![]() |
Originally Posted by Danny:
|
Originally Posted by TLD:
Motion accepted! Your Honor... ;) Voturile se impart asha...TLD cer fras numeri? Baietzi: TLD conduce cu 11 - 9 pe Freak_on_a_Leash Fete: ricutza conduce 11 - 7 pe Danica ...The Wars are movin` on farther... |
Originally Posted by Demona:
Multumesc ca mi-ai aprobat motiunea sefa, desi cam tarziu :P. Iar cu voturile intr-un post anterior scriai ca ricutza conduce cu 10-6 de atunci nu s-a mia votat decat cu ricutza.. Cum mama draq a ajuns la 7 voate danik (nu ca m-ar deranja sa fie o lupta stransa si acolo ;) ). P.S: Maine se schimba placa... Oare cine cu cine va fie, cat stres tre sa fie pe intreg forumul! |
Originally Posted by PoliFanAthic:
TLD-ule...Polifanaticu` a votat cu Danica. Parca 6 + 1 = 7...so? :) Yep, maine incepe noul meci! Traiasca meciurile...sper sa nu se supere nimeni. Am avut deja o plangere... :( Nu dau nume... |
Originally Posted by Demona:
Si asa a si ramas... Sa vcina meciurile urmatoare! ;) |
Din serie cum sa fac sa ma mai vaneze astia de pe forum mai venim azi cu meciuri noi! O sa fie:
Alice Fluture - fata in bluza rosie vs Lady S - singura fata din poza! ;) |
Stop joc...! Primul meci intre cinemagishti s-a incheiat. Urmeaza altul. IN sperantza ca inca n-am suparat pe nimeni shi nimeni nu se va supara...trecem la urmatorul episod din razboiele cinemagiste.
Din episodul anterior: TLD a cashtigat cu 11 - 9 impotriva lui Freak_on_a_Leash shi ricutza a cashtigat cu 11 - 7 impotrica lui Danica. Male contestants for this week are: emanuel vs. Leonard . Let the games...begin! P.S. ...my vote vote goes straight to emanuel... |
Greu meci dap... E o mare dilema chiar si pt mine... Dar totusi cred ca votez cu Lady S pt ca o cunosc mai mult... Dar nici Alice nu e foarte departe in spate. V-am zis greu meci! 1-0 pt lady s...
|
Emanuel si de la mine. Unul din oamenii de baza ai forumului!
.................................................. ............................................... Emanuel 2 - 0 Leonard |
So pana acum e 2 - 0 pentru emanuel vs Leonard shi 1 - 1 pentru Alice_Fluture(era sa scriu Futterfly) vs Lady_Skar...
War baby! TLD...sa vezi ce o luam noi in freza! :) O sa le cantam melodia aia de la Parazitzii.."Jos Cenzura" shi ei in timp ce ne dau cu lopetzi in cap, ne canta melodia de la Voltaj..."Asta-i asta-i VIATZA!" ;) |
Lady Skar..of course.. 8)
|
Alice Fluture, of course
La baieti, cu emanuel (imi iau revansa ca nu l-am votat cand a picat cu Norton) |
Mey... ahm, nu credeti ca ar trebui sa intrebati oamenii daca vor sa faca parte din treaba asta? Not that I mind, as long as I win. :happy: That being said... E vremea ca lumea sa decida odata pentru totdeauna the blue pill or the red pill? Alice looks like she can kick my ass. It's all about the hair people! Puterea lui Samson statea in par. See what I mean? :D |
Fete: Alice_Fluture 2 - 2 Lady_Skar.
Baietzi: emanuel 3 - 0 Leonard. Thank you guys! :) |
Originally Posted by Lady_Skar:
I'll take the blue pill..... Lady Skar.... and Emi of course... :P |
4 - 3 pentru Lady_Skar shi 4 - 0 pentru emanuel. :) Keep on votin`! I'm off for today!
|
hai..sa fie de la mine un vot pt. leonard...k e singurel saracu'...
|
Originally Posted by Nightwane:
|
nu-i gigantic...e micutz...a trebuit sa-l micsorez mult k sa nu arate urat :D |
Emanuel si Alice_Fluture.
|
All times are GMT +2. The time now is 03:35. |