasluianu. DE vazut- zapping, mungiu. |
Originally Posted by obvious:
Ca sa ce? Ca sa ma culc la loc? Hai sa vedem si Mina lui Paulista, si Premium si toate dobitocizmele astea. Traim in Dumbland, vorba lui Lynch. F uck that. |
i promise :D
|
Catalin Mitulescu - 17 minute intarziere - ce am apreciat cel mai mult a fost faptul ca a durat mai putin de 10 min si astfel n-am intarziat la masa.
|
scurt metraje... mda. dar cum stam cu filmele maqri? aici stam prost. cu s.m. n-avem nici o problema....
|
Originally Posted by Nae:
nu ma-nnebuni |
pai serios... :D |
ba avem si cu scurt metrajele o mare problema.
pe mine ma uimeste cata maculatura cinematografica lipsita de idee iese pe piata. am avut de curand cateva mari surprize dand cu ochii de astfel de opere, pe care am vrut sa le vad cu cel putin acelasi entuziasm cu care au fost primite. lipsesc povestitori, nu scenaristi.lipsesc viziuni, nu tehnicieni. abunda "cartierismul", ceea ce revolta un anumit nerv snob la tanarul cinefil elitist ce ma aflu. sau exista un fel de virus care se infiltreaza inclusiv in cele mai curate preproductii si molfaie incet logica sau farmecul din filmele astea. |
scrii frumos, meriti un raspuns sincer :)
|
continua..
|
Päi nu, se pare cä asta era ideea. 8)
|
Daca ai fi fost la cinemaiubit anul trecut, ai fi realizat ca avem si aici destule probleme. Si cand te gandesti ca in cativa ani, unii dintr-astia de-au dat acum un scurt initiatic, or sa iubeasca filmul in toata lungimea lui... :hmm: |
am fost, am vazut, si m-am optit la filmul 3, care a fost deja al 3-lea infect in seara aia, asa ca am stat pe coridor si am fumat... mult. asa ca stiu despre ce vorbiti... eu cand am scris aia sus, crede-ma ca nu ma gandeam la jeguriile care sunt produse cel mai des in UNATC. nu. atata timp cat fiecare operator in devenire filmeaza in anu' 2 o fata buna care iese din mare in ie, eh, n-o sa avem parte demiracole si de genii cineasti. atata timp cat admiterea va fi asa de proasta, n-o sa avem parte de mari regizori sau operatori. am avut curiozitatea sa intreb, si am aflat, ideiile pentru anu' 3 de regie, filme de platou... crede-ma, nici una din idei nu meriatau sa fie facute. aici da, avem o problema. si atata timp cat o sa fie admisi toti ratatii, fara experienta de viata, si fara nici un fel de imaginatie, fara sa ii lasi repetenti sau sa-i dai afara, nu o sa ne bucuram de nimic bun INSA... exista oameni, din cand in cand norocosi, care au o ideie buna. eh, si cand aia este facuta, aia devine un succes (vezi cannes in anu' trecut). de aia sunt de parere ca n-avem probeleme... la filme de lung metraj, unde ai nevoie de mai multi bani, deh, acolo-s problemele. |
daca imi aduci ca argument traficu' lu' mitulescu...e clar... :hmm: |
All times are GMT +2. The time now is 02:07. |