![]() |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Un spectacol precum "Costumele" iti permite sa dezvolti si fitze (deranjante pt unii probabil care nu stiu sa se incheie nici la nasturi). |
Originally Posted by toledo:
gne-he-he-he... (...aham, rautatzile astea ma fac sa rad...) |
Originally Posted by zizi:
|
unii au prea multi nasturi de inkeiat - si fac costume tot fara kwaie...
|
mai leo, parca esti baiat inteligent, dar cand trantesti cate una, ma doare capu' si-mi spun sa nu te mai citesc vreo saptamana, tot cautand dileme, libertatea si alte hartii tiparite. Macar din respect ai fi trebuit sa fii mai putin dur in formulare - teatru e o pepeniera pentru film, filmul care este totul pentru tine. Dar nu ne ofensa pe noi care iubim si teatrul. Compri |
Nu inteleg de ce te simti ofensat. Daca nu-i place teatrul...care e problema? E treaba lui. Sa fie sanatos!
|
Originally Posted by Danny:
Dar e si "treaba" mea sa-mi apar "iubirea". Ce, i-am sarit la beregata? Imi pare rau pentru "imaginea" lui Alex... pe care il citesc si il respect... Mie imi place Dan Puric. E un tip inteligent, poate cel mai inteligent actor din teatrul romanesc. Si cum vorbeste!!! L-am vazut la emisiunea Eugeniei Voda - "Profesionistii" de pe TVR - si mi-a placut mult. Iar sanatate doresc la toata lumea. Inclisiv tie, Danny. |
Originally Posted by herbert:
Iubirea ta e Dan Puric? :lol: |
Ma, p***a selectiva, pusa pe glume... Intelegi ce vrei tu si complici intentionat lucrurile. Iubirea mea e teatrul... De fapt, una din iubirile mele. Mai e filmu' si literatura. M-am enervat, Danny, la inceput, iar spre final mi-a trecut. |
problema mea nu e k 'nu-mi place teatrul', ci k am vazut citeva spectacole mari & unice: ultimul tadeusz kantor, bob wilson, josef nadj... cind ai ajuns la un asemenea standard, nu te mai extaziezi la toti puricii!
ca si in film, a fi vazut mai mult devine un handicap! ce vremuri traim :( |
|
kill Bill e un film de duzina pt tine? no comment.
|
da, si nu sunt singurul care crede asta. iata doar numele unei "autoritati" in materie de film - Andrei Gorzo. opinia lui o comentezi?
|
eu nu intrebam dak e un film bun...asta e o alta discutzie(in care oricum nu sunt de acord cu gorzo).
(prin film de duzina eu intzeleg ceva de genul puicutze bune sau van helsing...) |
imi place insistenta ta. si cred ca ai dreptate. reformulez: Kill Bill nu e un film de duzina, dar e un film prost, in opinia mea. vezi opinii similare si pe acest forum.
|
asteptati sa vedeti si kb2 ca sa va dati cu parerea: 1 & 2 trebuie luate impreuna - au fost separate (la nastere) doar din ratiuni de marketing...
cu kb2 in fata, veti vedea cu totii (gorzo included) ce e de vazut: o capodopera. cit priveste gustul (meu) pt teatru mare & filme 'mici' (desi kb does not qualify, cum spuneam!), nu vad nici o contradictie, cita vreme am declarat de la-nceput ca nu imi place teatrul: nu ti se pare normal, draga herbert aka marcu, sa nu ierti unei arte pe care nu o suporti ceea ce ierti din toata inima uneia (a 7-ea) pe care o iubesti din toata inima??... |
Originally Posted by herbert:
gorzo sux donkey dick...Harry Pot-head al Romaniei..pfff... 8) |
herbert are dreptate... Gorzo e un adevarat profesionist...cronicile lui sunt eye-catching, bine scrise si argumentate, e o placere sa le citesti chiar daca ai o parere diferita despre un film... putini sunt atat de convingatori ca el...
|
Eu am incercat ... n-am reusit, cu toata pregatirea psihologica anterioara. Am plecat la prima pauza. Foarte bine jucat, dar nu mai rezist sa vad piese prafuite. Dupa ce ca e un text static, destul de greu de suportat in lumea agitata in care traim, Tocilescu a tinut sa-l regizeze lungind peste masura momentele dintre replici ... personajele mai casca de 5 ori, mai fac 5 pasi cu incetinitorul, se mai scarpina 3 minute .. OK, vrea sa intram in atmosfera aia de Rusia de acum 200 de ani, in care timpul se scurgea altfel ... doar ca devine chinuitor si plictisitor. Nu pot sa inteleg de ce toata lumea (adica toate teatrele si toti regizorii) se incapataneaza sa joace acelasi gen; orice regizor de teatru de la noi, nu se simte "consacrat" daca n-a montat Shakespeare, Cehov sau altceva din teatrul rus si Caragiale. O sa tai genul asta de spectacole de pe short list-ul meu :). Inteleg ca sunt si spectatori mai tineri, care n-au apucat sa le vada ... dar e deja inflatie. |
Originally Posted by cherryblossom:
e chiar o problema cu cronicarii astia... unii imi plac cum scriu dar nu sunt de acord cu ei, chiar reusesc sa ma enerveze (ceea ce la calmul meu :D e chiar o catastrofa). draga cherryblossom, voi deschide curand un topic pe acest subiect si sper sa discutam acolo. ce placere sa penesti cronicarasii!!! unii calaresc ideea si formuleaza cum da dumnezeu, altii cocheteaza cu literatura si le scapa gandul... altii se afla, ca in orice meserie, in treaba. despre teatru. nu cred ca e rau sau plictisitor ca se monteaza batranul & eternul Will, Cehov, Caragiale. depinde cine monteaza si ce "interpretare" (nu mai scriu "lectura") face. or teatrul chiar Shakespeare, Cehov, Caragiale inseamna. |
All times are GMT +2. The time now is 01:56. |