![]() |
Quote:
da, si mie-mi place tare mult 'scrubs'. cred ca este el mai bun sitcom care a ramas in america dupa 'seinfeld' si 'friends'. desi, teoretic, nici nu este un sitcom, este mai degraba: 'ally mcbeal' intalneste 'e.r.' pacat ca e asa tarziu, ar trebui difuzat la o ora mai accesibila. merita mai multi spectatori decat are acum. totusi, sunt cateva kestii care ma enerveaza: -john c. mcginley este prea iritant i cred ca ar trebui operat a la dr. ciomu -s-a lasat cu sentimentalisme (logodne, morti, etc.) |
si mie mi se parea iritant personajul pana cand am vazut episodul de joi cand a narat el in loc de J.D. si acum parca il inteleg mai bine.
Well, DUH!, s-a lasat cu sentimentalisme. Singura chestie de genul asta care ma enerveaza este relatia dintre J.D. si Elliot. I hate on again, off again relationships. Prima data cand au incercat eram YAY! si a doua oara WHY???. :) Dar in rest, este un spital. Normal ca vor avea de-a face cu morti. Episodul cu sfarshitul muzical a fost... brilliant. :) insa sa nu exagereze cum au facut in Ally Mcbeal. |
a uitat lumea de "news radio"?
|
pai de cand nu a mai fost difuzat, s-a cam uitat. dar totusi "news radio" rulz! :D
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Btw, il are cineva pe DVD? (Avand in vedere noul regulament, tre' sa mentionez ca, dupa stiinta mea, nu se exista asa ceva in "modalitatile [...] cunoscute: cinematografe, centre de inchirieri, magazine de specialitate etc." la noi la Romania) A, da! Si nici nu e film, ci serial!! |
btw, s-a mai facut vreo serie la stargate in afara de Atlantis?
|
chestionarul contine mult prea putine filme....chiar si pentru genul comedie...
am votat Seinfeld pentru ca este absolut genial...dar mi-a placut foarte mult si MASH... si imi mai vin in minte cateva seriale de comedie pe care le-as revedea cu foarte mare placere, cum ar fi "Cine-i seful?", "Taxi", "Dadaca" si "The Evening Shade"...oare de ce nu se mai reiau? |
Imi pare rau k nu mi-am facut mai mult timp pentru ALIAS de cand a inceput la Pro Cinema. Am realizat k imi place super mult de Jen. Iar serialul este cat se poate de marpha!
In privintza celui mai bun serial Tv : Seinfeld Baby! :P |
momentan merg la parada cu "Whose line is it anyway?" ... better than Seinfeld...
|
eu n-am vazut nici un serial TV bun...exista asa ceva?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
a fost un serial de desene animate "Stargate: Infinity" dar a tinut doar 13 episoade mi se pare. |
da bine...dar in afara de desene animate, nu s-a mai facut nici o serie.daca inca nu s-a facut , nu se va face mai incolo?
|
daca ma intrebi daca se face sezonul 9 din Stargate eu nu cred pentru ca la cum evolueaza lucrurile in sezonul 8 se indreapta spre o rezolvare a tuturor problemelor: cu replicatorii si jaffa care in sfarshit cred ca o sa ia locul gou'ldzilor.
Atlantis insa este abia la inceput si va lua probabil locul lui Stargate. Si sper ca Jackson se va muta acolo. :D Alte seriale Stargate nu stiu daca sunt in plan. |
arma dreptatii se continua pe procinema
nu senzational, dar digerabil |
Originally Posted by KORBEN:
care este o adaptare dupa revista de benzi desenate Wtichblade... si facuta destul de cuminte pentru ca in comic Pezini statea mai mult dezbracata. :) Cand am inceput prima data sa downloadez comics-uri, imi placea foarte mult Witchblade... si recunosc ca la cum era desenata, arata foarte bine: http://membres.lycos.fr/images/Comic...tchblade22.jpg See what I mean? Dar serialul este intr-adevar bunicel. |
@ladyskar
imi face deosebita placere ca uneori persoanele pe care suspectez de activitate neuronala sa`mi confirme asteptarile :D |
All times are GMT +2. The time now is 12:04. |